- 7 Ekim 2024
- 627
- 218
- 21
- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.401
Hsg nedir canm ne için yapılıyorAynen grupta 3. Heralde hsg sonra pozitif gören birininde 29 Du hcg kimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hsg nedir canm ne için yapılıyorAynen grupta 3. Heralde hsg sonra pozitif gören birininde 29 Du hcg kimdi
libidomuz yüksek anacım konunun bebekle ilgisi yokKız maşallah bu ne seri üretime geçmişsiniz
Hahahaah ay maşallah diyelim bak bende de o var eşimde de ten uyumu var çok şükür yani bebek istiyoruz ama zorunluluk olarak değil bir tane doktor var yumurtlama takip etmeyin iki gün önce sinirden boğmak istediğiniz kocanız sizin gözünüze çok seksi görünecek diyor ordan anlayın diyor yumurtlama da oldugunu işte o benlibidomuz yüksek anacım konunun bebekle ilgisi yok
cidden bencede bu doğru yumurtlama zamanı libido artıyot hahshjsHahahaah ay maşallah diyelim bak bende de o var eşimde de ten uyumu var çok şükür yani bebek istiyoruz ama zorunluluk olarak değil bir tane doktor var yumurtlama takip etmeyin iki gün önce sinirden boğmak istediğiniz kocanız sizin gözünüze çok seksi görünecek diyor ordan anlayın diyor yumurtlama da oldugunu işte o ben
Hahahaah ay maşallah diyelim bak bende de o var eşimde de ten uyumu var çok şükür yani bebek istiyoruz ama zorunluluk olarak değil bir tane doktor var yumurtlama takip etmeyin iki gün önce sinirden boğmak istediğiniz kocanız sizin gözünüze çok seksi görünecek diyor ordan anlayın diyor yumurtlama da oldugunu işte o ben
Kesinlikle yaa biz bıraksak hormonlar işini yapacak aslındacidden bencede bu doğru yumurtlama zamanı libido artıyot hahshjs
Evet hem de çok yanımda değilken eşim aklıma gelince yutkunuyorumcidden bencede bu doğru yumurtlama zamanı libido artıyot hahshjs
Adet tarihlerimiz aynı bende 4 Aralık'ta oldum 9 günüm deyim bende saat 5 te yaptım silik çıktı ama sıvı alımına dikkat etmemiştim denemek için yaptım seninki pik olmuş erken ymurtlaman oluyor bence mutlaka değerlendir yarın eşin gelir gelmezKizlar konuda açtım ama burayada yazmak istedim adetimin 9.gunu femarada 5.gun PKo var.son hapı içeceğim birazdan ama yoğun bel ağrım var ayni adet ağrısı gibi.adetim bugün bitti ovulasyona başladım ve böyle çıktı.yumurtluyomuyum.bukadar erken olurmu.esimde şuan yanımda değil yarın gelecek aksamEki Görüntüle 3519953
Canım bende PKo var ondan bilemiyorum iste bizde devamlı pozitiftir gorunebiliyor emin değilim yarın belli olacak ultrason kontrolünde.sabah olsun diye can atıyorum çok merak ediyorum. Senin düzenli adetlerin varsa normal şuan olması gereken bu aslında.bende tuhaflık varAdet tarihlerimiz aynı bende 4 Aralık'ta oldum 9 günüm deyim bende saat 5 te yaptım silik çıktı ama sıvı alımına dikkat etmemiştim denemek için yaptım seninki pik olmuş erken ymurtlaman oluyor bence mutlaka değerlendir yarın eşin gelir gelmez
Rahim filmiHsg nedir canm ne için yapılıyor
Gelişme var canım regli oldumucanpayanda canım ne yaptın gelişme var mı merak ettim
Evet düzenli 27 günde bir oluyordum 2 aydır 24 25 günde olmaya başladım korunmayı bırakınca hadi bakalım doktor ne diycek bende merak ettimCanım bende PKo var ondan bilemiyorum iste bizde devamlı pozitiftir gorunebiliyor emin değilim yarın belli olacak ultrason kontrolünde.sabah olsun diye can atıyorum çok merak ediyorum. Senin düzenli adetlerin varsa normal şuan olması gereken bu aslında.bende tuhaflık var
Sende normal ozaman canım.duzenli yap bakalım bide su alımına dikkat etmeyincede silik çıkıyor.bakalim yarın cuma inşallah güzel haberler duyarım bende merak ediyorum çünkü bu ay çok incir yedimEvet düzenli 27 günde bir oluyordum 2 aydır 24 25 günde olmaya başladım korunmayı bırakınca hadi bakalım doktor ne diycek bende merak ettim
Canım ne demek istedin. Benim 12den sonra 6 kalıyorMerhaba kızlar son bir hafta Bat tarihi olanlar güncellemeyi beni etiketleyerek yaparsa listeyi güncellerim
Her akşam yatmadan bir bardak suya bir kaşık dut pekmezi ekleyip karıştırıp iç canım güzel kilo aldiriyo genç kızken yapmistimhemde faydalıKızlar ben kg almaya çalışıyorum zayıflık da engel gebeliğe. Çok üzülüyorum kolay kg alamayan biriyim alsam da hemen gidiyor iştahım azalsa. Aslında kızıma hamile kaldığımda da zayıftım ama sanırım bu kadar değildim. şuanda da 41 kg.ım fitnesa baslayacaktm ufak bır kaza gecırdgm ıcın erteledım. Pilates eğitmeni ile anlaştım kolum da ezilme var o düzelsin başlayacağım bacak ve kol kası ıcın. Aslında boyuma göre iyi olduğumu söyledi vucutsal olarak da hatlarım var şükür epey. Boyum 1.55 alsam da 2,3 kg al diyor ama ben 50 olmak istiyorum hamile kalmadan önce depolayayam ki yine emzirirken vermek istemiyorum kızımı 2 yıl emzirdim çok zayıflattı bu durum benş
Ay gerçekten mi bu ara çok yemek yiyorum. 40dan 41 oldum çok çok fazla gece yatmadan da yiyorum ama göbeğim falan yağlanırsa diye korkuyorum yedikten sonra mekik çekiyorum alışkın değilim çok kilogram istiyorum ama yağlanmaktan da korkuyorum bu yüzden geceleri protein yiyordum dut pekmezi ne özelliği var acabaHer akşam yatmadan bir bardak suya bir kaşık dut pekmezi ekleyip karıştırıp iç canım güzel kilo aldiriyo genç kızken yapmistimhemde faydalı
Ağrıların normal canım femaradan sonra. Pcos varsa genelde koyu çıkıyor ama hemen çatlasa bile yumurta 24 saat kalıyorKizlar konuda açtım ama burayada yazmak istedim adetimin 9.gunu femarada 5.gun PKo var.son hapı içeceğim birazdan ama yoğun bel ağrım var ayni adet ağrısı gibi.adetim bugün bitti ovulasyona başladım ve böyle çıktı.yumurtluyomuyum.bukadar erken olurmu.esimde şuan yanımda değil yarın gelecek aksamEki Görüntüle 3519953
Aaa nasıl gitti o zaman kurumadır