Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar doktordan çıktım kese oluşmuş hersey yolunda ama henüz bebek yok dedi 3 hafta sonra gel dedi ilk önce kalp atışını duyup sonra kendi doktoruma gitmeyi planlıyordum ama neden böyle oldu anlamadım 5 martta kan verdim 374du şuan değerim 6 binlerde falan olması gerekiyor ee bu değere de görünmesi gerekiyordu kendi doktoruma ne zaman gitsem bilemedim

Eklentiler

• IMG_9621.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 37
canım kese- bebek-kalp atışı olarak devam ediyor. iyicee pimpirik olduk ,Herşey yolunda demiş işte doktorun

senin geç döllenme mi olmuştu

Sizinle doğum günü aynı görünüyor. Kese de bebek göründü mu sizin ? 5+1 de bebek yok dedi tedirgin oldum biraz
Merhaba 5. Haftada bebek biraz zor gözükür zaten benimde kese gözüktü aadece kızımda da 5. Haftada keseyi görmüştük on gün sonra da kalp atışı

Yaaa aslına bakarsan benim diğerleri de dahil hep geç dollenme oluyordu Buda öyle sanirsam sata göre 6+2
e o zaman çok normal kuzum ya. benim de doktorum yarın için yani 6+0 a kalp atışı randevu verdi ama duyamayabilirz, göremeyebiliriz , öyle olursa 1 hafta sonra bakarız dedi

canım kese- bebek-kalp atışı olarak devam ediyor. iyicee pimpirik olduk ,Herşey yolunda demiş işte doktorun
Ben biraz sabırsızım kalp atışı duyarım umuduyla gittim bebeği bile göremedim

Kızlar ben 3.kanimi başka hastanede vermek zorundayım 2 kat görmek için aşağıdaki yukarı aynıdır demi iyice anksiyetem tavan yapti

Kızlar ben 3.kanimi başka hastanede vermek zorundayım 2 kat görmek için aşağıdaki yukarı aynıdır demi iyice anksiyetem tavan yapti
Canim bana israrla ayni yer hatta benzer saat demislerdi 48 saati cok da gecmeyecek sekilde, ama belki tedaviyle gebe kaldigim icin bu kadar hassas bir kriter koymuslardir

Offf ya okuldayım çalışıyorum nasıl gidecem şimdi yanımda hastane var oraya giderim diye düşünmüştüm
Canim bana israrla ayni yer hatta benzer saat demislerdi 48 saati cok da gecmeyecek sekilde, ama belki tedaviyle gebe kaldigim icin bu kadar hassas bir kriter koymuslardir

Yok bakmadı malesef

Offf ya okuldayım çalışıyorum nasıl gidecem şimdi yanımda hastane var oraya giderim diye düşünmüştüm
O zaman takilmayin, inanilmaz garip farklar olacagini sanmiyorum. Arti eksi 10 filan oynuyordur bence kac oynayabilir ki hastaneler arasi diye dusunuyorum

Her laboratuvarın parametresi farklıdır o yüzden hep aynı yerde vermek zorunda kalırız. Yani farklı yerde de verebilirsin tabi ama değerlendirme yaparken yüzde yüz emin olamazsın

e o zaman çok normal kuzum ya. benim de doktorum yarın için yani 6+0 a kalp atışı randevu verdi ama duyamayabilirz, göremeyebiliriz , öyle olursa 1 hafta sonra bakarız dedi
Duyulur bence ya bakma benim yumurtlama 15 Şubat civarında oldu diye böyle galiba

günaydın şeker kızlar. Ya hiç mi belirti olmaz ya tedirgin oluyorum .Hamile değilimişim gibi transfer sürecindeyken daha fazla belirti vardı valla .
bende 6.haftaya giriyorum hiç belirti yok, sadece biraz uykulu hal o kadar. inş bugünleri aramayız ayrı bir durum ama insan tedirgin oluyor. herşey yolunda mı diye.

bencede progestan bakılmalı bende kaç kere test verdim 1 kere bakmadılar çok şaşırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…