Bilgim yok valla kuzucumÖyle yapayım pimpirikli olmayım :) yüksek riskli hamile sınıfa aldılar da beni daha aşılama yapılmadan ondan korkuyorum.
Birşey daha soracağım kaç haftalık olduğumuzu aşılama tarihini baz alacağız son adet tarihini mi?
Ayy öyle bir yediim yanında da ayran birazdan sızarım beninanmıyorum benim de patates salatası oldu bol yeşillikle yedim rahatladım
Yaaa sağlıkla ilerlesin insallahAdet günüm daha cumartesi askim :))
Kuzum bu uygulama nedir ya herkes bundan bahsediyor
Ohhhh şifa olsun yarasın bebiseİlk aşermemi yaşamış bulunmaktayım ekşili patates salatası
Aaa öyle mi doktor kendi ayarlayacak o zaman sat tarihini canımamin amin inşallah doğrudan 2 hafta sonra çağırdığına göre bence de kalp atışını duyarız ben regl olmadan transfer yapıldığı için sat bilgisi yok bende tüp bebek hesaplamalarına göre bir yöntemle hesapladım bakalım yarın kaç haftalık belli olur kesin olarak
ben de şuan prenses gibi hissediyorum kendimi annem ben de hala transferden önce gelmişti sağolsun eşim de annem de bir iş yaptırmıyorlar yemek yiyorum su içiyorum tuvalet banyo biraz evde geziniyorum olay bu :))Instagram deli gibi spor yapan karni burnunda hamile videolari cikiyor karsima, ben uc hafta gecti kendim cesaaret edip supurgeyi elime alamadimbir sekilde saglikla buyusunler katlanacagiz artik
Chat gpt kuzu yapay zekaYaaa sağlıkla ilerlesin insallah
Kuzum bu uygulama nedir ya herkes bundan bahsediyor
Ohhhh şifa olsun yarasın bebise
Aaa öyle mi doktor kendi ayarlayacak o zaman sat tarihini canımbenim belli olduğu halde tekrar düzenleniyor alistik artık
ben 5+0 da gördüm canım 15 mm dedi. karından usg ileKızlar kesenizi kac haftayken gördünüz
Oyy ne güzel benim de eşim ve oğlum yardımcı sağolsunlar hele oğlum her sabah kardeşini öpüp okula gidiyorben de şuan prenses gibi hissediyorum kendimi annem ben de hala transferden önce gelmişti sağolsun eşim de annem de bir iş yaptırmıyorlar yemek yiyorum su içiyorum tuvalet banyo biraz evde geziniyorum olay bu :))
ben de şuan prenses gibi hissediyorum kendimi annem ben de hala transferden önce gelmişti sağolsun eşim de annem de bir iş yaptırmıyorlar yemek yiyorum su içiyorum tuvalet banyo biraz evde geziniyorum olay bu :))Instagram deli gibi spor yapan karni burnunda hamile videolari cikiyor karsima, ben uc hafta gecti kendim cesaaret edip supurgeyi elime alamadimbir sekilde saglikla buyusunler katlanacagiz artik
oyy maşallah ne güzelOyy ne güzel benim de eşim ve oğlum yardımcı sağolsunlar hele oğlum her sabah kardeşini öpüp okula gidiyor
evet aynı kişide bile sürekli değişiyo. dün kasıklarım tüm gün battı, bugün otururken hiçbişey yok yürürken belli belirsiz bi batma oluyor. bu arada öğle yemeğinden döndüm bir uyku bastırdı varya kafamı koysam masada uyurumYarasin bebise de annesine deyani iki gundur kesildi benim de kasik agrim. Belim arada dolaniyor boyle girip cikma seklinde. Of herkesin ne kadar farkli farkli oluyor her belirtisi ya. Keske cok fiks seyler olsa da neyin ne oldugunu bilebilsek
ilk haftalarda biraz istirahat iyi olur canım yerleşme haftaları malum eşin yardımcı olabilirse çok iyi olur. bol su iç ve istirahat et ama doktoruna da bilgi ver istersenKızlar bizim çamaşır makinesi çamaşır odasında yani binanın alt katında 2 kere merdiven iniyorum ve çıkıyorum. Çamaşır makinesine çamaşır atacağım zaman.
