Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

  • erkek

    OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

    OY: 0 0,0%
  • üçüz / çoğul

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    3
İstanbul anadolu yakasında bostancıdayım ben :)

Eskiden Istanbulda Kartal da oturuyordum fakat 8 senedir Adana gelini oldum :)
 
Yaa ne güzel her şeyin hayırlısı olsun bir kaç güne tekrarlarım emin olmak için kan vericem sonra
 
Hayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Yarın ilk kontrolüm var . Yarın ilk kontrolüm var. 6 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre. Bu haftada keseyi gören var mı aranızda?
Ben 6+1 de gördüm canım kese ve kalp atışını birlikte duyduk
Kızlar bugün çok yoğun akıntım var baya yoğun ama ya normal mi acaba
Akıntı normal canım özellikle gebeliğin ilk haftalarında
 
5+5 kese göründü progestan verdi biraz aşağıda, aslında normal de içimiz rahat etsin falan dedi. Artık progestan mesajlarınızı geçmeden okiciim En çok 11-14 arası kilo alman lazım dedi.
 
5+5 kese göründü progestan verdi biraz aşağıda, aslında normal de içimiz rahat etsin falan dedi. Artık progestan mesajlarınızı geçmeden okiciim En çok 11-14 arası kilo alman lazım dedi.
Gozunaydin canım bugundu randevu değil mi ne zaman çağırdı tekrardan
 
Ya benim yemesem midem bulanıyor çok değişik. Birde sigara içiyordum onu da kesince hepsi vurdu yani ağzım hiç boş durmuyor
 
Merhaba kızlar iki gün once sadece aksamları küçük kahverengi akıntılarım oldu. Hamilelikte normal olabilir diye düşündüm çünkü hiç ağrım yoktu.Ve dün gece akintimin arttığını ve pembemsi bir renk aldığını fark ettim hemen devletin aciline gittim.son adet tarihime göre bebegimin 7 haftalık olması gerekirdi. Ulturasonda zar zor bir kese görünüyor 3 haftalık gibi dedi ve ilaç verdi dinlen dusedebilirde gecedebilir de dedi. Bir hafta sonra tekrar gel bakalım dedi. Bir de ben ilk günüm geçtiğinde kan 311 çıkmıştı dün verdiğimde de 6006 çıktı. Kahverengi lekelerim devam ediyor sancım yok acaba bir hafta beklemeli miyim yoksa pazartesi özel hastaneye mi gitmeliyim bilemedim.
 
Merhaba benim de eylülde düşüğüm oldu şimdi 7.haftadayız. 5.haftadan beri kahverengi lekelenmem var benim de. Aspirin kullanıyordum İki kez kanlı akıntım oldu aspirini bıraktık. Hala progestan kullanıyorum bi yandan da korkuyorm ne zaman bitecek diye bi de ben günde 2 kere kusuyorum, kusmadığım zamanda da mutlaka bulantım oluyor ama zorla yiyorum ( progestan yapabiliyormuş. Siz günde kaç tane alıyorsunuz progestan?
 
Özele git tekrar baksınlar bence canım
 
Bence bi özel hastaneye gidin çünkü ultrason kalitesi çok fark ediyor. Ben de ilk kanama olduğunda devlete gittim keseyi göremedi. Ondan 9-10 saat sonra gittiğim doktor keseyi de bebeği de gördü. Ve doktorlar çok farklı yorumluyorlar bence farklı bi doktora gidin içiniz rahat etsin inşallah sağlıklıdır bebiş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…