- 7 Şubat 2024
- 361
- 522
- 30
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.121
Bazen hiç hissetmiyorum hissettiğimde de gün içinde 1-2 kez hissediyorum insallah normaldirCanım benım daha cok küçük,ben o haftalarda ıkı gun hıssetmedıgım oluyordu,ufakta olsa gun ıcınde 3-5 kez hıssedıyorsan yeter ,o tekme olayı asıl 26 dan sonra basladı bende ki hala bazen yok oluyo ortadan ben ısteyken
Normal canım benim de öyle dert etme lütfen. Herkesin hamileliği farklı geçiyorBazen hiç hissetmiyorum hissettiğimde de gün içinde 1-2 kez hissediyorum insallah normaldir
Sağol canımNormal canım benim de öyle dert etme lütfen. Herkesin hamileliği farklı geçiyor
Yaaa mayaaa kocaman olmuş minnoooşGöbüüüş check
Ben de mesela 29 haftanın içindeyim. Hareketleri rutin oluyor gibi sabahları ve akşamları gün içinde üç kez falan hissediyorum. Ama bazen öyle oluyor ki hiç hissetmiyorum sonra akşamında mesela başlıyor kıpırdamaya. Hiç düşünme iyidir miniğin içeride onlar çok güvendelerBazen hiç hissetmiyorum hissettiğimde de gün içinde 1-2 kez hissediyorum insallah normaldir
Ay günden güne kocaman oluyor buYaaa mayaaa kocaman olmuş minnoooşçok güzel görünüyorsun
Yok canım normal,ben bunu dr umada sordum 24 saat boyunca hiç ama hiç hissetmezsen bize gel,onun dısında herzaman aynı hıssetmeyebılırsın dedı.Bazen hiç hissetmiyorum hissettiğimde de gün içinde 1-2 kez hissediyorum insallah normaldir
Artık iyice belli oluyor hepimizinki ya daha dün hareket etse rahat edeceğiz iyi mi falan diyordukAy günden güne kocaman oluyor bubeni atıcak kendi yaşıcak vücudumda hahhaha elbiseyle daha neet
Muhtemelen gelmez ama konuşmadım bunuAy çok fazla gerçekten fark ya yazık günahDoktorun istediğin hastaneye gelecek mi peki
Ben de gogus altında cok agrı hissediyordum ama hala dönmemiş başı yukarda. Bir de ben 2 haftada 1 devlete gidiyorum muayene hakkı acıldıgında . Özeldeki doktorum gorurse gorsun nolcak özlüyorum kızımıKızlar yarın ben devlete gidicem,bir kerede devletteki doktora muane olmak istiyorum,dr arkadasımız ayarladı randevu yoktuda.gidecegımız dr iyi bir dr muş.bakalım neler olacak heycanlıyımkendı dr um alınırsa dıyede korkuyorum inşallah görmez.benım bebıs döndü bence baş asagı cunku gogus altına büyük aduketler yıyorum dısardan falan hep gozukuyor.eli olamaz bu ayagıdır ancak
Canım seker yuklemesı yaptırmısmıydın?Kızlar Hba1c idrarda sınırda çıkmış. Referans değeri 4-6 benim değerim 5.7 doktoruma bir problem olur mu dedim devam ederse olabilir dedi. Ne demek bu
Yaptırmadım canım ama doktorum yaptıralım dedi cumartesi gidicemCanım seker yuklemesı yaptırmısmıydın?
Ben bi aşağı da bir yukarı da hissediyorum herhalde yuvarlanıyor içerdeKızlar yarın ben devlete gidicem,bir kerede devletteki doktora muane olmak istiyorum,dr arkadasımız ayarladı randevu yoktuda.gidecegımız dr iyi bir dr muş.bakalım neler olacak heycanlıyımkendı dr um alınırsa dıyede korkuyorum inşallah görmez.benım bebıs döndü bence baş asagı cunku gogus altına büyük aduketler yıyorum dısardan falan hep gozukuyor.eli olamaz bu ayagıdır ancak
Bana da 25 aralıkta gel dediii 28+2 olcammBen yarın 2. Doz tetanoz aşısı olacağım. 2. Dozu 30. Haftaya kadar yaptırmalıymışız dr um öyle söyledi. Bilginiz olsun girls.
Ozeldekı dr dan baska hıc degısık bı dr a gitmedık canım, 2 haftada bır kontrole cagırıyor zaten,cumartesı randevumuz vardı sımdı onu ıptal etmek zorunda kalcamBen de gogus altında cok agrı hissediyordum ama hala dönmemiş başı yukarda. Bir de ben 2 haftada 1 devlete gidiyorum muayene hakkı acıldıgında . Özeldeki doktorum gorurse gorsun nolcak özlüyorum kızımı
Evet yaptır tatlım.cunku gızlı seker olma ıhtımalı var.ama cıkmayadabılır sınırda cıkmıs 3 aylık sekerın.sen yedıklerıne dıkkat etmeye calıs hamur işi ve seker yemeYaptırmadım canım ama doktorum yaptıralım dedi cumartesi gidicem
E nabızını doktorunun görmesine kapat görmez o zamanKızlar yarın ben devlete gidicem,bir kerede devletteki doktora muane olmak istiyorum,dr arkadasımız ayarladı randevu yoktuda.gidecegımız dr iyi bir dr muş.bakalım neler olacak heycanlıyımkendı dr um alınırsa dıyede korkuyorum inşallah görmez.benım bebıs döndü bence baş asagı cunku gogus altına büyük aduketler yıyorum dısardan falan hep gozukuyor.eli olamaz bu ayagıdır ancak