Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Ben metpamidi evde hep bulundururum. Gebelige uygun oldugunu bilmiyordum aaa siz cok uç yasamissiniz kiyamam ya umarim bu sefer oyle olmaz siddeti. Bana da sabah 1 aksam 2 diye recete edildi prilam. Sanirim aksam 2 olanlar ertesi gune fayda ediyor

Ben metpamidi evde hep bulundururum. Gebelige uygun oldugunu bilmiyordum aaa siz cok uç yasamissiniz kiyamam ya umarim bu sefer oyle olmaz siddeti. Bana da sabah 1 aksam 2 diye recete edildi prilam. Sanirim aksam 2 olanlar ertesi gune fayda ediyor
Eğer ilk bebekse iç prilamı yat yat uyu

Ya evet en kolay geçen bu hamilelik diyebilirim. Ama bulantımın bu denli fazlalığı başka rahatsızlığımdan da kaynaklı. Olsun buna da şükür rabbim dermansız dert vermesin hiç birimize

İlk ilk herseye cok fransizim cok gecmis olsun, amin canim haklisin

Olumsuz düşünme canım. İnşallah sağlıklıdır.

Yaaamaşallah, çok sevindim canım. Beni çok rahatlatdınama bir şey soracam hani adet biten zaman böyle beyaz akıntıyla hardal sarısı gibi akıntı oluyor ya, o akıntıdan oldu mu sende, affedersin habire pedim akıntı oluyor canım sıkılıyor ağrım falanda yok ama bu akıntı beni korkutuyor. İlk gebeliyim o yüzden ilk kez yaşıyorum böyle şeyleri

Daha öncede yazmıştım buraya 3.gebeligim bunda ve bir öncekinde ilk belirtim sarı akıntı iki gebeligimde de tahlil yapıldı şükür temiz çıktı.Tebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin insaAllah

Kızlar 7 haftalık hamileyim kanız oldum ilaçlardan bilmiyorum folik asit ve Protestan içiyorum makatım ağrıyı korkup yapamıyorum napmam gerek benle aynı durumu yaşayan varmı
Kuzum bende progestan fitil kullanıyorum bol bol su iç doktorum 3 lt en az su içmemi söyledi birde hareket yani 30 dk yürüyüş

Aç karına temiz zeytun yağı bir kaşık içe bilirsin, onuda önerdiler
Ay kızlar ben de çok fenayım iki günde bir tuvalete çıkıyorum ve artık canım acıyor tuvaletten sonra yarım saat kendime gelemiyorum. Zeytinyağı içmeye başladım . Bir hafta düzenli deneyeceğim olmadı doktoruma söyleyeceğim probiyotik filan destekleriz demişti size iyi gelen uygulamalar varsa ben de denerim

Ya bende işler tam tersi ilerliyor tüm gün bağırsaklarım çalışıyor. Hem wcye cıkıyorum hem gaz sancısı çekiyorum. Çok meyve tüketiyorum zeytinyağlı yemekler yiyorum bu yüzden oluyor sanırım. Ama hayat kalitem sıfır yani her an tuvalete cıkacak gibi olduğumdan dolayı bi yere gidemiyorum

Merhaba Kan sulandırıcı kullanıyor musunuz şuan

Daha öncede yazmıştım buraya 3.gebeligim bunda ve bir öncekinde ilk belirtim sarı akıntı iki gebeligimde de tahlil yapıldı şükür temiz çıktı.Tebrik ederim bu arada sağlıkla gelsin insaAllah
Teşekkür ederim canım, maşallah sen benden daha bilgilisin o konuda, Allah bu çocuğunuda sağlıklı kucağına almayı nasip etsin

Ya korkuyorum çok canım yanıyor bir daha çıkmadan önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum fayda görürmüşüm
Söyleyeceğim yöntemi bana diğer hamileliğimde doğum sonrası tuvalet sorunumda bi yakınım önermişti çok rahatlamıştım. Size de önereyim tabi içten kuru kayısı gibi şeylerle desteklemek lazım ama tuvalette rahat etmek için çok afedersiniz öncelikle tuvalette reçeteyle makatınızı yanlardan ezin tunaletin çıkışı kolaylıkla olacaktır

Daha çok tahriş olmazmı makat bide alaturka lavaboyu önerirsiniz demi

3 olunca ilacı bırakacakmısınız peki, benim 3 çıktı, ilaç vermedi, ilk hamileliğimde 3 ken doktorum ilaç vermişti kullanmıştım
Yok hayır malesef ömür boyu kullanmak zorundayım kronik bir rahatsızlık olduğu için sabit kalmıyor hapı kullanmayınca sürekli yükseliyor. Normalde 3 yada 4 üzerine çıkmadıysanız o yüzden gerek duymamıştır . Benim anında tavan yapıyor dozu düşürünce bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…