Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar bende haberler pek iyi değil. Geçen hafta da karından göremeyip vajinal bakmıştı bebek görünmüştü hatta crl 1.5 mm di. Bugün yine karından göremedi vajinal baktı ama bu sefer bebeği bile zor gördü belli belirsiz dedi kalp atışı da belirsiz 6+0 dayız. Benim geç döllenme de değil ovülasyon testiyle baktığım için haftadan eminim. Son 1 hafta şans verelim dedi çok üzgünüm vajinalden görünürdü dedi

Kuzum dur bakalım umutsuz olma, insanlar 9. haftada kalp atışı duyduklarını söylüyorlar. Bende yarın kalp atışı için gidicem çok stresliyim midem bulanıyor nabzım yükseliyor. Aslında sakin kalmaktan başka çaremiz yok herşey olacağına varıyor. Lekelenmen falan oldu mu hiç senin

Değerlerim 13 iki gün sonra 34.4 bugün saat 13.00 gibi yine kan vercem dua edin son kez veririm artık

Yok olmadı ama hastayım bir haftadır ateş de hafif de olsa vardı bir şeyler olumsuz gidiyor gibiydi bakalım nasip

günaydın şeker kızlar. Ya hiç mi belirti olmaz ya tedirgin oluyorum .Hamile değilimişim gibi transfer sürecindeyken daha fazla belirti vardı valla .

Topuzlu canım senin karından görünmüştü sanırım boyunu filan söylemiş miydi doktor bebeğin

Hassasiyet zamanla geçiyor canım

Yok olmadı ama hastayım bir haftadır ateş de hafif de olsa vardı bir şeyler olumsuz gidiyor gibiydi bakalım nasip
Ya ikidebir bunu söyleyip duruyorum ama benim doktorum gebeliğin en başından beri progesteron takibi yapıyor. hamileliğin sağlıklı ilerleyip ilerlemediğini bu yöntemle takip ediyormuş. Böyle bir durumda senin progesteron değerine baktı mı doktorun. Eğer gebelik sağlıklıysa, oluşan embriyo kaliteliyse progesteron değeri normal sınırlarda oluyormuş her zaman

Geç döllenme kız mı oluyormuş adet gecikmesinin 7. Günü erken gebelik testiyle öğrendim beta 42 çıktı

Ben de bugün gideceğim görmeye keseyi 5+3 dualarınızı bekliyorum hayırlı haberlerle dönerim inşallah
Hayırlı güzel haberlerle don canım
Umut her zaman allahtan umudunu kaybetme en azından bebek görünüyor
Değerlerim 13 iki gün sonra 34.4 bugün saat 13.00 gibi yine kan vercem dua edin son kez veririm artık
Bir kere daha verirsen sonrasında istemezler zaten beklemeye başlarsın kalp atisini vs

Geç döllenme kız mı oluyormuş adet gecikmesinin 7. Günü erken gebelik testiyle öğrendim beta 42 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…