canım kese- bebek-kalp atışı olarak devam ediyor. iyicee pimpirik olduk ,Herşey yolunda demiş işte doktorunKızlar doktordan çıktım kese oluşmuş hersey yolunda ama henüz bebek yok dedi 3 hafta sonra gel dedi ilk önce kalp atışını duyup sonra kendi doktoruma gitmeyi planlıyordum ama neden böyle oldu anlamadım 5 martta kan verdim 374du şuan değerim 6 binlerde falan olması gerekiyor ee bu değere de görünmesi gerekiyordu kendi doktoruma ne zaman gitsem bilemedim
senin geç döllenme mi olmuştuKızlar doktordan çıktım kese oluşmuş hersey yolunda ama henüz bebek yok dedi 3 hafta sonra gel dedi ilk önce kalp atışını duyup sonra kendi doktoruma gitmeyi planlıyordum ama neden böyle oldu anlamadım 5 martta kan verdim 374du şuan değerim 6 binlerde falan olması gerekiyor ee bu değere de görünmesi gerekiyordu kendi doktoruma ne zaman gitsem bilemedim
Merhaba 5. Haftada bebek biraz zor gözükür zaten benimde kese gözüktü aadece kızımda da 5. Haftada keseyi görmüştük on gün sonra da kalp atışıSizinle doğum günü aynı görünüyor. Kese de bebek göründü mu sizin ? 5+1 de bebek yok dedi tedirgin oldum biraz
vallahi kafayı yedik ya benim de randevum yaklaştıkça köyün delisi moduna girdimcanım kese- bebek-kalp atışı olarak devam ediyor. iyicee pimpirik olduk ,Herşey yolunda demiş işte doktorun
Yaaa aslına bakarsan benim diğerleri de dahil hep geç dollenme oluyordu Buda öyle sanirsam sata göre 6+2senin geç döllenme mi olmuştu
e o zaman çok normal kuzum ya. benim de doktorum yarın için yani 6+0 a kalp atışı randevu verdi ama duyamayabilirz, göremeyebiliriz , öyle olursa 1 hafta sonra bakarız dediYaaa aslına bakarsan benim diğerleri de dahil hep geç dollenme oluyordu Buda öyle sanirsam sata göre 6+2
günaydın şeker kızlar. Ya hiç mi belirti olmaz ya tedirgin oluyorum .Hamile değilimişim gibi transfer sürecindeyken daha fazla belirti vardı valla .
Ben biraz sabırsızım kalp atışı duyarım umuduyla gittim bebeği bile göremedimcanım kese- bebek-kalp atışı olarak devam ediyor. iyicee pimpirik olduk ,Herşey yolunda demiş işte doktorun
Canim bana israrla ayni yer hatta benzer saat demislerdi 48 saati cok da gecmeyecek sekilde, ama belki tedaviyle gebe kaldigim icin bu kadar hassas bir kriter koymuslardirKızlar ben 3.kanimi başka hastanede vermek zorundayım 2 kat görmek için aşağıdaki yukarı aynıdır demi iyice anksiyetem tavan yapti
Canim bana israrla ayni yer hatta benzer saat demislerdi 48 saati cok da gecmeyecek sekilde, ama belki tedaviyle gebe kaldigim icin bu kadar hassas bir kriter koymuslardir
Yok bakmadı malesefYa ikidebir bunu söyleyip duruyorum ama benim doktorum gebeliğin en başından beri progesteron takibi yapıyor. hamileliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini bu yöntemle takip ediyormuş. Böyle bir durumda senin progesteron değerine baktı mı doktorun. Eğer gebelik sağlıklıysa, oluşan embriyo kaliteliyse progesteron değeri normal sınırlarda oluyormuş her zaman
O zaman takilmayin, inanilmaz garip farklar olacagini sanmiyorum. Arti eksi 10 filan oynuyordur bence kac oynayabilir ki hastaneler arasi diye dusunuyorumOfff ya okuldayım çalışıyorum nasıl gidecem şimdi yanımda hastane var oraya giderim diye düşünmüştüm
Hiç kendini strese sokma lekelenmen kanaman da yokmuş çok şükür. Eğer sağlıklı bir embriyo oluştuysa seni asla bırakmaz eninde sonunda duyurur pıtırcık kalbiniYok bakmadı malesef
Her laboratuvarın parametresi farklıdır o yüzden hep aynı yerde vermek zorunda kalırız. Yani farklı yerde de verebilirsin tabi ama değerlendirme yaparken yüzde yüz emin olamazsınKızlar ben 3.kanimi başka hastanede vermek zorundayım 2 kat görmek için aşağıdaki yukarı aynıdır demi iyice anksiyetem tavan yapti
Duyulur bence ya bakma benim yumurtlama 15 Şubat civarında oldu diye böyle galibae o zaman çok normal kuzum ya. benim de doktorum yarın için yani 6+0 a kalp atışı randevu verdi ama duyamayabilirz, göremeyebiliriz , öyle olursa 1 hafta sonra bakarız dedi
Aynen öyle evde vakit hiç geçmiyor vallahiAllahin izniyle hiçbir şey olmaz evde olsaydım kafayı yerdim alışkın değilim oturmaya ;(
bende 6.haftaya giriyorum hiç belirti yok, sadece biraz uykulu hal o kadar. inş bugünleri aramayız ayrı bir durum ama insan tedirgin oluyor. herşey yolunda mı diye.günaydın şeker kızlar. Ya hiç mi belirti olmaz ya tedirgin oluyorum .Hamile değilimişim gibi transfer sürecindeyken daha fazla belirti vardı valla .
bencede progestan bakılmalı bende kaç kere test verdim 1 kere bakmadılar çok şaşırıyorum.Ya ikidebir bunu söyleyip duruyorum ama benim doktorum gebeliğin en başından beri progesteron takibi yapıyor. hamileliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini bu yöntemle takip ediyormuş. Böyle bir durumda senin progesteron değerine baktı mı doktorun. Eğer gebelik sağlıklıysa, oluşan embriyo kaliteliyse progesteron değeri normal sınırlarda oluyormuş her zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?