Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Haa yok o atmaz heralde,dr arkadasımız aradı söyledi oda demıskı cuma 9.30 da gelsınler demıs.o yuzden bısey demez heraldetamam pampam kapatayım e nabızı ıyı fıkır

Evet yaptır tatlım.cunku gızlı seker olma ıhtımalı var.ama cıkmayadabılır sınırda cıkmıs 3 aylık sekerın.sen yedıklerıne dıkkat etmeye calıs hamur işi ve seker yeme
Ben bu 3 ayda bunu biraz fazla abarttım. Şuandan itibaren yok yemiyorum daha.

Ben bi aşağı da bir yukarı da hissediyorum herhalde yuvarlanıyor içerde
Ben de içerde parandeler attığına yemin edebilirim ama ispatlayamam jdjdjd her zaman tekme atmıyo bazen kendini bi yerlere dayayıp kayıyor resmen Karnım yamuk yumuk oluyo kdkdk

Yaaa senin de mi öyleee Deli gibi hareketli bi video çekeyim diyorum tak diye kesiliyo hareketler ve asla tesadüf değil hep böyle kdksks
Video acınca anlıyo bu sıpalar kesıncunku daha bugun aksam konustuk bızımkıde oyle,tam vıdeoyu acıyorum anıden kuzuların sessızlıgı

Ay bende öyle trip yedim ya kendi doktoruna niye gitmedin dedi sanane yani sen devletin doktoru değil misin bakmak zorunda değil misin neyin tribi bu yani kendi doktoruma girmeme daha bir ay var bende buraya kontrole geldim deidm 5 dk sürmedi muayenesi de baştan savma baktı gönderdi yok ismi ne detaylıya nereye gittin yok ismi ne saçma sapanlar ya

Yaaa senin de mi öyleee Deli gibi hareketli bi video çekeyim diyorum tak diye kesiliyo hareketler ve asla tesadüf değil hep böyle kdksks
Bazen minik tekmelerini yakalıyorım ama şov yaptığında asla yakalayamıyorum
Benim ki babası gelince susuyo anacı olcak heralde bu bebissss
Benim ki işine nasıl gelirse bazen adam elini koyuyor dans ediyor içerde bazen de iplemiyo adamı. Gene mi bu geldi falan diyo bence ncmcmmc

Aman hepsi aynı işte haspam sanki takipli hastası olmak zorundayız geldik Muayane edeceksin işte sanki özel hastanedesin de rekabet var devlettekilerin tribini anlamıyorum yani

Kızlar 3-4 gündür bende öksürük var cıldıracagım ya boğaz ağrım yok ateş falan da yok grip de yok. Sadece öksürük var o da zorluyor. Ne yapmalıyım var mı önerisi olan? Nette baktım biraz, gebelikte oluşan mide yanması, reflü sebep olabilir diyo, artan kan basıncı akciğerlere baskıdan olabilir diyo genelde 3. Trimesterda olur diyor. Ya ama yoruyor beni bebişime zarar edecek diye korkuyorum

Gıcık gibi oluyor di mi ? Benim de olmuştu bigün bol bol su içtim. Hep nemli tut boğazını

Ay bende yarın yaptırıcam şeker yüklemesini. Çok gerginim. Çıkacak gibi geliyor bana ama umarım hepimizin şekeri normal çıkar
Canım ya hiç stres yapma ben de kesin çıkacak diye gittim çıkmadı. Bazen de bakıyorsun kesin çıkmaz dediğinde çıkıyor. O dışarıdan anlaşılacak birşey değil için ferah olsun iyi gelir sonuçların inşallah

Bende de mide yanması reflü var ama öksürük olmadı henüz bakalım olacak mı boğazını yumuşat canım okul öncecisin ya ondan da kaynaklanabilir bebelere bir şeyler anlatırken yıpranmışta olabilir

Kızlar yalancı kasılma yaşıyor musunuz? Bazen tek tarafı semsert oluyor. Bazen bebiş poposunu dayamış gibi tümsek oluyor. İkisi farklı şeyler mi çözemedim
Bende de aynısı oluyor zaman zaman, bence bebek hareketinden kaynaklı oluyor. Pazartesi doktor kontrolüm var sorucam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…