- Konu Sahibi denizadamasal
- #2.261
ayyy benimde cumartesi var çok heyecanlıyım reglin geçti mi canımgünaydın kızlar yarın sabah doktor kontrolüm var heyecanlıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyy benimde cumartesi var çok heyecanlıyım reglin geçti mi canımgünaydın kızlar yarın sabah doktor kontrolüm var heyecanlıyım
insallah bu ay pozitif sonucu alırsınız. yumurta gelişimi oldu mu doktor ne dedi.bide karın agrınız oldumu adet sancısının hafifi ve ates basması oluyor.3 gündür kullanıyorum bu kullandığım 3. ayım bu ay da olmazsa bırakacağım artık
yumurta takibi yaptırdınız mı ? Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahtest günü ne zamanBen de Klomen kullandım test gününü bekliyorummm
insallah cok cok cok güzel gecsin musmutlu gel insallah canım adetim bugün bitti bugün ovulasyonada baslıyorum insallahayyy benimde cumartesi var çok heyecanlıyım reglin geçti mi canım
Evet yaptırdım ama 22 mm olmuştu yumurta biraz büyük bence 19 20 olduğunda çatlamalı ya da çatlatılmalı benim o yüzden çok umudum yol ama olur inşallahhinsallah bu ay pozitif sonucu alırsınız. yumurta gelişimi oldu mu doktor ne dedi.bide karın agrınız oldumu adet sancısının hafifi ve ates basması oluyor.
yumurta takibi yaptırdınız mı ? Rabbim yüzünüzü güldürsün insallahtest günü ne zaman
insallah cok cok cok güzel gecsin musmutlu gel insallah canım adetim bugün bitti bugün ovulasyonada baslıyorum insallah
boyutu güzel aslında 25mm ile gebe kalan okudum forumda. bide benim anladıgım mesela doktorun ultrasonda göremediği ama sonradan büyüyen ve catlayan yumurtalarda olabiliyor.olur insallah canım yaşadığımız sürece umut varEvet yaptırdım ama 22 mm olmuştu yumurta biraz büyük bence 19 20 olduğunda çatlamalı ya da çatlatılmalı benim o yüzden çok umudum yol ama olur inşallahh
18-22 mm arasında çatlamalı demişti benim doktorum tam sınırda aslında umarımm bebiş olurrEvet yaptırdım ama 22 mm olmuştu yumurta biraz büyük bence 19 20 olduğunda çatlamalı ya da çatlatılmalı benim o yüzden çok umudum yol ama olur inşallahh
İnşallah canımboyutu güzel aslında 25mm ile gebe kalan okudum forumda. bide benim anladıgım mesela doktorun ultrasonda göremediği ama sonradan büyüyen ve catlayan yumurtalarda olabiliyor.olur insallah canım yaşadığımız sürece umut var
İnşallah gerçekten çok istiyorum hepimize nasip olsunnGünaydınn kızlarr, benimde bugün akıntım yoğunlaştı dün 15 mmdi yumurtam muhtemelen yarın yada sonraki gün çatlar :))
18-22 mm arasında çatlamalı demişti benim doktorum tam sınırda aslında umarımm bebiş olurr
canım yumurta takibi mi yaptırıyorsun eğer yaptırıyorsan süreç nasıl oluyor bende cumartesi gidecem doktora ilk kez gidiyorum bu doktora geçen ay bi doktora gittim hiç ilgilenmedi ultrasonla bile bakmadıGünaydınn kızlarr, benimde bugün akıntım yoğunlaştı dün 15 mmdi yumurtam muhtemelen yarın yada sonraki gün çatlar :))
18-22 mm arasında çatlamalı demişti benim doktorum tam sınırda aslında umarımm bebiş olurr
10 gün sonraya yap ozaman kuzum 22 si gibikızlar ben 8 aralıkta yumurtlama akıntısı oldu dünde test silik çıktı testlere güvenmiyo ama 7/8/9/11 aralık işiki oldu ne zaman test yapayım şuan hafif sanı oluyor karnımda kasıklarımda
canım ilk akıntı 8 aralıkta olduysa muhtemelen 2-3 gün sonra çatlamıştır yani 10u ya da 11i. Bence bugünde ilişki olsun en erken de 25inde test yapabilirsinkızlar ben 8 aralıkta yumurtlama akıntısı oldu dünde test silik çıktı testlere güvenmiyo ama 7/8/9/11 aralık işiki oldu ne zaman test yapayım şuan hafif sanı oluyor karnımda kasıklarımda
aa aklımı okudun benimde hep içimden 22 aralık pazar geçiyordu :)10 gün sonraya yap ozaman kuzum 22 si gibi
Canım yaklaşıyor bence bu süreci gunasiri değerlendir pik görene kadar pik olunca da 3 gün üst üsteEki Görüntüle 3519531 Kızlar üstte ki test döngümün 10. Günü sanki pike yaklaşıyor gibi değil mi bugünü de değerlendirdim sizce ?
