Unutup dellenmiyorsan en guzeli, biz belirti olmazsa o gun sinir hastasi ediyoruz kendimiziBulantı olmayınca endişeleniyorum diyenler benim neredeyse hiç belirtim kalmadı bazen hamile olduğumu unutup normal yaşıyorum ben ne yapayım
Ay valla bende yazmaya utanıyorum ama bi sorunum var yine ya sndbsjhsjsjsjhsjs sağ tarafıma hiç yatamıyorum hemen kasık sızlaması oluyo orda. Hep sola yatıyorum. Böyle bisey yaşayan varsa bana bi ışık tutsun hayrınaMesela aksamustunden beri benim de carpintim var anlamsizcaalakasiz alakasiz seyler oluyor arada, artik buraya yazmaya utaniyorum
Ben P.C adet takvini uygulaması kullanıyorum orada 4+5 gözüküyor. Siteden baktığımda ve başka bir uygulamada 3+5 gözüküyor siz nerden bakıyorsunuzAmin inşallah ya 2300 çıktı
Sende yapsana takvimbak orda sende 230 gun kaldi yazisini gordukce geriliyorum
canım ben 3. Kez beta verdim onda da katlanınca doktor bidaha verme dedi hesapladı 2 günde bir 2 katı oluyorsa 10 gün sonra keseyi görürüz dedi o zaman gel dedi stres olma test verip boşuna dedi bence sen 2 gün sonra bidaha ver bak bakalım sonrasını akışına bırakNe zaman yükselir daha iyice peki
Ay gerçekten senin de mi hiç belirtin kalmadı. Benim de öyle ya ben bide bugün kese düzgün büyümüş ama içinde bebeği göremedik boş gebelikten mi acaba diye kendimi yiyorum.Bulantı olmayınca endişeleniyorum diyenler benim neredeyse hiç belirtim kalmadı bazen hamile olduğumu unutup normal yaşıyorum ben ne yapayım
Hoşbuldum teşekkür ederimHoşgeldiniz
Geç döllenmeyi duymuştum da erken döllenne nasıl oluyor yaBenim de 5-6 gün ilerden gidiyor erken döllenme dedi doktor
Kızlar 6+3 üm kesem 15mm haftanla uyumlu düzenli büyüyor hiç bir sorun yok dedi dr. Ama bebek görünmedi haftaya geldiğinde kalp atılşarını dinleriz dedi sizce normal mi. Araştırdığım kadarıyla kese 15,20 mm olunca bebek görünüyormuş.
Oğlum akrep burcuydu. Çoook zor bi bebekti ama bunun yükselenle de alakası olduğunu düşünüyorum:)Kızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok
Yaaa yükseleni neydiOğlum akrep burcuydu. Çoook zor bi bebekti ama bunun yükselenle de alakası olduğunu düşünüyorum:)
Merhaba ne zaman görünmüştü sizin. Benim doktor 7. haftada görünür bir sorun yok dedi ama içim rahat değil.Benim de böyle oldu karından gözükmedi vajinal baktı gözüktü kese ve bebek
Ya ben carpintiyi cok daha ileri haftalarda yasayacagiz sanip kendimi telkin ediyordumAy valla bende yazmaya utanıyorum ama bi sorunum var yine ya sndbsjhsjsjsjhsjs sağ tarafıma hiç yatamıyorum hemen kasık sızlaması oluyo orda. Hep sola yatıyorum. Böyle bisey yaşayan varsa bana bi ışık tutsun hayrına(çarpıntı normalmiş bu arada kan hacmi arttığı için )
Benim de baya azaldı bulantı, gruptaki yorumların etkisinden olsa gerek ay noluyo noluyo moduna giriyorum:)Bulantı olmayınca endişeleniyorum diyenler benim neredeyse hiç belirtim kalmadı bazen hamile olduğumu unutup normal yaşıyorum ben ne yapayım
Ankastre bozukluğu olan anneleriz biz sjhdkdj çocuğunun akrep burcu olması hakkında ne düşünüyorsunYa ben carpintiyi cok daha ileri haftalarda yasayacagiz sanip kendimi telkin ediyordumerken vurdu ajdjdjd
Sorunsuz gunumuz = yoknapalim biz de boyle boyle dogurucaz demek ki herkesin tarzi farkli ajsjdjfjg
Ekim diye duaci olmamin sebebi hem kendim teraziyim hem de iki akrep kuzenim var evlere senlikKızlar akrep burcu bebekleri nasıl oluyor bilgisi olan var mı? Hesabıma göre terazi olması için 3 hafta erken doğması lazım. Vaktinde gelecek olursa kesin akrep oluyor. Çevremde hiç akrep burcu bebek ve cocuk yok
Benim de babam akrep burcu ve hırsını kinini hiç sevmiyorum hiçççç. Keşke terazi olsa ama 37 hafta çok küçük değil miEkim diye duaci olmamin sebebi hem kendim teraziyim hem de iki akrep kuzenim var evlere senlikelimde buyuduler yasca cok kucukler benden, kiz olmalarina ragmen erkek cocuk gibi huylar adetler vardi masallah ondan hep akrepten korkuyorum
Ben onu totem gibi yapmiyordum, muayenelerde emin olmadan hani kalbi csSende yapsana takvim
Premature siniri 36 sanirim cok emin degilim ama, ay boyle de konusuyoruz ya bir yandan diyorum allahin gucune gidicek, yasatirsa erken dogum gorursun burcunuBenim de babam akrep burcu ve hırsını kinini hiç sevmiyorum hiçççç. Keşke terazi olsa ama 37 hafta çok küçük değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?