Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Evet bu kadar bekliyoruz madem kalp atisini da duyalim insallah gittigimizde artik sabrimin sonundayim beklemek cok zor geldi, yeterince beklememisiz gibi bir on gun de bunun icin bekliyorum diye soylenip duruyorum evde
off evet yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik Cuma'ya az kaldı mutlu haberleri alacağız inşallah

Düşük tehlikesi olduğu için mi kullanıyorsunuz yoksa öylesine tedbir amaçlı mı
daha önce normal yolla gebelikten 4 düşüğüm oldu benim o sebeple doktorlarım önlem amaçlı olarak kullandırıyorlar . Tüp Bebek transferi öncesinden beri kullanıyorum ben bu ilaçları. Sanırım ilk 3 ay devam edeceğim. Şuan bilinen bir tehlike yok ama geçmişte yaşandığı için önlem aldılar.

Kızlar cuma sabah asm den verdiğim test sonucu bu sabah çıktı sonuç 27 . Adete 2 gün vardı sonuç 27 çıktığında . 3 gün sonra yani bu sabah test verdim devlet hastanesinden sonuç yarına çıkar dediler , max sureyi mi söylediler acaba yoksa cidden yarın mı çıkar ?

Merhaba ultrason radyasyon değil ses dalgasıdır yani bebeğinize hiçbir zararı yok

Beta hcg artışım hiç iyi çıkmadı 61 den 102 olmuş 4 günde. Moralim çok bozuk

Geçen hafta ptesi test yaptım. Silik çizgi çıktı. Salı günü kan sonucunda Beta hcg 220 çıkmış yani pozitif . 2-3 haftalık dedi aile hekimi . Kadın doğum doktoru haftaya gel keseyi görelim dedi. Çarşamba görülür mü sizce? İlk gebelik olduğu için sanırım biraz sabırsızım.

Allah saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Kizlar bebegi kaybettim. Kimyasal gebelik dediler gelisememis tutunamamis… Rabbim saglikli gebelik versin. Bu benim ikinci kimyasal gebeligim. Iki kere gebe kaldim ikisinde de ayni son. Ne yapmali bilmiyorum…..
Çok üzüldüm canım Allah kolaylık versin kimyasal gebelik olunca diğer gebeliklerde önlem olarak kan sulandırıcı veriyorlar. Pıhtılaşma testlerini de yaptır istersen bi doktora gidip önlem alırlar duruma göre

E nabıza 1 gün sonra düşüyor canım ama sen arada bir kontrol et

Geçen hafta ptesi test yaptım. Silik çizgi çıktı. Salı günü kan sonucunda Beta hcg 220 çıkmış yani pozitif . 2-3 haftalık dedi aile hekimi . Kadın doğum doktoru haftaya gel keseyi görelim dedi. Çarşamba görülür mü sizce? İlk gebelik olduğu için sanırım biraz sabırsızım.

Doktora soracagim cok tesekkur ederim Allah razi olsun. Hepinize gonulden saglik diliyorum ins hepiniz bebislerinizi saglikla kucaginizw alirsiniz

maşallah canım değerin güzel gelmiş gayet, başlangıç için harika bir değer
Teşekkürler canım haftaya Salı ilk doktor kontrolü 3. Olmasına rağmen heyecanlı
ayyy o günlere gelmek için sabırsızlanıyorum
3. Ay bi gelseydi sonrası su gibi geçiyor
Kizlar bebegi kaybettim. Kimyasal gebelik dediler gelisememis tutunamamis… Rabbim saglikli gebelik versin. Bu benim ikinci kimyasal gebeligim. Iki kere gebe kaldim ikisinde de ayni son. Ne yapmali bilmiyorum…..
Çok üzgünüm Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin insallah dualarım seninle daha önce de yaşadıysan genetik test vs veriliyor sanırım doktorunla bir görüş istersen
Max suredir canım hastanede öğleden sonra çıkıyor sonuc kendi sitelerinden bakabilirsin e mabiza geç düşebilir sadece
Çarşamba günü oluşmuş olur diye düşünüyorum 2 günde 2 kati artmis olması lazım o şekilde hesaplarsak 3 binlerde görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…