• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Ay gerçekten mi bu ara çok yemek yiyorum. 40dan 41 oldum çok çok fazla gece yatmadan da yiyorum ama göbeğim falan yağlanırsa diye korkuyorum yedikten sonra mekik çekiyorum alışkın değilim çok kilogram istiyorum ama yağlanmaktan da korkuyorum bu yüzden geceleri protein yiyordum dut pekmezi ne özelliği var acaba
Şekerli bide iştah açıyor ondan kilo aldırıyor bir dene istersen. Şeker hastaligi ailende yoksa dene canım.yada diyetisyene gitmek en güzeli aslında

Ağrıların normal canım femaradan sonra. Pcos varsa genelde koyu çıkıyor ama hemen çatlasa bile yumurta 24 saat kalıyor
İlkkez kullandığım için bilemedim canım.anladim klomende böyle olmadı hiç. Yarın ultrasondan bakalım nasıl çıkacak.sagol canım🥰

Selam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi 🤩

Birde şunu demek isterim ben 38 yaş AMH 0.17 FSH 21 ile tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz denilen ve tüp bebek raporu verilen biriydi üzerinden 1 ay geçti sadece vitamin desteği aldım onun dışında hiç birşey yapmadım ve sonucum Rabbimin izni ile pozitif hiç bir zaman ümitsizliğe düşmesin kimse Rabbim ol diyor ve oluyor
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın ☺️🥰
Hayırlı olsun gerçekten çoook sevindim 🥰 hangi vitaminleri kullandınız neler yaptınız biraz bahseder misiniz?

Kızlar selam yattım uyuyamadım döndüm durdum . Şimdi ovülaston testinde çift çizgiyi görünce mi değerlendireceğiz yoksa silikleşince mi . Ben sperm kalitesi düşmesin diye o günlerden hangisini değerlendirsek bilemedim . Bu konuda fikriniz var mı

Canım ne demek istedin. Benim 12den sonra 6 kalıyor😍
Ahahha düşününce senin söylediğin anlamada geliyor 😅😅😅 demek istediğim aslında 8-12 Aralık arası Bat’ı olanlar varsa bir gelişme ya da yeni sat bat tarihlerini güncelleyeyim 😝😝

Selam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi 🤩

Birde şunu demek isterim ben 38 yaş AMH 0.17 FSH 21 ile tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz denilen ve tüp bebek raporu verilen biriydi üzerinden 1 ay geçti sadece vitamin desteği aldım onun dışında hiç birşey yapmadım ve sonucum Rabbimin izni ile pozitif hiç bir zaman ümitsizliğe düşmesin kimse Rabbim ol diyor ve oluyor
Maşallah Süphan Allah Rabbim tamamına erdirsin yaşlariniz yakın çok sevindim ve umut oldun.amin canım Allah ol der ve olur🤲takviye vs kullandın mi☺️

Şekerli bide iştah açıyor ondan kilo aldırıyor bir dene istersen. Şeker hastaligi ailende yoksa dene canım.yada diyetisyene gitmek en güzeli aslında
Canım diyetisyene de gittim hatta çok yakın bir tanıdığım diyetisyen önerdiği listeler de var ama liste ile almak işkence günde 7-8 öğün yemek zorunda kalıyorsun yemekte problem yok hazırlamaya yetişemiyorum asla fitness ile kilo almak kısa yoldan daha mantıklı ama gebelik düşündüğüm için de onu da gerçekleştiremiyorum o yüzden pilatese gideceğim kolumun ağrısı geçince hoca ile konuştuk fiziğimden memnunum yani sadece bacaklarım biraz kalınlaşsın istiyorum Bir de kollarım tabii gebe kalırsam bu hızlandırılmış olur ama ben artı kilo ile kalmak istiyorum . Aşırı zayıflık da gebe kalmaya engel onu kafama taktım bu ara çünkü.Çok teşekkür ederim dut pekmezini deneyeceğim keçiboynuzu pekmezi falan içiyorum Aslında ben de eşime de arada içiriyordum dutu da deneyeyim

