Sadece folk asit verdi başka vitaminler bulanti yapabilirmis.vitamin degil ama birde reni verdi reflu icin ihtiyac olursa diye simdilik. yarın da dr randevum var kalp atışı icin gidicem heyecanlıyımKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Amin canım hepimiz için kolaylıkla ve keyifle geçsin inşallah bu süreçlerÇok doğru söylüyorsun arada böyle korkulara yeniliyorum ama hiçbir faydası yok. Bu sefer sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallahzaman su gibi aksın geçsin
Anladım o zaman bende alayım bugün anneler olan için vitamin var içinde folik asit b6 Magnesium vs onu alayım demiştimilk 3 ay sadece folik asit veriyorlar genelde sonrasında folik asidi kesip diğer vitaminlere geçiyorlar canım
Evet bende öyle biliyorum ama tüm bildiklerim strese dönüşüyorGebelikte akıntı normal diye biliyorum
Anladım canım. Evet çok heyecanlı gerçekten yaSadece folk asit verdi başka vitaminler bulanti yapabilirmis.vitamin degil ama birde reni verdi reflu icin ihtiyac olursa diye simdilik. yarın da dr randevum var kalp atışı icin gidicem heyecanlıyım
Merhaba tatlım bende progestan fitil ve dex iğne kullanıyorum ilaveten estrofem kullanıyorum.sen estrofem kullanıyor musun? Aramızda 1 hafta falan var sanırım bn 20 şubatta transfer olmuştm. iğneyi ne kadar kullanacağız acaba birşey dedi mi doktor? ilave coraspin ve folik asit kullanıyorum sadce.progestan vajinal yoldan ya da iğne olarak düşüğü önlemek için veriliyor kızlar. ben de hem progestan dex iğne hem de vajinal yoldan kullanıyorum.
doktorunuza danışmadan vitamin kullanmanızı önermem canım bence doktorunuzun önereceği bir folik asit ile ilerleyinAnladım o zaman bende alayım bugün anneler olan için vitamin var içinde folik asit b6 Magnesium vs onu alayım demiştim
Evet bende öyle biliyorum ama tüm bildiklerim strese dönüşüyor
Anladım canım. Evet çok heyecanlı gerçekten ya
merhaba canım, evet transfer öncesinde estoferm de kullanmaya başlamıştım halen devam ediyorum kullanmaya bu cuma kontrolüm var belki estofermi keser diye düşünüyorum ama progestan fitil ve iğne ile coraspirin hap ve oksopar iğneyi en az ilk 3 ay kesin kullanacağımızdan eminim doktorum transfer öncsinde öyle söylemişti. Ben de 18 Şubatta 5.gün embriyosu transfer olmuştum2 gün varmış aramızda sen kese gördün mü?Merhaba tatlım bende progestan fitil ve dex iğne kullanıyorum ilaveten estrofem kullanıyorum.sen estrofem kullanıyor musun? Aramızda 1 hafta falan var sanırım bn 20 şubatta transfer olmuştm. iğneyi ne kadar kullanacağız acaba birşey dedi mi doktor? ilave coraspin ve folik asit kullanıyorum sadce.
bana oksopar iğne verilmedi, pıhtılaşma ile ilgili bir testte yapmadım inş ihtiyacm yoktur. 5+1'de (geçen cuma ) vajinal ultrson ile keseyi gördü 3.77 mm idi. çarşamba kontrolüm var. tek embriyomu 2 embriyo mu transfer edilmişti sana?merhaba canım, evet transfer öncesinde estoferm de kullanmaya başlamıştım halen devam ediyorum kullanmaya bu cuma kontrolüm var belki estofermi keser diye düşünüyorum ama progestan fitil ve iğne ile coraspirin hap ve oksopar iğneyi en az ilk 3 ay kesin kullanacağımızdan eminim doktorum transfer öncsinde öyle söylemişti. Ben de 18 Şubatta 5.gün embriyosu transfer olmuştum2 gün varmış aramızda sen kese gördün mü?
Şuan henüz bi doktorum yok maalesef. Doktor bulmaya çalışıyorum Almanya da yaşıyorum ben burda biraz farklı ilerliyordoktorunuza danışmadan vitamin kullanmanızı önermem canım bence doktorunuzun önereceği bir folik asit ile ilerleyin
bana tek embriyo transfer edildi.bana oksopar iğne verilmedi, pıhtılaşma ile ilgili bir testte yapmadım inş ihtiyacm yoktur. 5+1'de (geçen cuma ) vajinal ultrson ile keseyi gördü 3.77 mm idi. çarşamba kontrolüm var. tek embriyomu 2 embriyo mu transfer edilmişti sana?
sadece folik asit kullan o halde bizlere u dönemde sadece folik asit veriyorlar canım.Şuan henüz bi doktorum yok maalesef. Doktor bulmaya çalışıyorum Almanya da yaşıyorum ben burda biraz farklı ilerliyoren azından folik asit başlayayım dedim çünkü 7. Hafta da anca randevu verecekler.
peşpeşe kalp atışlarını dutduğumuz güzel haberlerimizi alırız inş, hepimizin yüzü gülsün her daim. Haberleşelim öyleyse, gelişmelerimiz tedavimiz çok yakın ve benzerbana tek embriyo transfer edildi.
inşallah canımpeşpeşe kalp atışlarını dutduğumuz güzel haberlerimizi alırız inş, hepimizin yüzü gülsün her daim. Haberleşelim öyleyse, gelişmelerimiz tedavimiz çok yakın ve benzer
Ay az önce doktor buldum ve aradım yarına randevu verdisadece folik asit kullan o halde bizlere u dönemde sadece folik asit veriyorlar canım.
çok sevindim canım güzel haberlerini bekliyoruzAy az önce doktor buldum ve aradım yarına randevu verdişuan çok erken ama en azından bu kadar erkene randevu alabilmek mutlu etti beni .
İnşallah canım buraya da yazarım detaylarıçok sevindim canım güzel haberlerini bekliyoruz
Amin inş :) stresli dönem bitse de tatlı telaşlara başlasak bebek alışverişi gibiinşallah canımtabi ki haberleşelim belli mi olur belki de doğumlarımız da yakın olur
benm karından göremeyince vajinalde ısrar etti birden fazla keseden şüphelenmiş çünkü. 5. haftada karından göremiyorlar, vajinal yapıyorlar benm bildiğim.Kızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?