Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Ben 24 şubattan beri günde 3 tane kullanıyorum gece 2 sabah 1 olmak üzere, evet mide bulantısı yapıyor progestan

Gozunaydin canım bugundu randevu değil mi ne zaman çağırdı tekrardan
Evet bugün öğleden sonra gittim. Rutin testleri yaptırıp iki hafta sonra gel dedi. Orada beklerken çok heyecanlıydık ama girince her şey yolunda gidecek mi tereddüdü süt dökmüş kedi gibiydik İnşallah her şey yolunda güzel gider

5+5 kese göründü progestan verdi biraz aşağıda, aslında normal de içimiz rahat etsin falan dedi. Artık progestan mesajlarınızı geçmeden okiciim En çok 11-14 arası kilo alman lazım dedi.
gözünaydınn sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kullanıyorum progestan fitil henüz kesem görülmedide aşılama olduğu için aşılamadan olduktan sonra kullanmaya başladım halen kullanıyorum

Amin Doğru zamanda siz de görürsünüz inşallah Günde 1 mi kullanıyorsunuz siz?

Benimde acıkınca mide yanmalarim bulantı başlıyor. Az az ye atıştırmalık gibi yemek ye 8 9 kez bile olabilir ama öğün gibi oturup yeme dedi dr. Zaten yiyemiyorum makarna yesem ekmek yesem mutluyum vitaminsiz kalırsak diye sorduğumda da bezelye kadar bir sey seni ne kadar vitaminsiz birakabilirki seni halsiz bırakan o değil vücudundaki hormonlar adapte olma süreci dedi. Ay maşallah diyeyim doktorumdan çok memnunum Adana da olan varsa tavsiye ederim.

Birde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim

Teşekkür ederim kızlar kalp atışı duyan hanımlar doktor gerekli kan tahlilleri istedi mi sizden? ben bugün 6 tüp kan verdim ekstra kedi sahibi olduğum için de bir test yapıldı

Birde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim
Ben yavaş yavaş söyledim birinci derece akraba ve yakın arklarıma. Psikologum da gizlenen bebek psikolojisinden bahsetti gerçi zaten söylemiştim ben ama.

Bende aynı şekilim acıkınca bulantı yanma ne ararsa geliyor birden. Sabah 7 de uyanıyorum 7 buçuğu zor yapıyorum bişeyler yemem gerekiyor.
Evet çok doğru söylemiş doktorun az az yiyip sık Yemek çözer bizim bu durumu

Ben buradaki arkadaş çevreme söyledim her haftasınu beraberiz nerdeyse gizlemem zor olurdu.
Ailelelere 25 martta ki kontrolden sonra söylicez herşey yolunda giderse.
Eşime kalsa kızıma hemen söyleyecek hiç sabredemiyor ben istemiyorum en azından kontrole kadar söylemeyiz ona da.

Ben daha eşime bile söylemedim. Kalp atışını duyup sürpriz yapmak istiyorum ama çok halsiz düşüyorum. Bir de bugün rüyasında ona hamileyim demişim. Resmen malum oldu adama:) Bu akşam söylerim heralde. Bu arada cinsel hayatınızda bi erteleme yaptınız mı kızlar doktoru birşey diyen oldu mu

İyi sabretmişsiniz söylemeden onu bende merak ediyorum açıkçası sanki ilk 3 ay riskli diyorlardı ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…