Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    4
kiz kivanc tatlitugu kim sevmez hashshsjs. O zaman erkek olursa senin isim belli kisaca kivooo ahahah

bende iyiyim canım günler çabucak geçse bi 13 haftalık falan olsak kritik 3 ayı atlatsak
Ayyyy insallah hayırlısıyla
Ben takintili bi manyagim ahshsjsjs doktorum da bu reaksiyonu verirse yaptirmam
kız deme öyle gerek yoksa yoktur
evet araştırdım fakat kapsamı çok daha az. yeditepe üniv 8250 tl dedi belli başlı hastalıklara bakıyorlar 20-30 civarı benim yaptıracağım yer 102 hastalık bakıyor
Anladım canım farklı içeriklere sahip olduklarını bilmiyordum

Unutup dellenmiyorsan en guzeli, biz belirti olmazsa o gun sinir hastasi ediyoruz kendimizi
Ay gerçekten senin de mi hiç belirtin kalmadı. Benim de öyle ya ben bide bugün kese düzgün büyümüş ama içinde bebeği göremedik boş gebelikten mi acaba diye kendimi yiyorum.
Benim de baya azaldı bulantı, gruptaki yorumların etkisinden olsa gerek ay noluyo noluyo moduna giriyorum:)
Benim ablam çok rahat geçirirdi hamileliklerini, belki de onu bilmenin rahatlığı var üstümde:)) Biraz da rahat geçirmek istiyorum yaa, şöyle fit dinç bi hamilelik olur umarım.

çok net kıvanç ya üstelik ben daha bekarken bile herkes oğlumun adının kıvanç olacağını biliyordu kız ismi düşünmedim hiç babası düşünsün dkjdkdjd
Bizim de yillardir kiz kesin belli, erkekte uc secenek filan indirebildik dogmamis cocuga don bicmek deyince de kasim anneleri biliyorsunuz ajajajajs

Benim ablam çok rahat geçirirdi hamileliklerini, belki de onu bilmenin rahatlığı var üstümde:)) Biraz da rahat geçirmek istiyorum yaa, şöyle fit dinç bi hamilelik olur umarım.
Of en guzeli sahiden de ben bu kadar zorlanabilecegimi dusunmemistim, benim en buyuk zorlugum gebe kalamamakti gerisi kolay olur diye dusunmusum, simdi simdi kafasi geliyor

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hosgeldin aeamiza

Yaaa hosgeldin canim fark etmez Ekim Kasım nasıl rahat edeceksen benim de muhtemelen Ekim sonu olacak sezeryandan dolayı ikisi arasında gidip geliyorum

Of en guzeli sahiden de ben bu kadar zorlanabilecegimi dusunmemistim, benim en buyuk zorlugum gebe kalamamakti gerisi kolay olur diye dusunmusum, simdi simdi kafasi geliyor
Ay nasıl güldüm bu yoruma bu tam olarak ben. Ben gebe kalmaya uğraştım hep. Sonraki zorlukları hiç düşünmemiştim.

Bizim de yillardir kiz kesin belli, erkekte uc secenek filan indirebildik dogmamis cocuga don bicmek deyince de kasim anneleri biliyorsunuz ajajajajs
Kız ne düşündünüz çok merak ettim ya hiç kız ismi fikrim yok kesin olanı değil de ikinci seçenek falan nedir bacı söyle de fikir olsun sjdhdjjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…