Bende öyleyim ailemle eşimin ailesiyle fln konuşurken laf anlatmaya tahammülüm yok ve bir süre sonra dişimi sıkıyorum sinirden 5 haftalığım bende bugün özellikle kimseye tahammülüm yok neden acaba bu kadar sinirAğlama krizini tercih edebilirim yaa , tahammül sıfır herkese gerekeni yapıyorum kendimi durdurmaya çalışsam durduramam .
Geç yumurtlamış olabilirsin bence geç döllenmedir. Önemli olan günlük en az 1 mm büyümesiymiş, ikinci kontrole gittiğinde kesen gününe uygun büyümüşse sıkıntı yok diyorlar.Kizlar kese olcusu 1.1 cm 1.3 cm 5+3 haftadayim normalmi dr 4 haftalik dedi
Bebeto hayata 1 0 önde başlayacak öyle düşünSenin Allah iyiliğini versin kahkaha attım. Keşkee beni de, o zaman hiiiç gebe gebe oralara uçup dökülüp saçılmama gerek kalmazdı, çocuk burda alırdı vatandaşlığı, inanılmaz gözümde büyüyor.
Ben akrep burcuyum gerçekten o kadar zor bir burç ki allah çevremdekilere peygamber sabrı vermiş diyorum benBen akrebi hiç bilmem aslında, ama burada kimse istemeyince ben de ürktümneyse ben ikizlerim, Allah kocama sabır veriyor. Akrep için ikimize de sabır verir herhalde
Hayırlı olsun hosgeldin aramıza beta düzenliyse bir müddet bekle derim hem keseyi hem kalp atisinj aynı anda duymuş olursunMerhabaasanırım bende kasım annesi olacağım, dün regl gecikmesinin birinci günüydü beta değerim 342 çıktı. Ama hiç belirtim yok gecikme dışında sizce problem olabilir mi?
Orucun 15 ine kadar tutabildim sonrası mide bulantılı dehsetti suan tutamiyorjmArkadaşlar oruç tutuyor musunuz
Hahahaha biz değil sezeryan Ekim doğumlu yapacak bizi haaa akrep has teraziHepimizin Kasım annesi olup aslında terazi burcu olsun diye erken doğurmak istememiz şaka mııı
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahHayırlı olsun hosgeldin aramıza beta düzenliyse bir müddet bekle derim hem keseyi hem kalp atisinj aynı anda duymuş olursun
Orucun 15 ine kadar tutabildim sonrası mide bulantılı dehsetti suan tutamiyorjm
Sağlık olsun
Hahahaha biz değil sezeryan Ekim doğumlu yapacak bizi haaa akrep has terazi
Ben kendimi öyle avutuyorum sonra hop bi bakmışız 10 haftalık olmuşuz filan :)ben simdi haftaya son calışma sonra bayram derken 2 hafta kolay gecer diye hesap ediyorum :)
Geçmiş olsun ama son durum önemli olan düşünüp stres etmeyin kendinize .Merhaba kızlar kontrol günüm salı gunuydu ama inanılmaz doğum sancısı gibı bir sancı çektim ve kanamam çoğaldı bende bugün gittim kontrole Dr kanamami goruunce telaslandi hemen yat bakalım dedi herhangi bir kanama alanı yok dedi pazartesiden beri kese gayet iyi büyümüş ve sağlıklı görünüyor dedi. Vajinal muayene yaptı herşey gayet iyi dedi kanamanın neden olduğunu bulamadı.haftaya cuma gel kese içinde bisiler oluşur artık ona göre hareket ederiz dedi. Böyle şeyler yaşayanlar var mı yada bilgisi olan bu tarz kanama neden olabilir.
