Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Neden bulantı için ilaç kullanmaktan kaçınıyorsunuz kızlar

Dun muayenem vardi, simdi haftaya olani dort gozle bekliyorum cok zor beklemek inanin hepimiz icin betaniz gayet guzel keseyi de gorursunuz insallah saglikla 26sina bir sey kalmadi ben dun 7+1 dim, anca istedi benden tahlillerimi
İn şe Allah canım hakkımızda hazırlısı olsun, çok zor gerçekten beklemekbu 9ay nasıl geçecek böyle

Kızlar tüm gün okulda nöbetçiydim çok üşüdüm hep akıntı hissettim ama beyazdı sarı olmuş kuruyınca galiba enfeksiyon değildir değil mi kaşıntı koku yok

Ben neredeyse 2 haftadır içiyorum. Çünkü bi kızım var yoksa onunla ilgilenemem hayat kalitem düşüyor
Prilam mı içiyorsun sende uyku yaptı o bende metpamid içiyordum oğlum da o çok iyiydi yan etkisi hiç yok neredeyse

Kızlar bu arada artık iğne yerlerim çok acıyor benim yani acıyor kaç saat geçti üstünden kasık ağrısı sanıyorum elimi atıyorum iğne yeri napcam ben ya eşim kolumdan yapamıyor korkuyor

Kızlar bu arada artık iğne yerlerim çok acıyor benim yani acıyor kaç saat geçti üstünden kasık ağrısı sanıyorum elimi atıyorum iğne yeri napcam ben ya eşim kolumdan yapamıyor korkuyor
oksapar benim kol ve bacagimi cok curutuyordu canim, yag oralarimizda daha az oldugu icin sanirim. Bacaktan yapin biraz alisir esin yapa yapa

Prilam mı içiyorsun sende uyku yaptı o bende metpamid içiyordum oğlum da o çok iyiydi yan etkisi hiç yok neredeyse
Yok kuzum metpamid işe yaramıyor. Prilamı 2 içinde gözümü açamıyprum. Kızım artık anne lütfen uyuma diyodu en son zofer içiyorum

Yaa kan sulandırıcı mı kullanıyorsun. Allah kolaylık versin

4+2 bende de kese görünmedi değerim 1570 idi.5+2 kese göründü bebek görünmedi boş gebelikte olabilir demisti doktor.Bugun 6+2 çok şükür bebekte kalp atışı dı göründü.İçinizi ferah tutun

Aaaaa ikiniz de boyle dediginize gore kesin bizde de yapar baska marka ne var canim gebelige uygun
Metpamid bide dramamine veriyorlar. Ama en etkili zofer sanırım ama onu her doktor yazmıyor ya. Ben ilk 2 gebeliğimde artık kan kusuyordum öyle olunca zofer yazdı doktor. Kanser hastalarının kemoterapi sonrası bulantı için kullandıkları bir ilaçmış. Gerçekten bi o kesiyordu benim bulantımı.
Bunda da gece 2 prilam içince iyi oluyor ama onunda yan etkisi bana uymuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…