Kendimi çok da kısıtlamak istemiyorum ama az önce çamaşır attım kremsi beyaz akıntıyla hafif kahverengi akıntım gelmiş.
Bu zaman da oluyor yerleşme esnasında biliyorum da yine de tedirgin oldum eşime mi attırsam çamaşırları bilemedim zararı olur mu ki?
Evet evet iki gun oncemle bugunum bile bambaskaevet aynı kişide bile sürekli değişiyo. dün kasıklarım tüm gün battı, bugün otururken hiçbişey yok yürürken belli belirsiz bi batma oluyor. bu arada öğle yemeğinden döndüm bir uyku bastırdı varya kafamı koysam masada uyurum
Evet eşime yaptırayım en iyisi canım ben ne olur ne olmaz haklısın.ilk haftalarda biraz istirahat iyi olur canım yerleşme haftaları malum eşin yardımcı olabilirse çok iyi olur. bol su iç ve istirahat et ama doktoruna da bilgi ver istersen
evet endişelenme kahverengi akıntı olabilir parlak kan kırmızısı olunca korkun o zaman yeni kanamadır diyorlar. sen yine de takip et duruma göre doktorunla haberleşirsin canımEvet eşime yaptırayım en iyisi canım ben ne olur ne olmaz haklısın.
Eğer sürekli gelmeye devam ederse haber veririm doktora.
Kanama şeklinde olmadıkça korkmayın diyorlar zaten dimi?
O uyku nasıl tatlı bir uykuevet aynı kişide bile sürekli değişiyo. dün kasıklarım tüm gün battı, bugün otururken hiçbişey yok yürürken belli belirsiz bi batma oluyor. bu arada öğle yemeğinden döndüm bir uyku bastırdı varya kafamı koysam masada uyurum
Ya ben de hic alisik degilmisim meger bu denli prenseslige, bunyeme fazla geldi artikben de şuan prenses gibi hissediyorum kendimi annem ben de hala transferden önce gelmişti sağolsun eşim de annem de bir iş yaptırmıyorlar yemek yiyorum su içiyorum tuvalet banyo biraz evde geziniyorum olay bu :))
yaa çok emek verdik kuzum yaa onlar da çok farkındalar bizler için ne yapabilirlerse yapmaya çalışıyorlar. Tüp bebek süreci çok yorucuydu ve ben 3 opu süreci geçirdim ilaçlar süreç derken çok hırpalıyor. Rabbim herkese kolaylıka tamamlamayı nasip etsinYa ben de hic alisik degilmisim meger bu denli prenseslige, bunyeme fazla geldi artikcok da tezcanli biriyimdir normalde, icim kurtlaniyor istediklerimi yapamadikca gecen gun annemler geldi kahve pisirdim, babam tepsiyi tasitmadi ailecek abarttik
Evet evet dogal gebelik olsaydi inan ne esim ne kendim ne ailem bu kadar pimpiriklenmezdik diye dusunuyorum ben deyaa çok emek verdik kuzum yaa onlar da çok farkındalar bizler için ne yapabilirlerse yapmaya çalışıyorlar. Tüp bebek süreci çok yorucuydu ve ben 3 opu süreci geçirdim ilaçlar süreç derken çok hırpalıyor. Rabbim herkese kolaylıka tamamlamayı nasip etsin
Aynı dert bende de var, benimde 2 gündür kasık ağrım yok 6 haftalığım. normal demek kii yaKizlar iki gundur hicbir sekilde kasik agrim yok. Simdi de agri yok diye panik oldum iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?