Hahahha daha dur başındayız deseydinBen de ben degecen gun bir inegin dogum videosunu izleyip hickirarak agladim, cok zorlandi dogurana kadar buzagiyi esim diyor ki allah bana sabir versin
Peki satımızın aynı olmasıAy ben boyle konusuyoruz diye oraya hic kafa yormadimdur yaziyim artik netlesmistir umarim herseyim ya insan tedirgin oliyor hep
31 yasindayim, ilk bebek, sat 29 ocak, tahmini dogum 5 kasim gozukuyor uygulamanin yalancisiyim. Istanbuldayim
Canım benide etiketler misin tabloya yaş 26 sat 07 tahmini doğum tarihi 14 kasımAyy bi bel ağrısı başladı anlatamam yaa az uzanayım tablo için etiketleyen olursa hemen dönemeyebilirim
Anadolu canimHahahha daha dur başındayız deseydin
Peki satımızın aynı olmasıİstanbul Avrupa yakası mi
07 şubatCanım benide etiketler misin tabloya yaş 26 sat 07 tahmini doğum tarihi 14 kasım
Avrupa bende memnun oldum canisiAnadolu canimaa ayni miymis bakmadim listeye
Ben de canimAvrupa bende memnun oldum canisi
24 de evlendim 25 de ilkine hamile kaldım 30 da 2.nciye Ekim de 33 olacağım o zaman da 3. Ve son kısmetseBen de canimyasimiz da ayniymis neredeyse ama masallah sen ucuncuyu bekliyorsun ne guzel
ben 27 de anca evlendim24 de evlendim 25 de ilkine hamile kaldım 30 da 2.nciye Ekim de 33 olacağım o zaman da 3. Ve son kısmetse
Yaaa sorma öyle olacak ama zor olacak ya şimdiden kara kara düşünüyorum bir başıma napcam diyeben 27 de anca evlendimherkesin nasibi baska baska iste zamanlama olarak. Allahin hakki uctur canim ustalik eserini yap son bir kez
Allah verir insallah bir kolayligini canimYaaa sorma öyle olacak ama zor olacak ya şimdiden kara kara düşünüyorum bir başıma napcam diye
İnsallah canim yaşayıp göreceğizAllah verir insallah bir kolayligini canimsimdiden tasalanma, hem doguma kadar ortanca da iyice buyumus olur
Suyu bol içiyorsan normal canım benim de ayni öyle ya önceden kalma bir sezeryan gobegisi olduğu için 5 aylık gibi duruyor diyetisyen eşliğinde ilerleyeceğizBen bugün aşırı sık çişe çıkmaya başladım ya erken değil mi hüloğğ noluyoruz karnımda davul gibi sanki 4 aylık gebeyim
Valla ben başından beri sık çıkıyorum ikiz belirtisi falan dediler de değil tekBen bugün aşırı sık çişe çıkmaya başladım ya erken değil mi hüloğğ noluyoruz karnımda davul gibi sanki 4 aylık gebeyim
Ayy huni takarım allah korusunValla ben başından beri sık çıkıyorum ikiz belirtisi falan dediler de değil tek
Allah kabul etsin canim insallahDua ettim duamda hepinizi de kattım. Rabbim korktuğumuza uğratmadan sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Amin inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalımAllah saklasin diyelim icinizi ferah tutunbir kere olmus gecmis gitmis diyelim, allah tekrar yasatmasin canim. Saglikla kucagina al insallah
Amin canım sağlıkla insallahDua ettim duamda hepinizi de kattım. Rabbim korktuğumuza uğratmadan sağlıkla sıhhatle kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
35 yaş, istanbul, ilk hamilelik 24 şubat aşılama tahmini doğum 17 kasım :) başka bilgi gerekli mi :)Tabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?