Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Yaaaa ben de memlekete gitmişken canlı canlı vermek istiyorum haberi söyleyim de miii

8 bitiyor kuzum. Zaten bayrama yanıma gelecekler geldikleri zaman söylerim

Ben de okulöncesiiiii müdür yardımcılığına geçmeyi düşünüyorum ben de ya. Bebitodan sonra biraz zor olcak sınıfa dönmesi diye düşündüm hocam
Yaaa çok güzel başarıların daim olsun insallah evet bırakıp ise donmek zor oluyor ben o yüzden işi bırakıp eve dondum

Tabloya eklicem bilgi fırlatın üstüme haydiii
Selam güzel anne adayları bende geldim aranıza.
Yaş 36, ilk bebek, sat 3 Şubat, tahmini dogum 09 Kasım.
Bu benım 5. Tüp bebek transferimdi şükürler olsun, geçen pazartesi 5+0 da kese ve yolk keseyi gördük, önümüzdeki ptesi 6+0 da kalp atışı görürüz dedi doktorum.
Hafif kahverengi leke bende de var, şuan korkulacak birşey yok dikkat et dedi doktorum. Onun dışında çok şiddetli olmayan kasık ve bel agrısı, zaman zaman bastıran uyku, bulantı, baş dönmesi şikayetleri bende de var.

Yaa hayırlısı olsun iyi yapmışsım doya doya büyüt bebitoyu. Ben devletteyim bırakma veya ücretsiz izne çıkma imkanım yok maalesef ya
Evet onlar buyusun öyle devam ederim dedim 3. Geldi bunda da vardır bir hayır devlette olmak daha güzel tabi ki sınav sistemi değişti bu sene hazırlanıp girecektim kısmet olmayacak galiba
Yaaa ne mutlu sağlıkla ilerlesin insallah hoşgeldiniz aramıza tek mi çift emriyomu
Onlar Antalya da ben bandırmadayım kuzu
Ahhh gurbet zalim gurbet iki şehir de çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…