• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
sata göre 6+1 şuanda 6+3 olarak gösteriyor uygulamalarda
Benim 30 ocak doktorumda onayladı daha bugün 6 oldu sizin sat daha sonra daha
Benimde midem çok bulanıyor o acı suyu çıkarmadan rahat edemiyorum sabahları ve bugün bütün gün yediğim tek şey bi paket tuzlu kraker ve havuç 🥕

Arkadaşlar sabah bulantısı olan var mı sabahtan öğlene kadar her şey iğrenç geliyor koksun kokmasin hiç önemli değil ilk ogrendigim zamanda mide kaynaması oluyordu ama yerini bulantiya bıraktı diş fırçalamak tam bir eziyet oluyor artık
Ben de aynı durumdayim canim cubuk kraker ve tuzlu salatalik en iyi gelen seyler bana

Hayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Yarın ilk kontrolüm var . Yarın ilk kontrolüm var. 6 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre. Bu haftada keseyi gören var mı aranızda?

Ya ben transfer haftasi bir patates salatasi yaptim bol tursulu eksili gunlerce gidip gelip yedim🤣 o geldi aklima simdi sen patates diyince. Hala daha da hep eksi seyler canim cekiyor 😅
canim cekti 🤣 patates haslamistim pure yapacaktim gideyim onu salata yapayim 😁 ben en cok ayran istiyorum oglumda da oyleydi ayran iciyordum

canim cekti 🤣 patates haslamistim pure yapacaktim gideyim onu salata yapayim 😁 ben en cok ayran istiyorum oglumda da oyleydi ayran iciyordum
Ahahah ya bugun konustuk diye yine kalkip yaptim 🤣🤣 ben surekli ayran iciyorum biliyor musunuz, mideme cok iyi geliyor buz gibi tuzlu tuzlu eksi😅 benim de mi oglum olacak acaba😻

Ya ben nerdeyse 5 gündür her gün ayran içiyorum tost ve ayran 🙈
Kızımda hiç böyle olmamıştım turşu suyu dikiyordum kafama, oğlum diyince bi dikkatimi çekti şimdi 😁

Ay bende çok ayran içiyorum oğlumda süt içiyordum

Bide bugün dedim ya kasıklarım pek ağrımıyor diye. Eve geldim biraz iş yaptım hemen belim kasığım bi rahatsızlandı yani inşallah bu da geçicidir ya
Benimde bugün göğüs hassasiyeti azaldı bende buna taktım🤧

Kizlar daha once dogum yapanlara bu sorum, uzmanlik sorusu 🤣 simdi ben kara kara onumuzdeki bu sure nasil dolacak diye dusunurken buluyorum kendimi. Yani sanki gebeligin 9 ay oldugunu ilk kez ogreniyormusum gibi bir panik oldum 😭🙈 bu his gecicidir di mi oyle diyin lutfen🤭 halimden sikayetci degilim ama cok kisitlanmis hissediyorum fiziksel olarak, endise panik bir yandan kaygi bir yandan. Umarim hormonlardandir bu hisler 😔

Kizlar daha once dogum yapanlara bu sorum, uzmanlik sorusu 🤣 simdi ben kara kara onumuzdeki bu sure nasil dolacak diye dusunurken buluyorum kendimi. Yani sanki gebeligin 9 ay oldugunu ilk kez ogreniyormusum gibi bir panik oldum 😭🙈 bu his gecicidir di mi oyle diyin lutfen🤭 halimden sikayetci degilim ama cok kisitlanmis hissediyorum fiziksel olarak, endise panik bir yandan kaygi bir yandan. Umarim hormonlardandir bu hisler 😔
2.trimesterda hamile gibi olmayacaksın az sabır😀

Back
X