Siz tüp bebek ile bebek sahibi oldunuzBenim sizinkinden de fazla olabilir hatta 5 sene geçti hiç değerimi hatırlamıyorum ama içinizi ferah tutun anne de baba da taşıyıcı olsa sıkıntılı olabilirdi ama öyle değil bize de aile hekimi sınırda eşinizin bebek düşünmeden hematoljiye gidin demişti biz unuttuk bile gitmeyi hiç kötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla evlat sahibi olursunuz
Canım beni de ekler misin? Yaş 29 ilk çocuk sat 21 ocak beklenen doğum tarihi 28 ekim (ama ben kendimi kasım annelerine ait hissediyorumTabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Ay ne zaman gördünCanım beni de ekler misin? Yaş 29 ilk çocuk sat 21 ocak beklenen doğum tarihi 28 ekim (ama ben kendimi kasım annelerine ait hissediyorum) kalp atışını da keseyi de gördüm
Benimki biraz erken oldu canımAy ne zaman gördün
Oh maşallah böyle önden önden gitsinBenimki biraz erken oldu canımsata göre 5+3 ama erken döllenme olduğu için 6+1 de görmüş oldum 5 gün ilerden gidiyor bebiş
Oh maşallah böyle önden önden
Ay evet bir yerden yüzümüz gülsün en azındanOh maşallah böyle önden önden gitsin
Gülecek Gülecek her gece dua ediyorum hepicimizeAy evet bir yerden yüzümüz gülsün en azından
normal yolla canımSiz tüp bebek ile bebek sahibi oldunuz
Kızlar benimde elimde kınalanma oldu hamilelikte yaşayan var mı ?Kızlar benim iki gündür kulak ağrım var ya ne alaka anlamadım
Canım benımde olmuştu bır vıtamın eksikliğinden oluyormuşKızlar benimde elimde kınalanma oldu hamilelikte yaşayan var mı ?
Hayırlı sahurlar kızlar nasılsınız
Ben Dr gitmeyi bayramdan sonrasına kadar düşünmüyordum ama dayanamadım yarın gidicem bir bakayım oluşmuş mu ne durumda5+5 kalp atışı için erken ama inşallah yinede duyarız
Ben bugün aşırı sık çişe çıkmaya başladım ya erken değil mi hüloğğ noluyoruz karnımda davul gibi sanki 4 aylık gebeyim
Canım bende 5+5 de görmüştüm keseyi ama bebiş gözükmedi normal daha erken çünkü sadece hafiften bir yolk sac gözüktü o kadar telaş yapma daha çok erken kalp atışı için gitttişinde göreceksindir inşallah benim randevu yarın bakalım nolcakMerhaba, doktor çıkışı yazarmisniz buraya. 5+1 de kese var bebek yok dedi doktor. Çok tedirginim.
Ben de öğretmenim dün ayaklarim sismisti ama ekime kadar calisacam bir şey olmazsaYok canım İngilizce öğretmeniyim
Canım bende 5+5 de görmüştüm keseyi ama bebiş gözükmedi normal daha erken çünkü sadece hafiften bir yolk sac gözüktü o kadar telaş yapma daha çok erken kalp atışı için gitttişinde göreceksindir inşallah benim randevu yarın bakalım nolcak
Ben de öyle planlıyorum canım bakalım şimdiden yoruluyoruzBen de öğretmenim dün ayaklarim sismisti ama ekime kadar calisacam bir şey olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?