Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    86
Ayy hayır, buharda pişirme aparatları var ya çelik onlardan kullanacağım ben
ya arkadaşım kullanıyormuş sadece haşlama değil de işte bir sürü iş yapıyormuş. Şu an kız kendi için de kullanıyormuş kızı büyüdü. İleri de benimkini de annem bakacağı için dedim kadına da kolaylık olur mu

Bu tarz ürünler biraz abartılıyor gibi geliyor bana ikna olamıyorum Alırsan haber ver ama çoook işe yarıyosa biz de bakalım

bu ara bişeyler almadık ya elim ayağım titredi herhalde illa bişey alcam diye dfkgjld bağımlı olduk
Mayaaa ben kolonya şişelerini aldım aynı dediğin gibi alışveriş bitince kendimi oda süslerine adadım balonlar falan aldım trendyoldan organizasyon çok pahalı geldi daha minimal bir şekilde kendimiz süsleyelim dedik çok güzel şeyler vardı gönlüme göre aldım valla tavsiye ederim çok iyi geldi

Kızlar tokluk kan şekeri ölçümü nasıl oluyor? Kaç saat önce yemek yemiş olmalıyız? Gebe okulu 4 te bitiyor. 16.20 de randevum var. Sandviç falan yesem olur mu 16.00 te
Aksi söylenmedikçe yemek yedikten 2 saat sonra ölçülüyoor. 16.20de kan vereceksen 14.20 14.30 gibi bişeyler yesen daha iyi, yemekten sonra da kalori içeren bişey tüketmemek gerekiyor çay kahve meyve falan, sadece su

evet ben de şu isim zımbırtısını aldım. Bir arada kolonyalara girişeyim bari boşluğa düştük

Ben de aynı soruyu sormaya geldimm, benim de öyle oluyor hatta bazen gece uykumdan bile uyanıyorum kontrol etmek için

kendini kötü hissedersen sağlık ocağına git canım dopplerle dinlesinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…