- 1 Nisan 2014
- 2.508
- 3.641
-
- Konu Sahibi elektroforez
- #22.041
Ne ile yağlanıyorsunuz pehlivanlarmaya91 E elektroforez
Bende yağlanacağım dabirde tüm vücuda sürülüyor mu?
Saf zeytinyağı kullanıyorum tüm vücuduma ben tüm vücudunuza kreminizi yada yağınızı sürmeyi ihmal etmeyin çünkü kol altları bile çatlayan gördümBu ikisini kullanıyorum canımm. Ben sadece göbek, bel yan çevresi ve memiklere sürüyorum. Üşeniyorum diğer yerlere vallah
#reklamdeğil
Ayy o durum çok kötü bazen tanıdık çocuklar da sarılmak falan isterken yanlışlıkla hafif çarpıyor insan ne yapacağını bilemiyor o an ki bir de ani gelmiş çok korkmuşsundur. Ama hafif çarptıysa bir şey olmaz merak etmeO kadar sinirlerim bozuldu ki sokakta ağlaya ağlaya yürüdüm. Allahım şu an düşünüyorum baya abarttım ama çoook korktum. Eczacı kadınlar sakinleştirdi sağolsunlar. Parkta düz yolumda yürüyorum aradan veledin teki fırladı karnıma hafif çarptı. Ben de refleks yaptım kasıldım korktum. Kuzenimle konuşuyordum tam başladım ağlamaya
Ben ağrım oldukça yürüyüş ve yoga videolarından yapmaya çalışıyorum çok fark ediyor ama ağırlaşmaya başladık orası kesinHamilelikleriniz nasıl geçiyor hanımlar Gittikçe ağırlaşmaya başladık
Benim çok ağrım oluyor geceleri özellikle bacak içleri karnımın içi sırtım belim ağrımayan yerim yok benim gibi olan varmı
Evet ya biliyorum bişey olmaz. Ama o kadar hızla geçti ki aşırı korktum o korkuyla zaten sinirim boşaldı başladım ağlamaya. İnsanlarda aralarında çarptı mı çarptı çarptı falan diye konuşunca daha çok başladım. Hamilelik nasıl bişey yaaaAyy o durum çok kötü bazen tanıdık çocuklar da sarılmak falan isterken yanlışlıkla hafif çarpıyor insan ne yapacağını bilemiyor o an ki bir de ani gelmiş çok korkmuşsundur. Ama hafif çarptıysa bir şey olmaz merak etme
Oyy kıyamam sana ben. Ben geçen metro da gene ayakta geldim kimse bana yer vermedi diye ağladım eve gelip. Sorarım size arkadaşlarım şu göbeği görmemiş olabilirler miEvet ya biliyorum bişey olmaz. Ama o kadar hızla geçti ki aşırı korktum o korkuyla zaten sinirim boşaldı başladım ağlamaya. İnsanlarda aralarında çarptı mı çarptı çarptı falan diye konuşunca daha çok başladım. Hamilelik nasıl bişey yaaasaçma şeylere bile korkuyoruzz
Görmüyorlar işteOyy kıyamam sana ben. Ben geçen metro da gene ayakta geldim kimse bana yer vermedi diye ağladım eve gelip. Sorarım size arkadaşlarım şu göbeği görmemiş olabilirler miBelim koptu ağrıdan. Rabbim korusun bizleri bebeklerimizi. Nerden ne geleceği belli olmuyor.
Gecmıs olsun canım..çok iyi anlıyorum seni,ama merak etme bebısko cok ıyıO kadar sinirlerim bozuldu ki sokakta ağlaya ağlaya yürüdüm. Allahım şu an düşünüyorum baya abarttım ama çoook korktum. Eczacı kadınlar sakinleştirdi sağolsunlar. Parkta düz yolumda yürüyorum aradan veledin teki fırladı karnıma hafif çarptı. Ben de refleks yaptım kasıldım korktum. Kuzenimle konuşuyordum tam başladım ağlamaya
Evet çok şükür ki öyleGecmıs olsun canım..çok iyi anlıyorum seni,ama merak etme bebısko cok ıyıo cok korunaklı yerinde
Bebısım benımkı bu cok memnumum
Bende yag olarak biooil ve mustela var, krem olarak da ceraveye basladim, donusumlu kullaniyorum hepsini.
