O anları videoya alın çok güzel bir anı olarak kalıyorAy amin insallah oyle olacak, hatta annem kurguyu bile yapmis dunurlerini bayram yemegine alacakmis biz de orada soylermisiz
Dinlen kuzum bak keyfineAyy bi bel ağrısı başladı anlatamam yaa az uzanayım tablo için etiketleyen olursa hemen dönemeyebilirim
Ya hep oyle videolari izleyip ozenirdim, hep aklimda o yuzdenO anları videoya alın çok güzel bir anı olarak kalıyor
Bende öyleyim yaaa en ufak şeyler de gözlerim dolar şimdi hormonlardan dolayı X2Ya hep oyle videolari izleyip ozenirdim, hep aklimda o yuzdencok duygulaniyorum tanimadigim insanlarin o videolarini izlerken
2 hafta sonra kontrolüm var herşey yolunda giderse o zaman söylemeyi düşünüyorumKızlar bir de ne sorcam, ailenize ne zaman haber verceksiniz, ben hala söylemedim, eşimin ailesinin ilk torunu o sabırsızlanıyor da ben de öylehenüz ptesi günü 116 çıktı beta hcg. Yarın da randevum var ama 4+0 dayım pek bir şey görüneceğini düşünmüyorum. Kan tahlili vermiştim.
Ben de ben deBende öyleyim yaaa en ufak şeyler de gözlerim dolar şimdi hormonlardan dolayı X2
Yaş 29, İzmirliyim, ilk çocuk ,sat 3 şubat, tahmini doğum tarihim 10 kasım ama miyomum olduğu için Ekim sonu sezeryanla alabiliriz dedi doktorumTabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Ben de ekimin tam ortasında doğurucam terazi yapcam çocigimiYaş 29, İzmirliyim, ilk çocuk ,sat 3 şubat, tahmini doğum tarihim 10 kasım ama miyomum olduğu için Ekim sonu sezeryanla alabiliriz dedi doktorum
Ayy sağlıklı olsun da benim 4.5 sene bir sürü tedavide olmadı sonra kendiliğinden oldu korku var biraz.Ben de ekimin tam ortasında doğurucam terazi yapcam çocigimi
Oo tam yerine geldin korku topiği burası burda herkes korkuyorAyy sağlıklı olsun da benim 4.5 sene bir sürü tedavide olmadı sonra kendiliğinden oldu korku var biraz.
Var mı öyle bir şansımız ya bende akrep olsun istemiyorum akrep oğlak hariç hepsine okimBen de ekimin tam ortasında doğurucam terazi yapcam çocigimi
Evet sürekli girip okuyorum kendimden bişeyler bulup rahatlıyorumOo tam yerine geldin korku topiği burası burda herkes korkuyor
Ay ben boyle konusuyoruz diye oraya hic kafa yormadimsimlumina listede yoksun hayatım bi rahatsızlık hissetmiyor musun ajajaja
benim 5 kasım sezaryen olacağı için 38. Haftada alır ekimin ortası yaniVar mı öyle bir şansımız ya bende akrep olsun istemiyorum akrep oğlak hariç hepsine okim
Tüh ya benim 22 ekimden öncesi 37 yapıyor çok erkenbenim 5 kasım sezaryen olacağı için 38. Haftada alır ekimin ortası yani
Erken değil ya aslındaTüh ya benim 22 ekimden öncesi 37 yapıyor çok erken
Bi şansımı zorlayabilirim evetErken değil ya aslında
Sen kafana koyduğunu yaparsınBi şansımı zorlayabilirim evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?