Boşuna denk gelmedik herhaldeeeehahahahhaha ay çok güldüm buna yaaaa genel ruh halimizin özetiiii
hahahahhaha ay çok güldüm buna yaaaa genel ruh halimizin özetiiii
Cok gecmis olsun size hiçte yaşamayın sağlıkla ilerlesin inşallahBende yüksek tansiyon var. Doktor gebelikte takip et yükseldiği anda ilaca başlıcaz dedi ama şükür henüz sıkıntı yaşamadım. Tuzu kes canım tuzsuz beslen bol su iç. Ama yükselse de çaresi var yani gebelikte kullanılan bi tansiyon ilacı var gayet güvenli
Evet canım rahatladım gerçekten karından baktı gecen hafta gozukmemisti, ben bugun tam 6 haftaligim adete gore ama kesem 4+2 ile uyumlu cikti, zaten adetim geciktigi ikinci gun grimsi cizgi cikti silikten belirgin kirmizi olması 10 gun surdu sonra doktora gittim ilk yani gecen hafta 1192 cikti beta hcg ve kesem belirsiz demistiYaa çok sevindim rahatlamışsınızdır bari ben gittim göremedi doktor alttan mı muayene oldunuz
Allah saglıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahCok gecmis olsun size hiçte yaşamayın sağlıkla ilerlesin inşallah
bende telaş yaptım açıkçası 4 gündür evde dinlenmis normal çıkıyor doktorda küçük 9 cikiyor, yuksek dedi takip et kardiyologa yonlendirebiliriz dedi, ama doktorun yaninda heyecanlanıyorum kese var mı bebek var mı diyeiçimi rahatlattın canım sagolasin
Tuzu azalt, bol su iç dedi 3lt kadar
Evet canım rahatladım gerçekten karından baktı gecen hafta gozukmemisti, ben bugun tam 6 haftaligim adete gore ama kesem 4+2 ile uyumlu cikti, zaten adetim geciktigi ikinci gun grimsi cizgi cikti silikten belirgin kirmizi olması 10 gun surdu sonra doktora gittim ilk yani gecen hafta 1192 cikti beta hcg ve kesem belirsiz demisti
Bilmiyorum sanirim gec dollendim
Yok canım ağrı yok şu anağrın devam ediyor mu
Ay cidden mi kaç gün sürdüBen 3 gün önce yaşadım
Tamam canım çok teşekkür ederimhiç korka canım benim de dün oldu bol bol su içtim çok şükür bir kere geldi daha gelmedi
1 gün bile sürmedi canımAy cidden mi kaç gün sürdü
Çalışıyorum, öğretmenim, o yüzden ayak uzatamıyorum bir de okulda çamaşır değişme olayı çok sıkıntı o yüzden günlük ped kolayıma gelmiştibir de günlük ped kullanmayı önermiyorlar hava alması gerekiyor enfeksiyon mantar olmaması için sürekli iç çamaşırını değiş ama günlük ped kullanma ayaklarını uzat dinlen
Yaaa tamamm içime su serpildi gerçekten1 gün bile sürmedi canım
Yaa okul öncesi miÇalışıyorum, öğretmenim, o yüzden ayak uzatamıyorum bir de okulda çamaşır değişme olayı çok sıkıntı o yüzden günlük ped kolayıma gelmişti
Benimde midemde aşırı bi şişkinlik ve ağrı varŞu an bende de öyle bir sızı var. İş yerinde su doldurmak için damacanaya eğildim sonra göbek deliğimin etrafına bir sızı girdi.
Aynen bende bilgilenmek istiyorumTabloya eklenmek için yorum mu yapıcaz yoksa profilimizde mi ilgili yeri dolduracağız?
Benimde midem çok bulanıyor o acı suyu çıkarmadan rahat edemiyorum sabahları ve bugün bütün gün yediğim tek şey bi paket tuzlu kraker ve havuçBenimde midemde aşırı bi şişkinlik ve ağrı var
Benim 30 ocak doktorumda onayladı daha bugün 6 oldu sizin sat daha sonra daha 5. Hafta olması lazimsata göre 6+1 şuanda 6+3 olarak gösteriyor uygulamalarda
Yok canım İngilizce öğretmeniyimYaa okul öncesi mi
Aynen öyle yatınca midem ağzıma geliyor o acı suBenimde midem çok bulanıyor o acı suyu çıkarmadan rahat edemiyorum sabahları ve bugün bütün gün yediğim tek şey bi paket tuzlu kraker ve havuç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?