Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Kızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Sadece folk asit verdi başka vitaminler bulanti yapabilirmis.vitamin degil ama birde reni verdi reflu icin ihtiyac olursa diye simdilik. yarın da dr randevum var kalp atışı icin gidicem heyecanlıyım

ilk 3 ay sadece folik asit veriyorlar genelde sonrasında folik asidi kesip diğer vitaminlere geçiyorlar canım
Anladım o zaman bende alayım bugün anneler olan için vitamin var içinde folik asit b6 Magnesium vs onu alayım demiştim
Gebelikte akıntı normal diye biliyorum
Evet bende öyle biliyorum ama tüm bildiklerim strese dönüşüyor
Sadece folk asit verdi başka vitaminler bulanti yapabilirmis.vitamin degil ama birde reni verdi reflu icin ihtiyac olursa diye simdilik. yarın da dr randevum var kalp atışı icin gidicem heyecanlıyım
Anladım canım. Evet çok heyecanlı gerçekten ya

progestan vajinal yoldan ya da iğne olarak düşüğü önlemek için veriliyor kızlar. ben de hem progestan dex iğne hem de vajinal yoldan kullanıyorum.
Merhaba tatlım bende progestan fitil ve dex iğne kullanıyorum ilaveten estrofem kullanıyorum.sen estrofem kullanıyor musun? Aramızda 1 hafta falan var sanırım bn 20 şubatta transfer olmuştm. iğneyi ne kadar kullanacağız acaba birşey dedi mi doktor? ilave coraspin ve folik asit kullanıyorum sadce.

doktorunuza danışmadan vitamin kullanmanızı önermem canım bence doktorunuzun önereceği bir folik asit ile ilerleyin

merhaba canım, evet transfer öncesinde estoferm de kullanmaya başlamıştım halen devam ediyorum kullanmaya bu cuma kontrolüm var belki estofermi keser diye düşünüyorum ama progestan fitil ve iğne ile coraspirin hap ve oksopar iğneyi en az ilk 3 ay kesin kullanacağımızdan eminim doktorum transfer öncsinde öyle söylemişti. Ben de 18 Şubatta 5.gün embriyosu transfer olmuştum2 gün varmış aramızda sen kese gördün mü?

bana oksopar iğne verilmedi, pıhtılaşma ile ilgili bir testte yapmadım inş ihtiyacm yoktur. 5+1'de (geçen cuma ) vajinal ultrson ile keseyi gördü 3.77 mm idi. çarşamba kontrolüm var. tek embriyomu 2 embriyo mu transfer edilmişti sana?

doktorunuza danışmadan vitamin kullanmanızı önermem canım bence doktorunuzun önereceği bir folik asit ile ilerleyin
Şuan henüz bi doktorum yok maalesef. Doktor bulmaya çalışıyorum Almanya da yaşıyorum ben burda biraz farklı ilerliyor en azından folik asit başlayayım dedim çünkü 7. Hafta da anca randevu verecekler.

bana tek embriyo transfer edildi.

Şuan henüz bi doktorum yok maalesef. Doktor bulmaya çalışıyorum Almanya da yaşıyorum ben burda biraz farklı ilerliyor en azından folik asit başlayayım dedim çünkü 7. Hafta da anca randevu verecekler.
sadece folik asit kullan o halde bizlere u dönemde sadece folik asit veriyorlar canım.

Kızlar liste oluşturuyorum tabloya bakıp eksiksiz olarak yazın ve beni etiketleyin bende tabloya ekleyim. Bu arada 2 ay sonra nickim değişecek benim eski kullanıcı adımı alıcam (puxhu) şimdiden söyleyim

Kızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum

Kızlar yarın kadın doğuma randevu aldım daha 5. Haftamdayım ilk defa kadın doğuma gideceğim de. Alttan bakmak istemez değil mi doktor ilk devlete gidip sonradan özele gideyim diyorum
benm karından göremeyince vajinalde ısrar etti birden fazla keseden şüphelenmiş çünkü. 5. haftada karından göremiyorlar, vajinal yapıyorlar benm bildiğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…