Çok sevindim tebrik ederim sağlıcakla gelsin 🥳🥳

Ahahha düşününce senin söylediğin anlamada geliyor 😅😅😅 demek istediğim aslında 8-12 Aralık arası Bat’ı olanlar varsa bir gelişme ya da yeni sat bat tarihlerini güncelleyeyim 😝😝
Hahahahah ay o da aklıma geldi ama acaba dedim ek tablo mu var bata bir hafta kalanlar listesi falan diye hahahahah🥲🙈🙈🙈

Siz, hamilesiniz bence ya, gidip bir kan verin. Günlerdir testlerden helak oldunuz.
19 unda randevum var evet bu kafar çok fazla yapmamamın sebebi adetimin gecikmesi bundan sonra ki testte negatif çıktı zaten stres yaptım diye yalancı pozitifi kuruma çizgisi beni bulur

herkese merhaba 👋 sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım 🤲 ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla 🤲🤲
Merhabalar bende letu kullandim fakat kontrele gidemedim Dr şehir disinA gitmiş 15 kadar beklemedeyim siz sonuç alabildiniz mi

Benim hamilelik sandığım şeyler regli belirtisiymiş sanırım kızlar. Önce 2 gün önce yumurta beyazı akıntı geldi. Şimdi kremsi akıntı. Ağrım oldu ama yumurtlama olduğunu tahmin ediyorum. Bence 2 hafta içinde regli olacağım. İnşallah olurum. Olursam gelecek aya bende aranıza katılacağım. 16 aylık bebişime kardeş istiyorum😇 hazır imkanlar varken ikiz gibi sırt sırta büyüsünler istiyorum 🤲 Allahım nasip eder inşallah 🙏 kızımı 2023 ağustosta doğurmuştum. Bu sefer nasip olursa doğum ayları da serinliğe denk geliyor 🌸 hamilelik şüphesinden sonra çok heveslendim🫠

Kızlar selam yattım uyuyamadım döndüm durdum . Şimdi ovülaston testinde çift çizgiyi görünce mi değerlendireceğiz yoksa silikleşince mi . Ben sperm kalitesi düşmesin diye o günlerden hangisini değerlendirsek bilemedim . Bu konuda fikriniz var mı
Yumurtlama günü bence riske atmamak için. Çünkü belki yumurtlamadan 5 saat sonra çatlayacak. Sperm zaten uzun süre canlı kalıyor. Gerisi nasip 🙏

Canım diyetisyene de gittim hatta çok yakın bir tanıdığım diyetisyen önerdiği listeler de var ama liste ile almak işkence günde 7-8 öğün yemek zorunda kalıyorsun yemekte problem yok hazırlamaya yetişemiyorum asla fitness ile kilo almak kısa yoldan daha mantıklı ama gebelik düşündüğüm için de onu da gerçekleştiremiyorum o yüzden pilatese gideceğim kolumun ağrısı geçince hoca ile konuştuk fiziğimden memnunum yani sadece bacaklarım biraz kalınlaşsın istiyorum Bir de kollarım tabii gebe kalırsam bu hızlandırılmış olur ama ben artı kilo ile kalmak istiyorum . Aşırı zayıflık da gebe kalmaya engel onu kafama taktım bu ara çünkü.Çok teşekkür ederim dut pekmezini deneyeceğim keçiboynuzu pekmezi falan içiyorum Aslında ben de eşime de arada içiriyordum dutu da deneyeyim
Pilates çok güzel gerçekten bencede dene canım. evet çok az alsan yeter.belli olmaz belki gebe kalıp alırsın.sifa olsun inşallah 🤲😚

Ben ilk gebeligimde çift çizgi olduğu günkü ilişki ile gebe kaldım bence çift çizgi olunca

Kızlar an itibarıyla 6 günüm kaldı içimden bir ses sabah gebelik testi yap diyor ama içimden bir ses de iki gün daha bekle diyor testler evde daha hiç birini açıp denemedim. Awox erken gebelik testlerim var 5 tane

Back