Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Bazen hiç hissetmiyorum hissettiğimde de gün içinde 1-2 kez hissediyorum insallah normaldir

Bazen hiç hissetmiyorum hissettiğimde de gün içinde 1-2 kez hissediyorum insallah normaldir
Ben de mesela 29 haftanın içindeyim. Hareketleri rutin oluyor gibi sabahları ve akşamları gün içinde üç kez falan hissediyorum. Ama bazen öyle oluyor ki hiç hissetmiyorum sonra akşamında mesela başlıyor kıpırdamaya. Hiç düşünme iyidir miniğin içeride onlar çok güvendeler

Yok canım normal,ben bunu dr umada sordum 24 saat boyunca hiç ama hiç hissetmezsen bize gel,onun dısında herzaman aynı hıssetmeyebılırsın dedı.

Kızlar yarın ben devlete gidicem,bir kerede devletteki doktora muane olmak istiyorum,dr arkadasımız ayarladı randevu yoktuda.gidecegımız dr iyi bir dr muş.bakalım neler olacak heycanlıyımkendı dr um alınırsa dıyede korkuyoruminşallah görmez.benım bebıs döndü bence baş asagı cunku gogus altına büyük aduketler yıyorumdısardan falan hep gozukuyor.eli olamaz bu ayagıdır ancak

Ben de gogus altında cok agrı hissediyordum ama hala dönmemiş başı yukarda. Bir de ben 2 haftada 1 devlete gidiyorum muayene hakkı acıldıgında . Özeldeki doktorum gorurse gorsun nolcak özlüyorum kızımı

Ben bi aşağı da bir yukarı da hissediyorum herhalde yuvarlanıyor içerde

Ben de gogus altında cok agrı hissediyordum ama hala dönmemiş başı yukarda. Bir de ben 2 haftada 1 devlete gidiyorum muayene hakkı acıldıgında . Özeldeki doktorum gorurse gorsun nolcak özlüyorum kızımı
Ozeldekı dr dan baska hıc degısık bı dr a gitmedık canım, 2 haftada bır kontrole cagırıyor zaten,cumartesı randevumuz vardı sımdı onu ıptal etmek zorunda kalcamondan tırstım gorurse trıp atarmı dıye,ıkı gun ust uste ultrasona sokmayım mınnosumu dıye dusundum.bak sımdı daha cok merak ettm acaba nasıl duruyor bu kadar tekmeye

Yaptırmadım canım ama doktorum yaptıralım dedi cumartesi gidicem
Evet yaptır tatlım.cunku gızlı seker olma ıhtımalı var.ama cıkmayadabılır sınırda cıkmıs 3 aylık sekerın.sen yedıklerıne dıkkat etmeye calıs hamur işi ve seker yeme

E nabızını doktorunun görmesine kapat görmez o zaman kendi doktorun değil de devletteki doktor trip atabilir geçen benim yaşadığım durumu hatırlayınca “sen kimin takipli hastasısın? “ diye tribi giriyor haspamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…