- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.421
Gitti sandım ama gitmemişAaa nasıl gitti o zaman kurumadır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gitti sandım ama gitmemişAaa nasıl gitti o zaman kurumadır
Şekerli bide iştah açıyor ondan kilo aldırıyor bir dene istersen. Şeker hastaligi ailende yoksa dene canım.yada diyetisyene gitmek en güzeli aslındaAy gerçekten mi bu ara çok yemek yiyorum. 40dan 41 oldum çok çok fazla gece yatmadan da yiyorum ama göbeğim falan yağlanırsa diye korkuyorum yedikten sonra mekik çekiyorum alışkın değilim çok kilogram istiyorum ama yağlanmaktan da korkuyorum bu yüzden geceleri protein yiyordum dut pekmezi ne özelliği var acaba
İlkkez kullandığım için bilemedim canım.anladim klomende böyle olmadı hiç. Yarın ultrasondan bakalım nasıl çıkacak.sagol canımAğrıların normal canım femaradan sonra. Pcos varsa genelde koyu çıkıyor ama hemen çatlasa bile yumurta 24 saat kalıyor
Hayırlı olsun gerçekten çoook sevindim hangi vitaminleri kullandınız neler yaptınız biraz bahseder misiniz?Selam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi
Birde şunu demek isterim ben 38 yaş AMH 0.17 FSH 21 ile tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz denilen ve tüp bebek raporu verilen biriydi üzerinden 1 ay geçti sadece vitamin desteği aldım onun dışında hiç birşey yapmadım ve sonucum Rabbimin izni ile pozitif hiç bir zaman ümitsizliğe düşmesin kimse Rabbim ol diyor ve oluyor
Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasın
Siz, hamilesiniz bence ya, gidip bir kan verin. Günlerdir testlerden helak oldunuz.
Ahahha düşününce senin söylediğin anlamada geliyor demek istediğim aslında 8-12 Aralık arası Bat’ı olanlar varsa bir gelişme ya da yeni sat bat tarihlerini güncelleyeyimCanım ne demek istedin. Benim 12den sonra 6 kalıyor
Maşallah Süphan Allah Rabbim tamamına erdirsin yaşlariniz yakın çok sevindim ve umut oldun.amin canım Allah ol der ve olurtakviye vs kullandın miSelam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi
Birde şunu demek isterim ben 38 yaş AMH 0.17 FSH 21 ile tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz denilen ve tüp bebek raporu verilen biriydi üzerinden 1 ay geçti sadece vitamin desteği aldım onun dışında hiç birşey yapmadım ve sonucum Rabbimin izni ile pozitif hiç bir zaman ümitsizliğe düşmesin kimse Rabbim ol diyor ve oluyor
Canım diyetisyene de gittim hatta çok yakın bir tanıdığım diyetisyen önerdiği listeler de var ama liste ile almak işkence günde 7-8 öğün yemek zorunda kalıyorsun yemekte problem yok hazırlamaya yetişemiyorum asla fitness ile kilo almak kısa yoldan daha mantıklı ama gebelik düşündüğüm için de onu da gerçekleştiremiyorum o yüzden pilatese gideceğim kolumun ağrısı geçince hoca ile konuştuk fiziğimden memnunum yani sadece bacaklarım biraz kalınlaşsın istiyorum Bir de kollarım tabii gebe kalırsam bu hızlandırılmış olur ama ben artı kilo ile kalmak istiyorum . Aşırı zayıflık da gebe kalmaya engel onu kafama taktım bu ara çünkü.Çok teşekkür ederim dut pekmezini deneyeceğim keçiboynuzu pekmezi falan içiyorum Aslında ben de eşime de arada içiriyordum dutu da deneyeyimŞekerli bide iştah açıyor ondan kilo aldırıyor bir dene istersen. Şeker hastaligi ailende yoksa dene canım.yada diyetisyene gitmek en güzeli aslında
Çok sevindim tebrik ederim sağlıcakla gelsinSelam müjdeli haberle geldim bu sabah kaset test direk pozitif verdi öğlen hemen teste gittim betahcg 286.5 geldi
Hahahahah ay o da aklıma geldi ama acaba dedim ek tablo mu var bata bir hafta kalanlar listesi falan diye hahahahahAhahha düşününce senin söylediğin anlamada geliyor demek istediğim aslında 8-12 Aralık arası Bat’ı olanlar varsa bir gelişme ya da yeni sat bat tarihlerini güncelleyeyim
19 unda randevum var evet bu kafar çok fazla yapmamamın sebebi adetimin gecikmesi bundan sonra ki testte negatif çıktı zaten stres yaptım diye yalancı pozitifi kuruma çizgisi beni bulurSiz, hamilesiniz bence ya, gidip bir kan verin. Günlerdir testlerden helak oldunuz.
Merhabalar bende letu kullandim fakat kontrele gidemedim Dr şehir disinA gitmiş 15 kadar beklemedeyim siz sonuç alabildiniz miherkese merhaba sat 25 kasım bu ay reglin 4.günü letu kullanmaya başladım 5 gün kullanıp bıraktım bugün reglin 9. günü .. cumartesi kontrole gidicem umarım bu ay güzel haberi alırım ve isteyen hakeden herkes hayırlısıyla
Yumurtlama günü bence riske atmamak için. Çünkü belki yumurtlamadan 5 saat sonra çatlayacak. Sperm zaten uzun süre canlı kalıyor. Gerisi nasipKızlar selam yattım uyuyamadım döndüm durdum . Şimdi ovülaston testinde çift çizgiyi görünce mi değerlendireceğiz yoksa silikleşince mi . Ben sperm kalitesi düşmesin diye o günlerden hangisini değerlendirsek bilemedim . Bu konuda fikriniz var mı
Pilates çok güzel gerçekten bencede dene canım. evet çok az alsan yeter.belli olmaz belki gebe kalıp alırsın.sifa olsun inşallahCanım diyetisyene de gittim hatta çok yakın bir tanıdığım diyetisyen önerdiği listeler de var ama liste ile almak işkence günde 7-8 öğün yemek zorunda kalıyorsun yemekte problem yok hazırlamaya yetişemiyorum asla fitness ile kilo almak kısa yoldan daha mantıklı ama gebelik düşündüğüm için de onu da gerçekleştiremiyorum o yüzden pilatese gideceğim kolumun ağrısı geçince hoca ile konuştuk fiziğimden memnunum yani sadece bacaklarım biraz kalınlaşsın istiyorum Bir de kollarım tabii gebe kalırsam bu hızlandırılmış olur ama ben artı kilo ile kalmak istiyorum . Aşırı zayıflık da gebe kalmaya engel onu kafama taktım bu ara çünkü.Çok teşekkür ederim dut pekmezini deneyeceğim keçiboynuzu pekmezi falan içiyorum Aslında ben de eşime de arada içiriyordum dutu da deneyeyim
Ben ilk gebeligimde çift çizgi olduğu günkü ilişki ile gebe kaldım bence çift çizgi oluncaKızlar selam yattım uyuyamadım döndüm durdum . Şimdi ovülaston testinde çift çizgiyi görünce mi değerlendireceğiz yoksa silikleşince mi . Ben sperm kalitesi düşmesin diye o günlerden hangisini değerlendirsek bilemedim . Bu konuda fikriniz var mı
Bunu yıkasana gidecek mi o ikinci çizgi
Ahh ahhh herkesin derdi farklı bizde kilolu gebelikten yanıyoruzHer akşam yatmadan bir bardak suya bir kaşık dut pekmezi ekleyip karıştırıp iç canım güzel kilo aldiriyo genç kızken yapmistimhemde faydalı