Benim 30 ocak doktorumda onayladı daha bugün 6 oldu sizin sat daha sonra dahasata göre 6+1 şuanda 6+3 olarak gösteriyor uygulamalarda
Benimde midem çok bulanıyor o acı suyu çıkarmadan rahat edemiyorum sabahları ve bugün bütün gün yediğim tek şey bi paket tuzlu kraker ve havuç
Ben de aynı durumdayim canim cubuk kraker ve tuzlu salatalik en iyi gelen seyler banaArkadaşlar sabah bulantısı olan var mı sabahtan öğlene kadar her şey iğrenç geliyor koksun kokmasin hiç önemli değil ilk ogrendigim zamanda mide kaynaması oluyordu ama yerini bulantiya bıraktı diş fırçalamak tam bir eziyet oluyor artık
canim cektiYa ben transfer haftasi bir patates salatasi yaptim bol tursulu eksili gunlerce gidip gelip yedimo geldi aklima simdi sen patates diyince. Hala daha da hep eksi seyler canim cekiyor
Ahahah ya bugun konustuk diye yine kalkip yaptimcanim cektipatates haslamistim pure yapacaktim gideyim onu salata yapayim ben en cok ayran istiyorum oglumda da oyleydi ayran iciyordum
Ya ben nerdeyse 5 gündür her gün ayran içiyorum tost ve ayrancanim cektipatates haslamistim pure yapacaktim gideyim onu salata yapayim ben en cok ayran istiyorum oglumda da oyleydi ayran iciyordum
Bende de var o geçicidir benceAğzımda b.k gibi tat var afedersiniz hiç ferah hissetmiyorum yani bu geçici bisey mi acaba
Ahahsh bugün herkes patates salatası yediAllahım yarabbim akşam akşam kalktım kendimi patates salatası yaparken buldum mesajları okurken ağzım sulandı ya
Bide bugün dedim ya kasıklarım pek ağrımıyor diye. Eve geldim biraz iş yaptım hemen belim kasığım bi rahatsızlandı yani inşallah bu da geçicidir yaBende de var o geçicidir bence
Benimde bugün göğüs hassasiyeti azaldı bende buna taktımBide bugün dedim ya kasıklarım pek ağrımıyor diye. Eve geldim biraz iş yaptım hemen belim kasığım bi rahatsızlandı yani inşallah bu da geçicidir ya
2.trimesterda hamile gibi olmayacaksın az sabırKizlar daha once dogum yapanlara bu sorum, uzmanlik sorususimdi ben kara kara onumuzdeki bu sure nasil dolacak diye dusunurken buluyorum kendimi. Yani sanki gebeligin 9 ay oldugunu ilk kez ogreniyormusum gibi bir panik oldum bu his gecicidir di mi oyle diyin lutfen halimden sikayetci degilim ama cok kisitlanmis hissediyorum fiziksel olarak, endise panik bir yandan kaygi bir yandan. Umarim hormonlardandir bu hisler
Biz böyle deliririz ama skdndkjdjdjdjd hafifçe bastır elinle ağrıyı hissedersin ya. Sütyen takmayınca da o ağrı hafifliyor. Takınca çok ağrıyorBenimde bugün göğüs hassasiyeti azaldı bende buna taktım
3.de de sanirim ne zaman dogurucaz diye aglasicaz di mi ama2.trimesterda hamile gibi olmayacaksın az sabır
Aynen öyle3.de de sanirim ne zaman dogurucaz diye aglasicaz di mi ama
Takıyorum hepBiz böyle deliririz ama skdndkjdjdjdjd hafifçe bastır elinle ağrıyı hissedersin ya. Sütyen takmayınca da o ağrı hafifliyor. Takınca çok ağrıyor
Eskiden insanlar neden karni burnunda hamilelere allah kurtarsin der diye dusunurdumAynen öyle
İyi akşamlar naptınız merak ettim nasıl geçti ilk muayeneYarın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?