Cansınız sağolun kızlar bakacağım bunlaraBu ikisini kullanıyorum canımm. Ben sadece göbek, bel yan çevresi ve memiklere sürüyorum. Üşeniyorum diğer yerlere vallah
#reklamdeğil
Canım benim kıyamam sanaEvet ya biliyorum bişey olmaz. Ama o kadar hızla geçti ki aşırı korktum o korkuyla zaten sinirim boşaldı başladım ağlamaya. İnsanlarda aralarında çarptı mı çarptı çarptı falan diye konuşunca daha çok başladım. Hamilelik nasıl bişey yaaasaçma şeylere bile korkuyoruzz
Esime izleteyim bunu, christmas tatilinde ilaca baslayip birakmaya calisacak bebege hazirlik olarak, beni yine zor zamanlar bekliyorSigara konusunda benim de diyeceklerim vaar
12 sene boyunca günde 1 paket sigara içtim çok da severdim namussuzu kjajs Ne zaman çocuk sahibi olma isteği içime düştü huzursuz huzursuz içmeye başladım, önce hafif sigaraya geçtim sonra hafiflettim bi gün bıraktım zorla ama beni görün sanki çok sevdiğim biri ölmüş gibi 5 gün sürekli ağladım. Dedim bu ne ya böyle deli olcam ben gittim paket aldımaradan 5 6 ay geçti bu sefer biorezonans a gittim dünyanın parasını bayıldım 1,5 gün içmedim yine içtim. Artık umutsız vaka olarak görüyodum kendimi ama hala içmekten rahatsızdım ve 0,1lik bi sigarayı günde yarım paket falan içiyodum. Artık bu sene çocuk fikrimiz netleşince dedim ki ben bu işi ramazanda bitiricem artık benim çocuğuma zehir yükleme lüksüm yok. Ama bi film duyuyordum sigara bıraktırıyo falan diye onu da izleyim dedim. Ramazanın ilk sahuruna kadar içtim sahurdan önce o videoyu izledim son sigaramı içtim ve o günden beri ağzıma sürmedim ve ilk 1 hafta sadece nikotin çekilmesi belirtileri yaşadım ve annem sigara içiyor sigara erişimim çok kolaydı. Eşim sigara içmiyor içse de gemideydi 1 kilo bile almadım çünkü psikolojik bağımlılığın hepsi o filmle uçup gitti. O filmin linkini eklicem aşağıya. Umarım sizi rahatlatmaya yardımcı olur. Filmde bi yerde şimdi son sigaranızı için diyo içmeyin hee
Ya ben de ona bakayım benim ikisi de yağ bir de kremlenirsem iyi olur. Zaten her yerim ergenlik çatlağı bari karnım memintolarım çatlmasınnCansınız sağolun kızlar bakacağım bunlaraBen mustelanın kremini kullanıyordum sadece. Yağda ekleyeceğim bakalım.
Ya evet kuzenimde diyo daha karnın o kadar yok hep karnını tut ki hamile olduğun belli olsun. Yoksa insanlar aşırı dikkatsiz el kol geçiriyorlar karnınaCanım benim kıyamam sanabazen bende korkuyorum çocuklar çok hızlı koşuyor okul çıkışında. Karnımı tutuyorum.İnsan gözünden bile sakınıyor evladını
Yaa gerçekten zorla bırakıldığında insan delirecek gibi oluyor inşallah işine yararEsime izleteyim bunu, christmas tatilinde ilaca baslayip birakmaya calisacak bebege hazirlik olarak, beni yine zor zamanlar bekliyor
Ben hiç içmedim nefret ederiiim o zıkkımdan daSigara konusunda benim de diyeceklerim vaar
12 sene boyunca günde 1 paket sigara içtim çok da severdim namussuzu kjajs Ne zaman çocuk sahibi olma isteği içime düştü huzursuz huzursuz içmeye başladım, önce hafif sigaraya geçtim sonra hafiflettim bi gün bıraktım zorla ama beni görün sanki çok sevdiğim biri ölmüş gibi 5 gün sürekli ağladım. Dedim bu ne ya böyle deli olcam ben gittim paket aldımaradan 5 6 ay geçti bu sefer biorezonans a gittim dünyanın parasını bayıldım 1,5 gün içmedim yine içtim. Artık umutsız vaka olarak görüyodum kendimi ama hala içmekten rahatsızdım ve 0,1lik bi sigarayı günde yarım paket falan içiyodum. Artık bu sene çocuk fikrimiz netleşince dedim ki ben bu işi ramazanda bitiricem artık benim çocuğuma zehir yükleme lüksüm yok. Ama bi film duyuyordum sigara bıraktırıyo falan diye onu da izleyim dedim. Ramazanın ilk sahuruna kadar içtim sahurdan önce o videoyu izledim son sigaramı içtim ve o günden beri ağzıma sürmedim ve ilk 1 hafta sadece nikotin çekilmesi belirtileri yaşadım ve annem sigara içiyor sigara erişimim çok kolaydı. Eşim sigara içmiyor içse de gemideydi 1 kilo bile almadım çünkü psikolojik bağımlılığın hepsi o filmle uçup gitti. O filmin linkini eklicem aşağıya. Umarım sizi rahatlatmaya yardımcı olur. Filmde bi yerde şimdi son sigaranızı için diyo içmeyin hee
Ben de şimdiden anneme yasakladım, torununu sevmek istiyosan içemezsin dedim. Nerden duydum hatırlamıyorum ama 1 dal sigaranın dumanı sigarayı söndürdükten sonra 45 dk sonra bile nefes yoluyla atılmaya devam ediyormuşBen hiç içmedim nefret ederiiim o zıkkımdan daeşim evlendiğimizde tek tük içiyordu şu an baya baya bakıyorum içiyor yani maç varsa. Tabi ayrı bi odada içiyor. Bebiş gelince o da olmayacak tamamen yasak
Hadi yaa tüh. Etrafımda içen çok var onlara da içmeyin diyemem kiiii sonuçta illa denk gelcekBen de şimdiden anneme yasakladım, torununu sevmek istiyosan içemezsin dedim. Nerden duydum hatırlamıyorum ama 1 dal sigaranın dumanı sigarayı söndürdükten sonra 45 dk sonra bile nefes yoluyla atılmaya devam ediyormuş
Evet, ben de boyle bir seyler okudum, kokulu bir sekilde ya da uzerine parfum kolonya sikip girmesine de karsi insanlar. Esimin ailesi birakmis torun sevmeye gidicez biz diyeBen de şimdiden anneme yasakladım, torununu sevmek istiyosan içemezsin dedim. Nerden duydum hatırlamıyorum ama 1 dal sigaranın dumanı sigarayı söndürdükten sonra 45 dk sonra bile nefes yoluyla atılmaya devam ediyormuş