Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Arkadaşlar oruç tutuyor musunuz
Ben ilk 3 gün tuttum ama 3.gün çok kötü oldum akşama kadar yattım. Bulantıdan dolayı kötü oldum. O günden sonra tutmak istemesim çünkü oruç tutuyorum ama vakit namazımı bile zar zor kılıyorum. Kuran okuyamıyorum. Anlamsız geldi o yüzden. Madem dinimiz bi kolaylık vermiş diretmenin alemi yok dedim :)

Tiroid kaç çıktı sizin

Kızlar çok şükür bende bugün gördüm bebeğimi kalp seslerini de duydum. İnşallah darısı bekleyenlere.
ay ne guzel tebrikler sende belirti kayb olmusdu sanirim dogru hatirliyorsam

Bugün doktor bana da tutma dedi benim daha çok yeni, dün betam 121 çıktı yarın tekrar ölçülecek inşallah yükselir

Kızlar gebeliyi öğrendikden sonra 4.haftadan sonra belirtileriniz nasıldı? Yani kese oluştuğunda adet sancısı falan olurmu? Benim sancılarım biraz dinmiş gibi, bir koku, bir göğüs, birde uyku belirtim var sadece. Birde bu gün affederseniz sarı akıntım oldu, bu normal mı?

Bugün doktor bana da tutma dedi benim daha çok yeni, dün betam 121 çıktı yarın tekrar ölçülecek inşallah yükselir
İnşallah canım.
Saydıklarının hepsi normal canım ☺

Canim benim akintim sari yesilimsi oldu, doktorum tek kullanimlik bir fitil verdi dun gece uyguladim. Tahlillerim cikmis enfeksiyon da yokmus aslinda ama tedbiren vermisti ben de kullanmis oldum. İstersen takip et sen de biraz daha, sorarsin doktoruna ya da idrar yolu enf gibi bir sey icin baktirirsin tahlil

Kızlar 7 haftalık hamileyim kanız oldum ilaçlardan bilmiyorum folik asit ve Protestan içiyorum makatım ağrıyı korkup yapamıyorum napmam gerek benle aynı durumu yaşayan varmı

Kızlar 7 haftalık hamileyim kanız oldum ilaçlardan bilmiyorum folik asit ve Protestan içiyorum makatım ağrıyı korkup yapamıyorum napmam gerek benle aynı durumu yaşayan varmı
Duphalac surup kullanabilirsiniz bana doktorum vermisti transfer zamani kabiz olursam diye :)

Sırada keseni görmeye gidecem 26 martda, her halde o zamandan sonra tahliller yazar ama o kadar tedirginim daha rahime düşmedi dedikten sonra içim içimi yiyor ya tüpte olursa diyeşuan 4+4 deyim, değerim 2 gün önce 1553 çıkmışdı. Biraz bekleyelim dedi, folik asitden başka bir şey kullanmıyorum. Beklemek sizdedemi zor ya bir ben mi tedirginim bu konuda

ay ne guzel tebrikler sende belirti kayb olmusdu sanirim dogru hatirliyorsam
Evet belirtilerim kaybolmuştu ama çok şükür bi sıkıntı yokmuş. Şimdi de sadece arada karnımın alt bölgesinde batma, bel, bacak ağrısı oluyor o kadar. Doktora da söyledim belirtilerim kesildi diye önemli değilmiş.

Dun muayenem vardi, simdi haftaya olani dort gozle bekliyorum cok zor beklemek inanin hepimiz icin betaniz gayet guzel keseyi de gorursunuz insallah saglikla 26sina bir sey kalmadi ben dun 7+1 dim, anca istedi benden tahlillerimi

Ben bugün duydum çok şükür bebeğimin kalp atışını tam haftasıyla uyumlu çıktı 7+1 ama doktor kanama alanı gördü ve tedbir amaçlı progestan fitil başladı. Yürüyüş yapma ara ver dedi onun harici günlük hayatıma devam edebilirmişim. Aranızda benzer durum yaşayan var mı? Sonraki kontrolüm 1 ay sonra içime dert oldu ya

benimde yarin kontrolum var kizlar cok heyecanliyim ve korkuyorum bu haftalarda 2 dusuk oldugu icin. aslinda gelecek haftaydi kontrol ben yarin gitmek istedim belirtilerim kac gundur yok bakalim insallah iyi olur dualarinizda benide hatirlayin. kalp atisinida duymusdum gecen hafta simdi korkuyorum ya durmussa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…