kiz kivanc tatlitugu kim sevmez hashshsjs. O zaman erkek olursa senin isim belliAy ne farkettim ben yaaa.. Kıvanç tatlıtuğu cok severim ve ergenliğimden beri oğlum olsun adını kıvanç koyucam derim cümle alem bilir. Kıvanç tatlıtuğ akrep burcuymuş. Kız ağzımızdan çıkan hersey dönüp dolaşıp gerçek oluyor ya djdhdj
En son regl tarihinizin ilk günü ne zaman ben hamilelik + bakıyorum bide Happy momBen P.C adet takvini uygulaması kullanıyorum orada 4+5 gözüküyor. Siteden baktığımda ve başka bir uygulamada 3+5 gözüküyor siz nerden bakıyorsunuz
Tamam baktım happy mom da da 3+4 gözüküyorEn son regl tarihinizin ilk günü ne zaman ben hamilelik + bakıyorum bide Happy mom
çok net kıvanç ya üstelik ben daha bekarken bile herkes oğlumun adının kıvanç olacağını biliyordukiz kivanc tatlitugu kim sevmez hashshsjs. O zaman erkek olursa senin isim bellikisaca kivooo ahahah
Ayyyy insallah hayırlısıylabende iyiyim canım günler çabucak geçse bi 13 haftalık falan olsak kritik 3 ayı atlatsak
Ben takintili bi manyagim ahshsjsjsdoktorum da bu reaksiyonu verirse yaptirmam
Anladım canım farklı içeriklere sahip olduklarını bilmiyordumevet araştırdım fakat kapsamı çok daha az. yeditepe üniv 8250 tl dedi belli başlı hastalıklara bakıyorlar 20-30 civarı benim yaptıracağım yer 102 hastalık bakıyor
Unutup dellenmiyorsan en guzeli, biz belirti olmazsa o gun sinir hastasi ediyoruz kendimizi
Ay gerçekten senin de mi hiç belirtin kalmadı. Benim de öyle ya ben bide bugün kese düzgün büyümüş ama içinde bebeği göremedik boş gebelikten mi acaba diye kendimi yiyorum.
Benim ablam çok rahat geçirirdi hamileliklerini, belki de onu bilmenin rahatlığı var üstümde:)) Biraz da rahat geçirmek istiyorum yaa, şöyle fit dinç bi hamilelik olur umarım.Benim de baya azaldı bulantı, gruptaki yorumların etkisinden olsa gerek ay noluyo noluyo moduna giriyorum:)
Bizim de yillardir kiz kesin belli, erkekte uc secenek filan indirebildikçok net kıvanç ya üstelik ben daha bekarken bile herkes oğlumun adının kıvanç olacağını biliyordukız ismi düşünmedim hiç babası düşünsün dkjdkdjd
Of en guzeli sahiden deBenim ablam çok rahat geçirirdi hamileliklerini, belki de onu bilmenin rahatlığı var üstümde:)) Biraz da rahat geçirmek istiyorum yaa, şöyle fit dinç bi hamilelik olur umarım.
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hosgeldin aeamizaHerkese Merhabaaa
İki gün önce 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim. Rabbim hepimizin sağlıkla hayırlısı ile evladımızı kucağımıza almayı nasip etsin. SAT: 10 Şubattı. Hiç beklemediğim bir tane test yapmadan geçirdiğim ayda gebe aldım gecikme için doktora gittim ama gebelik tahminim yoktu uzun zamandır istiyordum ama doktorumun yatıştırmasıyla kafamdan çıkarıp yoluma baktığım anda nasip oldu. Çoook mutluyum ilk 3 ay çok önemli lütfen sizler de kendinize dikkat edin kızkardeşlerim ve ablalarım.Allaha emanetsiniz.
Yaaa hosgeldin canim fark etmez Ekim Kasım nasıl rahat edeceksenKızlar selam.
Aslında 10 haftalık olmam gerekirken şuan 7.haftadayım.
Geçen hafta kalp atışını duyduk. Öyle olunca doğum kasıma gitti.
Galiba burada devam etsem daha iyi olacak çünkü ekim anneleri cinsiyet öğrenmeye başladı bile
Benimde sezaryen ama ben 40 haftadan hesapladımYaaa hosgeldin canim fark etmez Ekim Kasım nasıl rahat edeceksenbenim de muhtemelen Ekim sonu olacak sezeryandan dolayı ikisi arasında gidip geliyorum
Hahahahhahahahhaa ortada koca yokken bile belliydi sussss djdjdkdjjsjdjsjBizim de yillardir kiz kesin belli, erkekte uc secenek filan indirebildikdogmamis cocuga don bicmek deyince de kasim anneleri biliyorsunuz ajajajajs
NelermişşşşBizim de yillardir kiz kesin belli, erkekte uc secenek filan indirebildikdogmamis cocuga don bicmek deyince de kasim anneleri biliyorsunuz ajajajajs
Benim en sevdigim cicek yasemindirNelermişşşş
Çok teşekkür ederimm. Allah razı olsunnnnHayırlı olsun sağlıkla ilerlesin hosgeldin aeamiza
Ay nasıl güldüm bu yoruma bu tam olarak ben. Ben gebe kalmaya uğraştım hep. Sonraki zorlukları hiç düşünmemiştim.Of en guzeli sahiden deben bu kadar zorlanabilecegimi dusunmemistim, benim en buyuk zorlugum gebe kalamamakti gerisi kolay olur diye dusunmusum, simdi simdi kafasi geliyor
Ay nasıl güldüm bu yoruma bu tam olarak ben. Ben gebe kalmaya uğraştım hep. Sonraki zorlukları hiç düşünmemiştim.
Kız ne düşündünüz çok merak ettim ya hiç kız ismi fikrim yokBizim de yillardir kiz kesin belli, erkekte uc secenek filan indirebildikdogmamis cocuga don bicmek deyince de kasim anneleri biliyorsunuz ajajajajs
Kesini de yazdim canim bir arkadas daha sorduKız ne düşündünüz çok merak ettim ya hiç kız ismi fikrim yokkesin olanı değil de ikinci seçenek falan nedir bacı söyle de fikir olsun sjdhdjjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?