- 8 Mart 2025
- 30
- 17
- 3
- 35
Ben 24 şubattan beri günde 3 tane kullanıyorum gece 2 sabah 1 olmak üzere, evet mide bulantısı yapıyor progestanMerhaba benim de eylülde düşüğüm oldu şimdi 7.haftadayız. 5.haftadan beri kahverengi lekelenmem var benim de. Aspirin kullanıyordum İki kez kanlı akıntım oldu aspirini bıraktık. Hala progestan kullanıyorum bi yandan da korkuyorm ne zaman bitecek diyebi de ben günde 2 kere kusuyorum, kusmadığım zamanda da mutlaka bulantım oluyor ama zorla yiyorum ( progestan yapabiliyormuş. Siz günde kaç tane alıyorsunuz progestan?
Evet bugün öğleden sonra gittim. Rutin testleri yaptırıp iki hafta sonra gel dedi. Orada beklerken çok heyecanlıydık ama girince her şey yolunda gidecek mi tereddüdü süt dökmüş kedi gibiydikGozunaydin canım bugundu randevu değil mi ne zaman çağırdı tekrardan
Kacinci haftada cnmCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
Ben 2ye bile çıkaramadım o kadar kötü yapıyor ki başımı kaldıramıyorum resmenBen 24 şubattan beri günde 3 tane kullanıyorum gece 2 sabah 1 olmak üzere, evet mide bulantısı yapıyor progestan
5+5 kese göründüprogestan verdi biraz aşağıda, aslında normal de içimiz rahat etsin falan dedi. Artık progestan mesajlarınızı geçmeden okiciim En çok 11-14 arası kilo alman lazım dedi.
Evet maalesef yan etkisi oluyorBen 2ye bile çıkaramadım o kadar kötü yapıyor ki başımı kaldıramıyorum resmen
Amingözünaydınn sağlıkla kucağınıza alın inşallah bende kullanıyorum progestan fitil henüz kesem görülmedide aşılama olduğu için aşılamadan olduktan sonra kullanmaya başladım halen kullanıyorum
Ya tek yirttigim sey fitil sanirimAyy şanslısın fitilden nefret ediyorum yaa
Yani o kadar garip seyler oluyor ki vucutlarimizda, ne neyden kaynakli ben artik dusunmeyi biraktim pes ettimProgestanla beraber gelince ona bağladım ben
AminAminDoğru zamanda siz de görürsünüz inşallah Günde 1 mi kullanıyorsunuz siz?
Ben yavaş yavaş söyledim birinci derece akraba ve yakın arklarıma. Psikologum da gizlenen bebek psikolojisinden bahsetti gerçi zaten söylemiştim ben ama.Birde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim
Bende aynı şekilim acıkınca bulantı yanma ne ararsa geliyor birden. Sabah 7 de uyanıyorum 7 buçuğu zor yapıyorum bişeyler yemem gerekiyor.Benimde acıkınca mide yanmalarim bulantı başlıyor. Az az ye atıştırmalık gibi yemek ye 8 9 kez bile olabilir ama öğün gibi oturup yeme dedi dr. Zaten yiyemiyorum makarna yesem ekmek yesem mutluyum vitaminsiz kalırsak diye sorduğumda da bezelye kadar bir sey seni ne kadar vitaminsiz birakabilirki seni halsiz bırakan o değil vücudundaki hormonlar adapte olma süreci dedi. Ay maşallah diyeyim doktorumdan çok memnunum Adana da olan varsa tavsiye ederim.
Ben buradaki arkadaş çevreme söyledim her haftasınu beraberiz nerdeyse gizlemem zor olurdu.Birde ailelerle paylaştınız mi? Kimseye söylemeden bu süreci geçiriyorum ama bi yandan da söyleyesim var ne yapayım bilemedim
Gözünüz aydınBen de kalp atışlarını duydum çok şükür. Dr karından göremeyince alttan baktı ancak öyle duyabildik
İyi sabretmişsiniz söylemedenBen daha eşime bile söylemedim. Kalp atışını duyup sürpriz yapmak istiyorum ama çok halsiz düşüyorum. Bir de bugün rüyasında ona hamileyim demişim. Resmen malum oldu adama:) Bu akşam söylerim heralde. Bu arada cinsel hayatınızda bi erteleme yaptınız mı kızlar doktoru birşey diyen oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?