Aynen benim de öyle malesef. Bide bebeği göremeyince bugün çok kötü oldumOlmayinca ödüm kopuyor bunu bildigim halde
Ama her sey yolunda demis doktorunuz, keseniz de haftasina uyumlu buyumus ne kadar guzelAynen benim de öyle malesef. Bide bebeği göremeyince bugün çok kötü oldum
Ooff ne güldüm yaaBende bazen kendime gülüyorum. Gerçekten elim hep karnımda. Sanki 7-8 aylık hamile gibi davranıyorumBir havalar bir havalar. Sümbül Ağanın Destuuuurrrr Haseki Hürrem Sultan anonsunu bekliyorum evde. Gebeyim diye geziyorum
İnşallah öyledir. Sağ salim doğarsa mıncıra mıncıra sevip acısını çıkarcam bu günlerinAma her sey yolunda demis doktorunuz, keseniz de haftasina uyumlu buyumus ne kadar guzelinsallah gorursunuz bir an once nazli bi bebistir belki naza cekiyordur kendini diyelim
Ne zaman yükselir daha iyice pekiÇok iyiiii maşallah böyle devam etsin
Diş deme yaaa o çok zorrrKızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2
Şuan sağ kulağım ağrıyor ay enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum yaa en azından 12. Hafta geçseydiDiş deme yaaa o çok zorrr
Saraçoğlunun bi tarifi var ağrıyan kulağa 1 damla soğan suyu damlatın diye. Bi arastır istersen onuŞuan sağ kulağım ağrıyor ay enfeksiyonla uğraşmak istemiyorum yaa en azından 12. Hafta geçseydi
Ben de disten cok korkuyorum ya, tum yirmiliklerim hala cikmayi bitiremedi ustelik iki tanesinin acil ameliyatla alinmasi gerekiyor bir bes senedir erteleyip o aci ataklariyla yasiyorum korkudan. Durup durup cikmaya calismaz umarim hamilelik suresinde tek duam buKızlar ben şifayı kaptım galiba dişim ağrıyor 1 boğazım ağrıyor 2
Kulak damlası var aslında ama gebelikte uygun mu ona bakıcamSaraçoğlunun bi tarifi var ağrıyan kulağa 1 damla soğan suyu damlatın diye. Bi arastır istersen onu
Benim kanallık 1 tane dişim vardı yaptıracaktım hatta randevu bile aldım ama minik gelmiş kaldı öyleBen de disten cok korkuyorum ya, tum yirmiliklerim hala cikmayi bitiremedi ustelik iki tanesinin acil ameliyatla alinmasi gerekiyor bir bes senedir erteleyip o aci ataklariyla yasiyorum korkudan. Durup durup cikmaya calismaz umarim hamilelik suresinde tek duam bu
Kasim anneleri bildigimiz gibi deseneBenim kanallık 1 tane dişim vardı yaptıracaktım hatta randevu bile aldım ama minik gelmiş kaldı öyle
Ben diyorum toplama kampı gibiyiz bence hepimiz deliyizKasim anneleri bildigimiz gibi desenetam evlere senlik bir ekibiz
İnsallah cok zorlamaz canim dur bakalim az sabrey gecer belki
Mesela aksamustunden beri benim de carpintim var anlamsizcaBen diyorum toplama kampı gibiyiz bence hepimiz deliyiz
Ay çarpıntı benim de var ama artık onu görmezden geliyorumMesela aksamustunden beri benim de carpintim var anlamsizcaalakasiz alakasiz seyler oluyor arada, artik buraya yazmaya utaniyorum
Benim de normalde tasikardim var sinirsel, gebelik olusunca kardiyologum ilacimi kesti mecbur. İki bucuk haftadir iyi yasiyorum yani bakmaAy çarpıntı benim de var ama artık onu görmezden geliyorum
Bi doğursaydık dimiBenim de normalde tasikardim var sinirsel, gebelik olusunca kardiyologum ilacimi kesti mecbur. İki bucuk haftadir iyi yasiyorum yani bakma
bak orda sende 230 gun kaldi yazisini gordukce geriliyorumBi doğursaydık dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?