- 15 Kasım 2024
- 36
- 13
- 3
- 28
YaaaaBen beklemedim valla hemen soyledim ailem sonucta birlikte sevindik Allah korusun kotu bi sey olursa da beraber uzulecegiz. Herkesten uzakta bir sehirde sadece esimle ben variz cok ihtiyacim vardi desteklerine. Kalp atisini bile duymadim 10 gun sonra gidecegim
8 bitiyor kuzum. Zaten bayrama yanıma gelecekler geldikleri zaman söylerimSiz bilirsiniz tabi ki ama on güne kadar duyarsınız
Ayyy seninle o kadar aynıyız ki bende utanıyorum 3.hamilrym demeye eşim de diyor ki cinsiyet öğrenince açıklayalım
Kaç haftalık oluyorsun o zamanlar kuzum
Yaaa çok güzel başarıların daim olsun insallah evet bırakıp ise donmek zor oluyor ben o yüzden işi bırakıp eve dondumBen de okulöncesiiiiimüdür yardımcılığına geçmeyi düşünüyorum ben de ya. Bebitodan sonra biraz zor olcak sınıfa dönmesi diye düşündüm hocam
Yaaa gurbette misin sen yüz yüze söylemek daha iyi evet ya onlar nerde sen nerdeis8 bitiyor kuzum. Zaten bayrama yanıma gelecekler geldikleri zaman söylerim
Yaa hayırlısı olsun iyi yapmışsım doya doya büyüt bebitoyu. Ben devletteyim bırakma veya ücretsiz izne çıkma imkanım yok maalesef yaYaaa çok güzel başarıların daim olsun insallah evet bırakıp ise donmek zor oluyor ben o yüzden işi bırakıp eve dondum
Selam güzel anne adayları bende geldim aranıza.Tabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Canımm 30 yaş, 1. Çocuk Sat 1 şubat . Başka bişi lazm mıTabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Onlar Antalya da ben bandırmadayım kuzuYaaa gurbette misin sen yüz yüze söylemek daha iyi evet ya onlar nerde sen nerdeis
Yaaa çok heyecanlı. Benimkiler doydu toruna da eşimin tarafının ilkBiz de esimin ailesine bayramda soylemeye karar verdik allahin izniyle. Iki tarafin da ilk torunu
Bayram hediyesiBiz de esimin ailesine bayramda soylemeye karar verdik allahin izniyle. Iki tarafin da ilk torunu
Bizde ben tek cocugum bir de. O yuzden annemle babam esimle benden daha heyecanli sanieimYaaa çok heyecanlı. Benimkiler doydu toruna da eşimin tarafının ilk
Ay amin insallah oyle olacak, hatta annem kurguyu bile yapmis dunurlerini bayram yemegine alacakmis biz de orada soylermisizBayram hediyesi
Allaaaah ne değerli olur o bebeeBizde ben tek cocugum bir de. O yuzden annemle babam esimle benden daha heyecanli sanieim
Tup bebek bi deAllaaaah ne değerli olur o bebee
Soyle tabii guzel dusunelim guzel olsunYaaaaben de memlekete gitmişken canlı canlı vermek istiyorum haberi söyleyim de miii
Yaaa, hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallahTup bebek bi deherkes asiri tepki verecek o yuzden
Ay teşekkür ederim doracımmSoyle tabii guzel dusunelim guzel olsun
Evet onlar buyusun öyle devam ederim dedim 3. Geldi bunda da vardır bir hayırYaa hayırlısı olsun iyi yapmışsım doya doya büyüt bebitoyu. Ben devletteyim bırakma veya ücretsiz izne çıkma imkanım yok maalesef ya
Yaaa ne mutlu sağlıkla ilerlesin insallah hoşgeldiniz aramıza tek mi çift emriyomuSelam güzel anne adayları bende geldim aranıza.
Yaş 36, ilk bebek, sat 3 Şubat, tahmini dogum 09 Kasım.
Bu benım 5. Tüp bebek transferimdi şükürler olsun, geçen pazartesi 5+0 da kese ve yolk keseyi gördük, önümüzdeki ptesi 6+0 da kalp atışı görürüz dedi doktorum.
Hafif kahverengi leke bende de var, şuan korkulacak birşey yok dikkat et dedi doktorum. Onun dışında çok şiddetli olmayan kasık ve bel agrısı, zaman zaman bastıran uyku, bulantı, baş dönmesi şikayetleri bende de var.
Ahhh gurbet zalim gurbet iki şehir de çok güzelOnlar Antalya da ben bandırmadayım kuzu
Amin canim hepimize nasip olsun en guzelindenYaaa, hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?