Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
Aynen benim de öyle malesef. Bide bebeği göremeyince bugün çok kötü oldum
Ama her sey yolunda demis doktorunuz, keseniz de haftasina uyumlu buyumus ne kadar guzel insallah gorursunuz bir an once nazli bi bebistir belki naza cekiyordur kendini diyelim

Ooff ne güldüm yaa Aynı ben eşime el kol şakası yapmayı güç göstersi (şüpheli) yapmayı çok severim bir haftadır sadece uyuyorum koala gibi. Dün dalga geçiyordu kolunu kaldıramıyorsun diye .. 9 ay sonra görüşürüz dedim

Kızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2

Kızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2
Ben de disten cok korkuyorum ya, tum yirmiliklerim hala cikmayi bitiremedi ustelik iki tanesinin acil ameliyatla alinmasi gerekiyor bir bes senedir erteleyip o aci ataklariyla yasiyorum korkudan. Durup durup cikmaya calismaz umarim hamilelik suresinde tek duam bu

Benim kanallık 1 tane dişim vardı yaptıracaktım hatta randevu bile aldım ama minik gelmiş kaldı öyle

Benim kanallık 1 tane dişim vardı yaptıracaktım hatta randevu bile aldım ama minik gelmiş kaldı öyle
Kasim anneleri bildigimiz gibi desene tam evlere senlik bir ekibiz
İnsallah cok zorlamaz canim dur bakalim az sabrey gecer belki

Mesela aksamustunden beri benim de carpintim var anlamsizca alakasiz alakasiz seyler oluyor arada, artik buraya yazmaya utaniyorum
Ay çarpıntı benim de var ama artık onu görmezden geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…