Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Siz tüp bebek ile bebek sahibi oldunuz

Kızlar benim iki gündür kulak ağrım var ya ne alaka anlamadım

Hayırlı sahurlar kızlar nasılsınız
Ben Dr gitmeyi bayramdan sonrasına kadar düşünmüyordum ama dayanamadım yarın gidicem bir bakayım oluşmuş mu ne durumda 5+5 kalp atışı için erken ama inşallah yinede duyarız

Merhaba, doktor çıkışı yazarmisniz buraya. 5+1 de kese var bebek yok dedi doktor. Çok tedirginim.

Merhaba, doktor çıkışı yazarmisniz buraya. 5+1 de kese var bebek yok dedi doktor. Çok tedirginim.
Canım bende 5+5 de görmüştüm keseyi ama bebiş gözükmedi normal daha erken çünkü sadece hafiften bir yolk sac gözüktü o kadar telaş yapma daha çok erken kalp atışı için gitttişinde göreceksindir inşallah benim randevu yarın bakalım nolcak

Bebeğimin güzel teyzeleri nasılsınız tuhaf bir ağız tadi sızlayan memislerim ve karnımın içinde ince sizi var iyiyiz bugün adet günüm betaniz adet günü kac çıktı 2 gün önce benim 34tu kizlar
1inde yumurtladim ben ayın 10unda 13 tu geç mi döllenmis acaba kız mı

İçime su serpildi adeta teşekkür ederim yarın hayırlı haberler alın insaAllah.önceki gebeligimde 5+6 bebek yokmuş baktım ama doktor umutsuz konuşunca kafama taktim.

Kızlar günaydınn. Dün gece göğüs ağrısından sürekli uyandım. Sol tarafıma yatıyordum sırt üstü döneyim dedim aman dönmez olaydım biri memişleri taşla ezdi sandım. 5+6da böyleyse ilerleyen zamanlarda nasıl olur bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…