Aralık-Ocak Ayı Gebelik Planlayanlar

Güzeller ben birşey sormak istiyorum, biz bu ay ovulasyon dönemini falan hep değerlendirmeye çalıştık inşaAllah hayırlısı olur ama ben çok umutluyum,4 ve 7 Aralık arasını değerlendirdik, sormak istediğim şu ki benden bu hafta pazartesi günü saç dökülmelerim için hormon testi alındı pek bilmediğim için soruyorum ya saçmaysada lütfen kusura bakmayın bu testte hamilelik varsa çıkar mı veya çıkıyorsa bile çıkması için çok erken bir tarih mi? Çok teşekkür ederim yanıtlayacaklara şimdiden🤍
Kan testiydi bu arada alınan hormon testi🌸

Güzeller ben birşey sormak istiyorum, biz bu ay ovulasyon dönemini falan hep değerlendirmeye çalıştık inşaAllah hayırlısı olur ama ben çok umutluyum,4 ve 7 Aralık arasını değerlendirdik, sormak istediğim şu ki benden bu hafta pazartesi günü saç dökülmelerim için hormon testi alındı pek bilmediğim için soruyorum ya saçmaysada lütfen kusura bakmayın bu testte hamilelik varsa çıkar mı veya çıkıyorsa bile çıkması için çok erken bir tarih mi? Çok teşekkür ederim yanıtlayacaklara şimdiden🤍
çok çok erken sanmıyorum canım

Kanda gebelik testi beta hcg olarak çıkar canım. Eğer sadece saç dökülmesi için dediysen ona bakmamışlardır. Yine de sonuçların çıkınca kontrol edersin beta hcg bakılmış mı diye. Ama kanda çıkması için bile daha erken söylediğin tarihlere göre

Kızlar benim ovulasyon testinde bir sorun var sanırım koyulaşması gerekirken silikleşiyor anlamadım hiç bişey yumurtlamicak mıyım acaba😂🐣Eki Görüntüle 3519796
Yumurtlama olmamış bence daha canım. Daha silik çıkmasının sebebi farklı saatlerde yaptın diyedir belki ya da sıvı alımı illaki farklı olmuştur önceki günlere göre.

Kızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10

Eklentiler

• IMG_2541.png
    IMG_2541.png
    143,8 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar kan verdim emara gireceğim için erken oldu bat 14 15 ilişkiden 12 geçti hcg 10
Bir de duratest miydi neydi demek doğru çıkarmış, prodoctor da çıkmamıştı değil mi? Ama yani 10 ve üzerini algılıyorsa zaten çıkmazdı, öbür marka demek daha hassasmış 👍

X