- 1 Ağustos 2018
- 2.737
- 4.761
- 133
Daha önce tüp bebekte yaptım düşüklerimde oldu hiç böyle bir uyarıda bulunan dr olmamıştıKızlar düşük için maydonoz soğan dana eti yemeyin diyorlar 2 ay boyunca
Artık düşmemesi için insan herseyi dinlemek istiyor doğru söylüyorsunuz herseyin fazlası zararDaha önce tüp bebekte yaptım düşüklerimde oldu hiç böyle bir uyarıda bulunan dr olmamıştıbence çok fazla tüketilmedikçe hiç bir şeyin zararı olmaz sağlıklı bebek her türlü tutunur insanlar ilaçlarla bile düşüremiyor sağlıklı gebeliği
Benim de 19 Mart ilk defa gidicem geç
Yok gitmedim daha 21 martta 5+3 oluyorum o gun gidecemKeseyi gördünüz mü
Bence duyulurKızlar 6+5 teyim kalp atışı duyulur mu yarın gitsem mi bilemedim ??
Bende 13 Martta 5 oluyorum ultrasondan baktırmayı düşünmüyorum beklemek istiyorum kalp sesi ve bebeği görmek içinYok gitmedim daha 21 martta 5+3 oluyorum o gun gidecem
maydanozu duymuştum ama özellikle bol bol yemek, suyunu içmek falan zararlı diye biliyorum. Salatanın içine doğranan biraz maydanozu yemek zarar verir mi bilemedim. Ama soğan ve dana eti garip geldi bana ilk defa duydum böyle birşeyi şimdiye kadar birçok farklı doktora gittim tüp bebek dahil hiçbirisi böyle bir bilgi vermemiştiKızlar düşük için maydonoz soğan dana eti yemeyin diyorlar 2 ay boyunca
Ben şuan sadece folik kullanıyorum canım doktor zamanı gelince verecektirKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Canım araştırıldı mı düşüklerin nedenidaha önce normal yolla gebelikten 4 düşüğüm oldu benim o sebeple doktorlarım önlem amaçlı olarak kullandırıyorlar . Tüp Bebek transferi öncesinden beri kullanıyorum ben bu ilaçları. Sanırım ilk 3 ay devam edeceğim. Şuan bilinen bir tehlike yok ama geçmişte yaşandığı için önlem aldılar.
ben sadece folik asit kullanıyorum zaten ilerleyen zamanlarda ek vitaminlere geçiliyor canımKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Anladım canım ben yurtdışındayım da 7. Haftada anca doktora gidebilcem o yüzden kendim başlıyım diyorum gereken bişey varsa.Ben şuan sadece folik kullanıyorum canım doktor zamanı gelince verecektir
burda detaylarını paylaşıp olumsuz düşünceler yaymak istemem ama ilk 3 düşüğüm kendiliğinden gerçekleşti erken haftalarda (10-8-6) ve araştırmaya gönderemedik son düşüğüm 15 haftalıktı onu incelemeye gönderdik ama biz bebeğin kalbi durduktan 1 hafta sonra farkettiğimiz için soku kaybı vardı ve sonuç alamadık. Fetal Dna da yaptırmıştık sağlıklı gelmişti ama suyum geldi erken haftada ve ne yazıkki müdahale edilse bile yapılacak birşey yoktu. Bende kan pıhtılaşması var oksopar kullanıyorum şuan daha önce de kullanmıştım bu sebeple şimdi genetikli tüp bebek denedik umarım bu defa sağlıkla kucağımıza alacağızCanım araştırıldı mı düşüklerin nedeni
Benimde çok erken haftalarda 3 düşüğüm var. 1i 7 haftalık kürtaj, diğer ikisi 5+2 düşük. Şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum, hersey de çok yolunda diyor doktorum ama çok korkuyorumburda detaylarını paylaşıp olumsuz düşünceler yaymak istemem ama ilk 3 düşüğüm kendiliğinden gerçekleşti erken haftalarda (10-8-6) ve araştırmaya gönderemedik son düşüğüm 15 haftalıktı onu incelemeye gönderdik ama biz bebeğin kalbi durduktan 1 hafta sonra farkettiğimiz için soku kaybı vardı ve sonuç alamadık. Fetal Dna da yaptırmıştık sağlıklı gelmişti ama suyum geldi erken haftada ve ne yazıkki müdahale edilse bile yapılacak birşey yoktu. Bende kan pıhtılaşması var oksopar kullanıyorum şuan daha önce de kullanmıştım bu sebeple şimdi genetikli tüp bebek denedik umarım bu defa sağlıkla kucağımıza alacağız
benim de 15 haftalık olan kürtaj sadece. Korkma korkma korkunun bize bir faydası yok biliyorsun. Elimizden gelen birşey olsa daha öncekilere müdahale edebilirdik. Olmayınca olmuyor. Şuan doğru zaman geldi ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecek Allahın İzniyle canım hep güzeli düşün kötüyü çıkar aklındanBenimde çok erken haftalarda 3 düşüğüm var. 1i 7 haftalık kürtaj, diğer ikisi 5+2 düşük. Şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı kullanıyorum, hersey de çok yolunda diyor doktorum ama çok korkuyorum
ilk 3 ay sadece folik asit veriyorlar genelde sonrasında folik asidi kesip diğer vitaminlere geçiyorlar canımKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
akıntı normal diye biliyorum en belirgin gebelik belirtilerinden birisi.Kızlar bi de benim sarımtrak akıntım geliyor çok az. Yerleşme lekelenmesi oldu bende zaten. Ondan dolayı mı acaba bu akıntı
Folik asit dışında kullanmıyorum doktora gidince soracağım bendeKızlar daha önce sormuştum ama ara da kaynadı sanırım. Şuan kullandığınız vitaminler var mı?
Çok doğru söylüyorsun arada böyle korkulara yeniliyorum ama hiçbir faydası yok. Bu sefer sağlıkla büyüsün yavrularımız inşallahbenim de 15 haftalık olan kürtaj sadece. Korkma korkma korkunun bize bir faydası yok biliyorsun. Elimizden gelen birşey olsa daha öncekilere müdahale edebilirdik. Olmayınca olmuyor. Şuan doğru zaman geldi ve bebeklerimiz sağlıkla büyüyecek Allahın İzniyle canım hep güzeli düşün kötüyü çıkar aklından
Gebelikte akıntı normal diye biliyorumKızlar bi de benim sarımtrak akıntım geliyor çok az. Yerleşme lekelenmesi oldu bende zaten. Ondan dolayı mı acaba bu akıntı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?