- 14 Mayıs 2021
- 4.761
- 9.618
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.141
Haa yok o atmaz heraldeE nabızını doktorunun görmesine kapat görmez o zamankendi doktorun değil de devletteki doktor trip atabilir geçen benim yaşadığım durumu hatırlayınca “sen kimin takipli hastasısın? “ diye tribi giriyor haspamlar
Ben bu 3 ayda bunu biraz fazla abarttım. Şuandan itibaren yok yemiyorum daha.Evet yaptır tatlım.cunku gızlı seker olma ıhtımalı var.ama cıkmayadabılır sınırda cıkmıs 3 aylık sekerın.sen yedıklerıne dıkkat etmeye calıs hamur işi ve seker yeme
Ben de içerde parandeler attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam jdjdjd her zaman tekme atmıyo bazen kendini bi yerlere dayayıp kayıyor resmenBen bi aşağı da bir yukarı da hissediyorum herhalde yuvarlanıyor içerde
Bazen de yüzüyorBen de içerde parandeler attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam jdjdjd her zaman tekme atmıyo bazen kendini bi yerlere dayayıp kayıyor resmenKarnım yamuk yumuk oluyo kdkdk
Yaaa senin de mi öyleeeBazen de yüzüyorispatlayacakken duruyor hemen n mcmxöxl
Benim ki babası gelince susuyoBazen de yüzüyorispatlayacakken duruyor hemen n mcmxöxl
Bizimki de sadece baba konusunca dönüyor içerde babacı olacak demek kiBenim ki babası gelince susuyoanacı olcak heralde bu bebissss
Video acınca anlıyo bu sıpalar kesınYaaa senin de mi öyleeeDeli gibi hareketli bi video çekeyim diyorum tak diye kesiliyo hareketler ve asla tesadüf değil hep böyle kdksks
Ay bende yarın yaptırıcam şeker yüklemesini. Çok gerginim. Çıkacak gibi geliyor bana ama umarım hepimizin şekeri normal çıkarYaptırmadım canım ama doktorum yaptıralım dedi cumartesi gidicem
Ay bende öyle trip yedim ya kendi doktoruna niye gitmedin dedi sanane yani sen devletin doktoru değil misin bakmak zorunda değil misin neyin tribi bu yani kendi doktoruma girmeme daha bir ay var bende buraya kontrole geldim deidm 5 dk sürmedi muayenesi de baştan savma baktı gönderdi yok ismi ne detaylıya nereye gittin yok ismi ne saçma sapanlar yaE nabızını doktorunun görmesine kapat görmez o zamankendi doktorun değil de devletteki doktor trip atabilir geçen benim yaşadığım durumu hatırlayınca “sen kimin takipli hastasısın? “ diye tribi giriyor haspamlar
Bazen minik tekmelerini yakalıyorım ama şov yaptığında asla yakalayamıyorumYaaa senin de mi öyleeeDeli gibi hareketli bi video çekeyim diyorum tak diye kesiliyo hareketler ve asla tesadüf değil hep böyle kdksks
Benim ki işine nasıl gelirse bazen adam elini koyuyor dans ediyor içerde bazen de iplemiyo adamı. Gene mi bu geldi falan diyo bence ncmcmmcBenim ki babası gelince susuyoanacı olcak heralde bu bebissss
Ha iyi o zaman sıkıntı olmaz kankam trip olayı olmaz e nabzı da kapatırsan tamamdırHaa yok o atmaz heralde,dr arkadasımız aradı söyledi oda demıskı cuma 9.30 da gelsınler demıs.o yuzden bısey demez heralde tamam pampam kapatayım e nabızı ıyı fıkır
Aman hepsi aynı işte haspam sanki takipli hastası olmak zorundayız geldik Muayane edeceksin işte sanki özel hastanedesin de rekabet var devlettekilerin tribini anlamıyorum yaniAy bende öyle trip yedim ya kendi doktoruna niye gitmedin dedi sanane yani sen devletin doktoru değil misin bakmak zorunda değil misin neyin tribi bu yani kendi doktoruma girmeme daha bir ay var bende buraya kontrole geldim deidm 5 dk sürmedi muayenesi de baştan savma baktı gönderdi yok ismi ne detaylıya nereye gittin yok ismi ne saçma sapanlar ya
Gıcık gibi oluyor di mi ? Benim de olmuştu bigün bol bol su içtim. Hep nemli tut boğazınıKızlar 3-4 gündür bende öksürük var cıldıracagım ya boğaz ağrım yok ateş falan da yok grip de yok. Sadece öksürük var o da zorluyor. Ne yapmalıyım var mı önerisi olan? Nette baktım biraz, gebelikte oluşan mide yanması, reflü sebep olabilir diyo, artan kan basıncı akciğerlere baskıdan olabilir diyo genelde 3. Trimesterda olur diyor. Ya ama yoruyor beni bebişime zarar edecek diye korkuyorum
Canım ya hiç stres yapma ben de kesin çıkacak diye gittim çıkmadı. Bazen de bakıyorsun kesin çıkmaz dediğinde çıkıyor. O dışarıdan anlaşılacak birşey değil için ferah olsun iyi gelir sonuçların inşallahAy bende yarın yaptırıcam şeker yüklemesini. Çok gerginim. Çıkacak gibi geliyor bana ama umarım hepimizin şekeri normal çıkar
Bende de mide yanması reflü var ama öksürük olmadı henüz bakalım olacak mı boğazını yumuşat canım okul öncecisin ya ondan da kaynaklanabilir bebelere bir şeyler anlatırken yıpranmışta olabilirKızlar 3-4 gündür bende öksürük var cıldıracagım ya boğaz ağrım yok ateş falan da yok grip de yok. Sadece öksürük var o da zorluyor. Ne yapmalıyım var mı önerisi olan? Nette baktım biraz, gebelikte oluşan mide yanması, reflü sebep olabilir diyo, artan kan basıncı akciğerlere baskıdan olabilir diyo genelde 3. Trimesterda olur diyor. Ya ama yoruyor beni bebişime zarar edecek diye korkuyorum
Bende de aynısı oluyor zaman zaman, bence bebek hareketinden kaynaklı oluyor. Pazartesi doktor kontrolüm var sorucam bunuKızlar yalancı kasılma yaşıyor musunuz? Bazen tek tarafı semsert oluyor. Bazen bebiş poposunu dayamış gibi tümsek oluyor. İkisi farklı şeyler mi çözemedim