Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben de ben de gecen gun bir inegin dogum videosunu izleyip hickirarak agladim, cok zorlandi dogurana kadar buzagiyi esim diyor ki allah bana sabir versin
Hahahha daha dur başındayız deseydin
Ay ben boyle konusuyoruz diye oraya hic kafa yormadim dur yaziyim artik netlesmistir umarim herseyim ya insan tedirgin oliyor hep
31 yasindayim, ilk bebek, sat 29 ocak, tahmini dogum 5 kasim gozukuyor uygulamanin yalancisiyim. Istanbuldayim
Peki satımızın aynı olması İstanbul Avrupa yakası mi

ben 27 de anca evlendim herkesin nasibi baska baska iste zamanlama olarak. Allahin hakki uctur canim ustalik eserini yap son bir kez
Yaaa sorma öyle olacak ama zor olacak ya şimdiden kara kara düşünüyorum bir başıma napcam diye

Ben bugün aşırı sık çişe çıkmaya başladım ya erken değil mi hüloğğ noluyoruz karnımda davul gibi sanki 4 aylık gebeyim
Suyu bol içiyorsan normal canım benim de ayni öyle ya önceden kalma bir sezeryan gobegisi olduğu için 5 aylık gibi duruyor diyetisyen eşliğinde ilerleyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…