İn şe Allah canım hakkımızda hazırlısı olsun, çok zor gerçekten beklemekDun muayenem vardi, simdi haftaya olani dort gozle bekliyorumcok zor beklemek inanin hepimiz icin betaniz gayet guzel keseyi de gorursunuz insallah saglikla 26sina bir sey kalmadi ben dun 7+1 dim, anca istedi benden tahlillerimi
Aç karına temiz zeytun yağı bir kaşık içe bilirsin, onuda önerdilerBende yiyorum ama fayda sağlamıyor makatım çok ağrıyor
Ben geçen gün içtim dayanamadım artıkNeden bulantı için ilaç kullanmaktan kaçınıyorsunuz kızlar
Bak dokuz ay diyince bir kotu oluyorum sekiz diyelim ahahahaİn şe Allah canım hakkımızda hazırlısı olsun, çok zor gerçekten beklemekbu 9ay nasıl geçecek böyle
İyi geldi mi canikom, iki gundur doktor yazdi ya aksi gibi asiri bulantim olmadi icmedimBen geçen gün içtim dayanamadım artık
Ben neredeyse 2 haftadır içiyorum. Çünkü bi kızım var yoksa onunla ilgilenemem hayat kalitem düşüyorBen geçen gün içtim dayanamadım artık
İyi geldi ama beni galiba çok uyuttu ya normalde o kadar uyumuyordum ilk kez o gün gündüz 2 ye kadar uyudum dana gibiİyi geldi mi canikom, iki gundur doktor yazdi ya aksi gibi asiri bulantim olmadi icmedimama ilaci merak ediyorum
Prilam mı içiyorsun sende uyku yaptı o bende metpamid içiyordum oğlum da o çok iyiydi yan etkisi hiç yok neredeyseBen neredeyse 2 haftadır içiyorum. Çünkü bi kızım var yoksa onunla ilgilenemem hayat kalitem düşüyor
Ahahaha daha iyi bosverİyi geldi ama beni galiba çok uyuttu ya normalde o kadar uyumuyordum ilk kez o gün gündüz 2 ye kadar uyudum dana gibi
oksapar benim kol ve bacagimi cok curutuyordu canim, yag oralarimizda daha az oldugu icin sanirim. Bacaktan yapin biraz alisir esin yapa yapaKızlar bu arada artık iğne yerlerim çok acıyor benim yani acıyor kaç saat geçti üstünden kasık ağrısı sanıyorum elimi atıyorum iğne yeri napcam ben ya eşim kolumdan yapamıyor korkuyor
Prilam inanılmaz uyku yapıyor sersem gibi oluyorum. O yüzden onu içmiyorum benİyi geldi ama beni galiba çok uyuttu ya normalde o kadar uyumuyordum ilk kez o gün gündüz 2 ye kadar uyudum dana gibi
Yok kuzum metpamid işe yaramıyor. Prilamı 2 içinde gözümü açamıyprum. Kızım artık anne lütfen uyuma diyodu en sonPrilam mı içiyorsun sende uyku yaptı o bende metpamid içiyordum oğlum da o çok iyiydi yan etkisi hiç yok neredeyse
Aaaaa ikiniz de boyle dediginize gore kesin bizde de yaparPrilam inanılmaz uyku yapıyor sersem gibi oluyorum. O yüzden onu içmiyorum ben
Yaa kan sulandırıcı mı kullanıyorsun. Allah kolaylık versinKızlar bu arada artık iğne yerlerim çok acıyor benim yani acıyor kaç saat geçti üstünden kasık ağrısı sanıyorum elimi atıyorum iğne yeri napcam ben ya eşim kolumdan yapamıyor korkuyor
Sırada keseni görmeye gidecem 26 martda, her halde o zamandan sonra tahliller yazar ama o kadar tedirginim daha rahime düşmedi dedikten sonra içim içimi yiyor ya tüpte olursa diyeşuan 4+4 deyim, değerim 2 gün önce 1553 çıkmışdı. Biraz bekleyelim dedi, folik asitden başka bir şey kullanmıyorum. Beklemek sizdedemi zor ya bir ben mi tedirginim bu konuda
Metpamid bide dramamine veriyorlar. Ama en etkili zofer sanırım ama onu her doktor yazmıyor ya. Ben ilk 2 gebeliğimde artık kan kusuyordum öyle olunca zofer yazdı doktor. Kanser hastalarının kemoterapi sonrası bulantı için kullandıkları bir ilaçmış. Gerçekten bi o kesiyordu benim bulantımı.Aaaaa ikiniz de boyle dediginize gore kesin bizde de yaparbaska marka ne var canim gebelige uygun
Ay evet kullanıyorum 10. Haftada bıraktırcam dedi inşallah o levele gelirimYaa kan sulandırıcı mı kullanıyorsun. Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?