10 u çatladı bence canım ağrı oldu çünkü anladım gibi yumurtladığımı inşallah doğru çıkar tahminlerim bugünüde değerlendirecem inşallah bu ay hepimize kısmet olur ya çok umutluyum bu aydancanım ilk akıntı 8 aralıkta olduysa muhtemelen 2-3 gün sonra çatlamıştır yani 10u ya da 11i. Bence bugünde ilişki olsun en erken de 25inde test yapabilirsin
gec döllenmede olabiliyo bide bizde pkoda var inan hiç belli olmuyor.insallah belirtilerine göre test yaparsın canım nedense içimden bu ay grupta güzel seyler olacagı geciyor içimdenaa aklımı okudun benimde hep içimden 22 aralık pazar geçiyordu :)
Canımcım biz bu ay korunmayı bırakıyoruz ben rutin kontrole gittim tam ovulasyona denk geldi doktor bakıp 15 mm yumurtan var 2-3 güne çatlar dedi. Günde 1-2 mm büyürmüş yumurta ortalama 17 mm ken çatlar dedi. Çok çok ilgilendi hatta ilişki olması gereken zamanları söyledi. Benim 26-28 gün arasında sürüyor döngüm. 10-12-14-16. günler ilişki olsun dedi, her gün de olabilir ama şart değil gün aşırı olması yeterli dedi. Daha önce bir takip vs yaptırmadım o yüzden o süreçleri bilmiyorum.canım yumurta takibi mi yaptırıyorsun eğer yaptırıyorsan süreç nasıl oluyor bende cumartesi gidecem doktora ilk kez gidiyorum bu doktora geçen ay bi doktora gittim hiç ilgilenmedi ultrasonla bile bakmadı
ne güzel caanım doktorun iyisine de gelmek önemli bende cumartesi gidecem dua ediyorum inşallah doktor ilgilenir diye :)Canımcım biz bu ay korunmayı bırakıyoruz ben rutin kontrole gittim tam ovulasyona denk geldi doktor bakıp 15 mm yumurtan var 2-3 güne çatlar dedi. Günde 1-2 mm büyürmüş yumurta ortalama 17 mm ken çatlar dedi. Çok çok ilgilendi hatta ilişki olması gereken zamanları söyledi. Benim 26-28 gün arasında sürüyor döngüm. 10-12-14-16. günler ilişki olsun dedi, her gün de olabilir ama şart değil gün aşırı olması yeterli dedi. Daha önce bir takip vs yaptırmadım o yüzden o süreçleri bilmiyorum.
10 u çatladı bence canım ağrı oldu çünkü anladım gibi yumurtladığımı inşallah doğru çıkar tahminlerim bugünüde değerlendirecem inşallah bu ay hepimize kısmet olur ya çok umutluyum bu aydan
bende çok umutluyum bu aydann hepimizin gönlüne göre olsungec döllenmede olabiliyo bide bizde pkoda var inan hiç belli olmuyor.insallah belirtilerine göre test yaparsın canım nedense içimden bu ay grupta güzel seyler olacagı geciyor içimden
aynen canım benim olduysa eğer geç döllenme olacak zaten reglim geçti benim hala olmadım ama daha testte negatifgec döllenmede olabiliyo bide bizde pkoda var inan hiç belli olmuyor.insallah belirtilerine göre test yaparsın canım nedense içimden bu ay grupta güzel seyler olacagı geciyor içimden
inşallah canım sen ne zaman test yapacaksınbende çok umutluyum bu aydann hepimizin gönlüne göre olsun