- 30 Aralık 2017
- 95
- 234
- 93
3 olunca ilacı bırakacakmısınız peki, benim 3 çıktı, ilaç vermedi, ilk hamileliğimde 3 ken doktorum ilaç vermişti kullanmıştımNormalde 6 dan aşşağı düşmüyordu . Şuan 3,7 küsürlerde çıktı haftada bir gün doz artımı yaptı . Tamamen 3 olması gerekiyor diye
İlaç kullanmıyor musunKızlar bulantıya ne iyi gelir çok kötüyüm
Hayır kullanmıyorumİlaç kullanmıyor musun
Bana doktorum prilam yazdi, ama icmedim sabrediyorum iki gundurKızlar bulantıya ne iyi gelir çok kötüyüm
Yapmadıkça daha beter olur zeytinyağı filan kullan arkadaşımKızlar 7 haftalık hamileyim kanız oldum ilaçlardan bilmiyorum folik asit ve Protestan içiyorum makatım ağrıyı korkup yapamıyorum napmam gerek benle aynı durumu yaşayan varmı
Ya korkuyorum çok canım yanıyor bir daha çıkmadan önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum fayda görürmüşümYapmadıkça daha beter olur zeytinyağı filan kullan arkadaşım
Hcg kaçtı bilmiyorum ama 5+1 de görmüştüm benKızlar hcg tahminen kaçtı bebek gördüğünüzde? Benim muhtemelen 15 bin civarında olacak kontrolde ama sadece kese mi görünür bebek de görünür mü bilemedim 5+5 te gitmiş olacağım
Korkma canım benımde yarın tam 7+0.Ben bugün duydum çok şükür bebeğimin kalp atışını tam haftasıyla uyumlu çıktı 7+1 ama doktor kanama alanı gördü ve tedbir amaçlı progestan fitil başladı. Yürüyüş yapma ara ver dedi onun harici günlük hayatıma devam edebilirmişim. Aranızda benzer durum yaşayan var mı? Sonraki kontrolüm 1 ay sonra içime dert oldu ya
Çubuk kraker beyaz leblebiKızlar bulantıya ne iyi gelir çok kötüyüm
Sabah aç karnına bir kaşık zeytin yağı yiyin üstüne iki üç damla limon sıkarak. Üstüne de bir bardak su için. Sonra bir süre aç kalın. Zeytinyağı dışkıyı yumuşatıyor, bende hep işe yarar.Ya korkuyorum çok canım yanıyor bir daha çıkmadan önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum fayda görürmüşüm
Yaaa bende ilaç kullanmak istemiyorum evi havalandırıyorum yemek kokusu falan gelse daha. Da şiddetleniyorBana doktorum prilam yazdi, ama icmedim sabrediyorum iki gundurmentol kokluyorum ben biraz iyi geliyor
Bir süre hep kullanabilirsin gebelikte hemoroide yatkın oluyor vücutYa korkuyorum çok canım yanıyor bir daha çıkmadan önce zeytinyağı sürmeyi düşünüyorum fayda görürmüşüm
Ayy umarım ben de görürüm hamile olduğuma daha inanmıyorum görmediğimden galibaHcg kaçtı bilmiyorum ama 5+1 de görmüştüm ben
Bak benim iki gundur daha katlanilir duzeyde, bazen atak gibi cok yogun oluyor bazen daha normal. Sabretmekten baska yolumuz yok gibi pekYaaa bende ilaç kullanmak istemiyorum evi havalandırıyorum yemek kokusu falan gelse daha. Da şiddetleniyor
Geçmiş olsunnKorkma canım benımde yarın tam 7+0.
Geçen hafta acil gittim, kanama alanı gördü, 5 fitil , 1 progestan ignem var her gün. Zaten tüp bebekle olduğu için kullanıyordum kanama alanı olunca iyice arttırdı. Şuan kesildi gibi şükür bir sorun yok, bu hafta ofise gitmedim istirahat ettim, sende imkanın varsa istirahat et, daha dikkatli olmaya çalış
Doktorunuza söyleyin yazar aslındaHayır kullanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?