- 9 Ağustos 2016
- 6.792
- 22.166
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.081
ben aldım ama daha kullanmadımMerhaba hanımlarr, konuları çok takip edemiyorum ama bi sorum olacaktı. Bebekler için çamaşır deterjanı hangi markaları önerirsiniz, hangisini kullandınız
Ayy hayır, buharda pişirme aparatları var ya çelik onlardan kullanacağım ben
kızlar bundan alcak mısınız? kodla 3000 e geliyor
#reklamdeğil
ya arkadaşım kullanıyormuş sadece haşlama değil de işte bir sürü iş yapıyormuş. Şu an kız kendi için de kullanıyormuş kızı büyüdü. İleri de benimkini de annem bakacağı için dedim kadına da kolaylık olur muAyy hayır, buharda pişirme aparatları var ya çelik onlardan kullanacağım ben
Bu tarz ürünler biraz abartılıyor gibi geliyor bana ikna olamıyorumya arkadaşım kullanıyormuş sadece haşlama değil de işte bir sürü iş yapıyormuş. Şu an kız kendi için de kullanıyormuş kızı büyüdü. İleri de benimkini de annem bakacağı için dedim kadına da kolaylık olur mu
şimdilik saldımBu tarz ürünler biraz abartılıyor gibi geliyor bana ikna olamıyorumAlırsan haber ver ama çoook işe yarıyosa biz de bakalım
Napıyomuş kendi için merak ettim valla, bana haber et kdkdkşimdilik saldımarkadaşımınkine bi bakayım. Kız şimdi kendi içinde kullanıyormuş pratik falan dedi. 2 yılı geçiktir kullanıyor
sebze falan haşlıyormuş . Diyet döngüsü içinde kendisiNapıyomuş kendi için merak ettim valla, bana haber et kdkdk
Ben de sebze haslarken buharda haslama aparatini kullaniyorum o da gayet pratik ve yeterli oluyor bencesebze falan haşlıyormuş . Diyet döngüsü içinde kendisiişte bisküvi parçaladım falan diyo pratik küçük elimin altında rahat diyo
bu ara bişeyler almadık ya elim ayağım titredi herhalde illa bişey alcam diye dfkgjld bağımlı oldukBen de sebze haslarken buharda haslama aparatini kullaniyorum o da gayet pratik ve yeterli oluyor bence
Ben 1-2 saat geçmeli diye biliyorum ama emin değilimKızlar tokluk kan şekeri ölçümü nasıl oluyor? Kaç saat önce yemek yemiş olmalıyız? Gebe okulu 4 te bitiyor. 16.20 de randevum var. Sandviç falan yesem olur mu 16.00 te
İnternette de 1/2 yazıyor. Farkediyor mu emin olamadımBen 1-2 saat geçmeli diye biliyorum ama emin değilim
Mayaaa ben kolonya şişelerini aldım aynı dediğin gibi alışveriş bitince kendimi oda süslerine adadımbu ara bişeyler almadık ya elim ayağım titredi herhalde illa bişey alcam diye dfkgjld bağımlı olduk
Aksi söylenmedikçe yemek yedikten 2 saat sonra ölçülüyoor. 16.20de kan vereceksen 14.20 14.30 gibi bişeyler yesen daha iyi, yemekten sonra da kalori içeren bişey tüketmemek gerekiyor çay kahve meyve falan, sadece suKızlar tokluk kan şekeri ölçümü nasıl oluyor? Kaç saat önce yemek yemiş olmalıyız? Gebe okulu 4 te bitiyor. 16.20 de randevum var. Sandviç falan yesem olur mu 16.00 te
evet ben de şu isim zımbırtısını aldım. Bir arada kolonyalara girişeyim bari boşluğa düştükMayaaa ben kolonya şişelerini aldım aynı dediğin gibi alışveriş bitince kendimi oda süslerine adadımbalonlar falan aldım trendyoldan organizasyon çok pahalı geldi daha minimal bir şekilde kendimiz süsleyelim dedik çok güzel şeyler vardı gönlüme göre aldım valla tavsiye ederim çok iyi geldi
Ben de aynı soruyu sormaya geldimm, benim de öyle oluyor hatta bazen gece uykumdan bile uyanıyorum kontrol etmek içinKızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle
kendini kötü hissedersen sağlık ocağına git canım dopplerle dinlesinlerKızlar günaydınn. 24+2 yim şuan. Bu haftalarda olup bebeğini az hisseden var mı? Geçen cumartesi kontrole gittiğimde bebiş gayet hareketliydi ulturasonda maşallah. Ama ben o zamanlarda da çok hissetmiyordum. Şuanda da öyle