Benim de 30ocak pazartesi doktora gitmiştim henüz bebeğimi göremedim.. Siz görebildiniz mi?Benim 30 ocak doktorumda onayladı daha bugün 6 oldu sizin sat daha sonra daha 5. Hafta olması lazimb
Tabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
beni de eklermisin canim. yasim 30. 1 cocugum var sat 26 ocak tahmini dogum 2 kasim ama ameliyyatla olacagi icin daha erken olurTabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Merhaba, beni de ekler misiniz? Sat 30 Ocak Bat:01Mart 29 yaşındayım ilk çocuğum olacakk tahmini doğum tarihi 07 KasımTabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Allahin izniyle hiçbir şey olmaz evde olsaydım kafayı yerdim alışkın değilim oturmaya ;(Ben de öyle planlıyorum canım bakalım şimdiden yoruluyoruz
Aşkım sat 17 Şubat yas 34 2 cocuk 3+4 olduk :))))Tabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Kuzum dur bakalım umutsuz olma, insanlar 9. haftada kalp atışı duyduklarını söylüyorlar. Bende yarın kalp atışı için gidicem çok stresliyim midem bulanıyor nabzım yükseliyor. Aslında sakin kalmaktan başka çaremiz yok herşey olacağına varıyor. Lekelenmen falan oldu mu hiç seninKızlar bende haberler pek iyi değil. Geçen hafta da karından göremeyip vajinal bakmıştı bebek görünmüştü hatta crl 1.5 mm di. Bugün yine karından göremedi vajinal baktı ama bu sefer bebeği bile zor gördü belli belirsiz dedi kalp atışı da belirsiz 6+0 dayız. Benim geç döllenme de değil ovülasyon testiyle baktığım için haftadan eminim. Son 1 hafta şans verelim dedi çok üzgünümvajinalden görünürdü dedi
Yok olmadı ama hastayım bir haftadır ateş de hafif de olsa vardı bir şeyler olumsuz gidiyor gibiydi bakalım nasipKuzum dur bakalım umutsuz olma, insanlar 9. haftada kalp atışı duyduklarını söylüyorlar. Bende yarın kalp atışı için gidicem çok stresliyim midem bulanıyor nabzım yükseliyor. Aslında sakin kalmaktan başka çaremiz yok herşey olacağına varıyor. Lekelenmen falan oldu mu hiç senin
Hassasiyet zamanla geçiyor canımKızlar günaydınn. Dün gece göğüs ağrısından sürekli uyandım. Sol tarafıma yatıyordum sırt üstü döneyim dedim aman dönmez olaydım biri memişleri taşla ezdi sandım. 5+6da böyleyse ilerleyen zamanlarda nasıl olur bu
Ya ikidebir bunu söyleyip duruyorum ama benim doktorum gebeliğin en başından beri progesteron takibi yapıyor. hamileliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini bu yöntemle takip ediyormuş. Böyle bir durumda senin progesteron değerine baktı mı doktorun. Eğer gebelik sağlıklıysa, oluşan embriyo kaliteliyse progesteron değeri normal sınırlarda oluyormuş her zamanYok olmadı ama hastayım bir haftadır ateş de hafif de olsa vardı bir şeyler olumsuz gidiyor gibiydi bakalım nasip
Geç döllenme kız mı oluyormuşBebeğimin güzel teyzeleri nasılsınız tuhaf bir ağız tadi sızlayan memislerim ve karnımın içinde ince sizi var iyiyiz bugün adet günüm betaniz adet günü kac çıktı 2 gün önce benim 34tu kizlar
1inde yumurtladim ben ayın 10unda 13 tu geç mi döllenmis acaba kız mı
Hayırlı güzel haberlerle don canımBen de bugün gideceğim görmeye keseyi 5+3 dualarınızı bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Umut her zaman allahtan umudunu kaybetme en azından bebek görünüyorKızlar bende haberler pek iyi değil. Geçen hafta da karından göremeyip vajinal bakmıştı bebek görünmüştü hatta crl 1.5 mm di. Bugün yine karından göremedi vajinal baktı ama bu sefer bebeği bile zor gördü belli belirsiz dedi kalp atışı da belirsiz 6+0 dayız. Benim geç döllenme de değil ovülasyon testiyle baktığım için haftadan eminim. Son 1 hafta şans verelim dedi çok üzgünümvajinalden görünürdü dedi
Bir kere daha verirsen sonrasında istemezler zaten beklemeye başlarsın kalp atisini vsDeğerlerim 13 iki gün sonra 34.4 bugün saat 13.00 gibi yine kan vercem dua edin son kez veririm artık
Geç döllenme kız mı oluyormuşBebeğimin güzel teyzeleri nasılsınız tuhaf bir ağız tadi sızlayan memislerim ve karnımın içinde ince sizi var iyiyiz bugün adet günüm betaniz adet günü kac çıktı 2 gün önce benim 34tu kizlar
1inde yumurtladim ben ayın 10unda 13 tu geç mi döllenmis acaba kız mı
Ay şikayet asla etmiyorum ama gece beni çok zorladı ya uyanıp uyanıp durdum. Sanki yüzlerce yumruk darbesi almış gibi ağrıyorduHassasiyet zamanla geçiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?