Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Kızlar sonucumu gösterdim doktor dedi bebek 2300 karından görmem gerek dedi bu değerde vajınal bakacam dedi bende istemedim risk sana ait dedi kabul ettim çıktım

Benim şuan göbek deliğimin etrafında bir sızlama var gibi hissediyorum kızlar ya gaz olabilir mi ?

Kızlar sonucumu gösterdim doktor dedi bebek 2300 karından görmem gerek dedi bu değerde vajınal bakacam dedi bende istemedim risk sana ait dedi kabul ettim çıktım
Vajinal baktırsaydın kuzum bişy olmazdı rahim içinde olduğunu teşhis etmeleri gerek ama özele git yarın yada birgün keseyi görür 1 hafta sonra da kalp atışı için çağırır boşa stres yapmamış olursun

Evet öyle vajınal çok ağrılı diye baktırmak istemedim bide oradayken bi kadının bağırma sesi geldi korktum

Benim sizinkinden de fazla olabilir hatta 5 sene geçti hiç değerimi hatırlamıyorum ama içinizi ferah tutun anne de baba da taşıyıcı olsa sıkıntılı olabilirdi ama öyle değil bize de aile hekimi sınırda eşinizin bebek düşünmeden hematoljiye gidin demişti biz unuttuk bile gitmeyi hiç kötüyü düşünmeyin inşallah sağlıkla evlat sahibi olursunuz

Kızlar sabah yazmıştım ağrı var diye, günlük pedime afedersiniz açık kahverengi bej lekelenme geliyor sabahtandır. Doktora yazdım ama cevap vermedi bence benden bıktı böyle bir şey yaşayan oldu mu

Kızlar sabah yazmıştım ağrı var diye, günlük pedime afedersiniz açık kahverengi bej lekelenme geliyor sabahtandır. Doktora yazdım ama cevap vermedi bence benden bıktı böyle bir şey yaşayan oldu mu
hiç korka canım benim de dün oldu bol bol su içtim çok şükür bir kere geldi daha gelmedi

bir de günlük ped kullanmayı önermiyorlar hava alması gerekiyor enfeksiyon mantar olmaması için sürekli iç çamaşırını değiş ama günlük ped kullanma ayaklarını uzat dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…