Ne açıdan zorsun mesela bizi azıcık aydınlatıver ya. çocukken anneni babanı üzdün müBen akrep burcuyum gerçekten o kadar zor bir burç ki allah çevremdekilere peygamber sabrı vermiş diyorum ben
Ayy bu kadar durust bir akrep gormemistim demek ki sizin yukselen baskin karakterinizdeBen akrep burcuyum gerçekten o kadar zor bir burç ki allah çevremdekilere peygamber sabrı vermiş diyorum ben
şu hayatta en önem verdiğim şey şeffaflık ve dürüstlüktür biliyor musun. gizem sır sevmem hiç. demek ki hiçbişeyde kırmızı çizgin olmamalıymış şu dünyada. bunu anladım artıkAyy bu kadar durust bir akrep gormemistim demek ki sizin yukselen baskin karakterinizde
Bak benim tek cekindigim burc akreptir, cok da anlamam normalde burc olayindan hepsine esitimdir filan. Ama talihsiz tum ikili iliskilerim akreplerleydişu hayatta en önem verdiğim şey şeffaflık ve dürüstlüktür biliyor musun. gizem sır sevmem hiç. demek ki hiçbişeyde kırmızı çizgin olmamalıymış şu dünyada. bunu anladım artık
20 haftalık mı kürtajdan hemen sonra hamile kalmış o zaman. Kürtaj olduğumda hayalim buydu 4 aylıkken öğreniyim diyordum yine beta 31 de yakaladımKızlar bizim bu gruba iyi geleceğini düşündüğüm bizzar şahit olduğum bir olayı anlatacağım. En yakım arkadaşım gebeliğinin 8. haftasında bebeğinin kalp atışının durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldı. İlk gebelikti ve sonrasında çok zor bir sürece girdi maddi manevi her açıdan. Sigaradan nefret eden arkadaşım sigaraya başladı astımı tetiklendiği için kutu kutu antibiyotikler alerji ilaçları içti. Hiç kendine bakamıyordu. Sonra ailesiyle tatile çıktı tatilde dalış jet ski falan oyalandı. Sonrasında tatilden döndüğünde buluştuk. Düşüğünün üstünden üç buçuk aydan fazla geçmişti. Bana adetinin hala düzene oturmadığını bir hafta leke gibi geldiğinden falan bahsetti. Ben de zorla doktora gönderdim. Doktordan çıktıktan sonra arayıp 20 haftalık hamile olduğunu söyledidoktor ultrasonla bakmış hamilesin bak bu da pipisi erkek demiş tabi hepimiz şok ve sevinç içindeyiz. Yani demem o ki bebek sağlıklıysa her türlü tutunuyor yüksekten denize atlasan da sigara içsen de antibiyotikler de.. Şimdi bir buçuk yaşını geçti çok sağlıklı tatlı bir bebek oldu
Evet hemen kalmış20 haftalık mı kürtajdan hemen sonra hamile kalmış o zaman. Kürtaj olduğumda hayalim buydu 4 aylıkken öğreniyim diyordum yine beta 31 de yakaladım
Genelde düşüklerden sonra tekrar düşük olma olasılığı azalıyor diyorlar ama bilemiyorum sizin fikriniz var mı kızlar bu konuda. Genetik sorunu yoksa tabiEvet hemen kalmışbenim de hayalim oydu ama kendimi 1 hafta gecikmeden test yapmamaya kadar durdurabildim
Allahımmm hamile olduğunu 20 haftalıkken öğrenmek miii harikaKızlar bizim bu gruba iyi geleceğini düşündüğüm bizzar şahit olduğum bir olayı anlatacağım. En yakım arkadaşım gebeliğinin 8. haftasında bebeğinin kalp atışının durması sonucu kürtaj olmak zorunda kaldı. İlk gebelikti ve sonrasında çok zor bir sürece girdi maddi manevi her açıdan. Sigaradan nefret eden arkadaşım sigaraya başladı astımı tetiklendiği için kutu kutu antibiyotikler alerji ilaçları içti. Hiç kendine bakamıyordu. Sonra ailesiyle tatile çıktı tatilde dalış jet ski falan oyalandı. Sonrasında tatilden döndüğünde buluştuk. Düşüğünün üstünden üç buçuk aydan fazla geçmişti. Bana adetinin hala düzene oturmadığını bir hafta leke gibi geldiğinden falan bahsetti. Ben de zorla doktora gönderdim. Doktordan çıktıktan sonra arayıp 20 haftalık hamile olduğunu söyledidoktor ultrasonla bakmış hamilesin bak bu da pipisi erkek demiş tabi hepimiz şok ve sevinç içindeyiz. Yani demem o ki bebek sağlıklıysa her türlü tutunuyor yüksekten denize atlasan da sigara içsen de antibiyotikler de.. Şimdi bir buçuk yaşını geçti çok sağlıklı tatlı bir bebek oldu
Olacaksa da zaten ilk haftada olmayabiliyor belirti. Gözünüz aydınMerhabaasanırım bende kasım annesi olacağım, dün regl gecikmesinin birinci günüydü beta değerim 342 çıktı. Ama hiç belirtim yok gecikme dışında sizce problem olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?