İstanbul anadolu yakasında bostancıdayım ben :)
Eskiden Istanbulda Kartal da oturuyordum fakat 8 senedir Adana gelini oldum :)İstanbul Avrupa yakası canim sen
Silik de olsa pozitif oluyor mesela benim de 6 gün varken yapmıştım ilkten hiç bisey çıkmadı negatif dedim uyudum sabah bi baktım silik çizgi gene dikkate almadım ertesi sabah çıktı diye ama meğerse hamileymisim
Ohhh ne güzel Rabbim daha nice güzel anilarini nasip etsin
Kuzum bende kilo verme arifesinde hamile olduğumu ogrendim sadece bitki çaylarını kesti devam ediyorum hala 72 den 66 ya düştüm bu üç ay daha verirsin sonrasında dikkatli kg almanı saglicaz dedi
Yaa ne güzelİstanbul Avrupa yakası canim sen
Silik de olsa pozitif oluyor mesela benim de 6 gün varken yapmıştım ilkten hiç bisey çıkmadı negatif dedim uyudum sabah bi baktım silik çizgi gene dikkate almadım ertesi sabah çıktı diye ama meğerse hamileymisim
Kuzum bende kilo verme arifesinde hamile olduğumu ogrendim sadece bitki çaylarını kesti devam ediyorum hala 72 den 66 ya düştüm bu üç ay daha verirsin sonrasında dikkatli kg almanı saglicaz dedi
Yaaa öyle mi gurbettesiniz o zaman uzak mesafeEskiden Istanbulda Kartal da oturuyordum fakat 8 senedir Adana gelini oldum :)
Aynen öyle yaparsınız hayırlısı olsunYaa ne güzelher şeyin hayırlısı olsun bir kaç güne tekrarlarım emin olmak için kan vericem sonra
Sat 30 ocak kese 5+4 te öğrenildi şuanda 6+2 tahmini kız tahmini dogum tarihi 8 Kasım
Ben 6+1 de gördüm canım kese ve kalp atışını birlikte duydukHayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Yarın ilk kontrolüm var . Yarın ilk kontrolüm var. 6 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre. Bu haftada keseyi gören var mı aranızda?
Akıntı normal canım özellikle gebeliğin ilk haftalarındaKızlar bugün çok yoğun akıntım var baya yoğun ama ya normal mi acaba
Progestan fitil kullanıyorsanız eğer o da yapıyor kızlar ben mecburen günlük ped kullanıyorumBenim de hep oyle bembeyaz yumurta aki gibi. Hala her gun geliyor. Artik tik oldu lavaboya gidip bakip duruyorumama normalmis yani. Gunde 3 kez camasir degisiyorum
Canım şişkinlik oluyor normal de olabilir belki de kilo almamışsındırKızlar daha geçen hafta 62 kg idim. Sabah tartıldım 63,7 çıktım şoklardayımbu hızla ben 100 kg ile doğum yapıcam herhalde
Benim fitilim yok canim, igne sadece ama yetiyor akintiya yaniProgestan fitil kullanıyorsanız eğer o da yapıyor kızlar ben mecburen günlük ped kullanıyorum
Ayy şanslısın fitilden nefret ediyorum yaaBenim fitilim yok canim, igne sadece ama yetiyor akintiya yani
Gozunaydin canım bugundu randevu değil mi ne zaman çağırdı tekrardan5+5 kese göründüprogestan verdi biraz aşağıda, aslında normal de içimiz rahat etsin falan dedi. Artık progestan mesajlarınızı geçmeden okiciim En çok 11-14 arası kilo alman lazım dedi.
Ya benim yemesem midem bulanıyor çok değişik. Birde sigara içiyordum onu da kesince hepsi vurdu yani ağzım hiç boş durmuyorİstanbul Avrupa yakası canim sen
Evet o da olabilir canım valla bilemedim ama biraz acıkayım midem bulanıyor sürekli bişeyler yiyorum almış da olabilirimCanım şişkinlik oluyor normal de olabilir belki de kilo almamışsındır
Hiii o yüzden kendini yemeğe verdin sanırım yürüyüşleri ihmal etme o zaman oda iyi geliyorYa benim yemesem midem bulanıyor çok değişik. Birde sigara içiyordum onu da kesince hepsi vurdu yani ağzım hiç boş durmuyor
Merhaba benim de eylülde düşüğüm oldu şimdi 7.haftadayız. 5.haftadan beri kahverengi lekelenmem var benim de. Aspirin kullanıyordum İki kez kanlı akıntım oldu aspirini bıraktık. Hala progestan kullanıyorum bi yandan da korkuyorm ne zaman bitecek diyeKızlar benim de ilk gebeliğim düşük oldu mu yıl sonunda tekrar hamile kaldım ilk muayenemde kese ve kalp atışı gördük ama lekelenmem başladı doktor istirahatle birlikte progestron başladı dualarınıza talibim
Evet yürüyüş şart oldu bakalım totişimi kaldırıp da yapabilirsem çok iyi gelicekHiii o yüzden kendini yemeğe verdin sanırım yürüyüşleri ihmal etme o zaman oda iyi geliyor
Progestanla beraber gelince ona bağladım benBana akinti icin normal dendi, ama progestan mi yapiyor sebebini bilmiyorum hic
Özele git tekrar baksınlar bence canımMerhaba kızlar iki gün once sadece aksamları küçük kahverengi akıntılarım oldu. Hamilelikte normal olabilir diye düşündüm çünkü hiç ağrım yoktu.Ve dün gece akintimin arttığını ve pembemsi bir renk aldığını fark ettim hemen devletin aciline gittim.son adet tarihime göre bebegimin 7 haftalık olması gerekirdi. Ulturasonda zar zor bir kese görünüyor 3 haftalık gibi dedi ve ilaç verdi dinlen dusedebilirde gecedebilir de dedi. Bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Bir de ben ilk günüm geçtiğinde kan 311 çıkmıştı dün verdiğimde de 6006 çıktı. Kahverengi lekelerim devam ediyor sancım yok acaba bir hafta beklemeli miyim yoksa pazartesi özel hastaneye mi gitmeliyim bilemedim.
Bence bi özel hastaneye gidin çünkü ultrason kalitesi çok fark ediyor. Ben de ilk kanama olduğunda devlete gittim keseyi göremedi. Ondan 9-10 saat sonra gittiğim doktor keseyi de bebeği de gördü. Ve doktorlar çok farklı yorumluyorlar bence farklı bi doktora gidin içiniz rahat etsin inşallah sağlıklıdır bebişMerhaba kızlar iki gün once sadece aksamları küçük kahverengi akıntılarım oldu. Hamilelikte normal olabilir diye düşündüm çünkü hiç ağrım yoktu.Ve dün gece akintimin arttığını ve pembemsi bir renk aldığını fark ettim hemen devletin aciline gittim.son adet tarihime göre bebegimin 7 haftalık olması gerekirdi. Ulturasonda zar zor bir kese görünüyor 3 haftalık gibi dedi ve ilaç verdi dinlen dusedebilirde gecedebilir de dedi. Bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Bir de ben ilk günüm geçtiğinde kan 311 çıkmıştı dün verdiğimde de 6006 çıktı. Kahverengi lekelerim devam ediyor sancım yok acaba bir hafta beklemeli miyim yoksa pazartesi özel hastaneye mi gitmeliyim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?