• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Bende de yanma vardı idrarda bi şey çıkmadı bence tahriş oluyor orası :( inşallah temiz gelir idrar yaptır mutlaka
Ağızdan mı alsam diye düşünmeye başladım bşr daha doktora gidince soracağım. İdrar tahlilini nerde yaptırdın yine kadın doğuma mı gitmem lazım ?

kizlar kabizlik icin en etkili ne olur ? kucuk cocuklara bebeklere kullanilan fitiller olur ya ondan kullansam acaba bi sorun olurmu? gliserin olan. internetden okumustum hamilelere olur diyor. ayipdir soylemesi 1 haftadir boyleyim 1 haftadan oncesinde de 10 gun olmusdu aslinda beni rahatsiz etmiyor ama zararli bisey oldugundan care ariyorum ceviz badem yiyorum su bol iciyorum corba iciyorum
canım yatmadan önce sıcak su bal limon yap iç. sabah cenneti yaşa :D

ya kusmak dedin de ben dün gece uykumdan öğürtüyle uyandım. kalkıp peynir ekmek yedim midemi bastırsın diye. ama sabah bi uyandım gayet iyiyim :D bugün çok öyle çeşitli beslenme peynir ekmek tuzlu şeyler ye iyice bulanmasın miden
Ayyy daha neler gorecegiz 🙈 kahvaltıdan sonra kendime geldim zaten niye öyle oldum bende anlamadım çocuğu giydirdim kahvaltı hazırlıyorum biran da geldi

kizlar kabizlik icin en etkili ne olur ? kucuk cocuklara bebeklere kullanilan fitiller olur ya ondan kullansam acaba bi sorun olurmu? gliserin olan. internetden okumustum hamilelere olur diyor. ayipdir soylemesi 1 haftadir boyleyim 1 haftadan oncesinde de 10 gun olmusdu aslinda beni rahatsiz etmiyor ama zararli bisey oldugundan care ariyorum ceviz badem yiyorum su bol iciyorum corba iciyorum
Günaydın cnm ben magnesie calsinee diye bir toz kullanmıştım 20. Haftalarda hiç wc çıkamadığım için acillik oluyordum artık😅 ama erken haftalarda kullanılır mı bilmiyorum druna danışıp deneyebilirsin

Kızlar ben önceki gebeliklerimde biseye dikkat ettim buna sizde bakar mısınız 😂 belki saçma ama ikisinde de tuttu bunda da sol gogus ucum buyuk
Şu mesajı kimse görmedi buna bi dikkat edin bakalım ne göreceksiniz merak ediyorum 😂

Kızlar rüyam da örümcek görüyorum yılan görüyorum birden üstüme atlar gibi oluyor korkuyorum

Merhaba kızlar bugün 8+1 olduk fakat progestan fitil sonrası hafif bir leke gördüm iki gündürde kısa süreli kramp tarzı ağrı yaşıyorum normalmi acaba aynı durumu yaşayanlar oldumu .
Doktorumada bilgi verdim karnımı ve ayaklarımı sıcak tutarak istirat etmemi istedi korkmaya başladım 🥹

Ben baktım hemen ama hareketleri hissettiğimizde zaten çoktan öğrenmiş oluruz cinsiyeti 😅 göğüs ucuna göre sol büyük ikinci kız geliyor sanırsamsa😂
Cinsiyetli öğrendiğimiz de tekrardan konuşalım 😂 baksın doğru çıkıyor mu

bal siparis etmistik daha gelmedi bakayim ne buluyorum kayisi ceviz suyu yapmak istiyorumda cevizin suyunu icmek olurmu bilemedim
Bir de ne kadar hareketlisiniz bilmiyorum ama yürüyüş çok etkili oturarak çalıştığım için ben çok fazla kabız oluyordum her gün yürüyüşe başlayınca düzene girmişti.

Merhaba kızlar bugün 8+1 olduk fakat progestan fitil sonrası hafif bir leke gördüm iki gündürde kısa süreli kramp tarzı ağrı yaşıyorum normalmi acaba aynı durumu yaşayanlar oldumu .
Doktorumada bilgi verdim karnımı ve ayaklarımı sıcak tutarak istirat etmemi istedi korkmaya başladım 🥹
doktorum hep diyor ki 4-8-12 haftalarda ağrılar şiddetli olur korkma. adet dönemi civarlarında rahim senelerdir kasılmaya alışık olduğu için aynı davranışı sergilimeye devam edermiş

Günaydın cnm ben magnesie calsinee diye bir toz kullanmıştım 20. Haftalarda hiç wc çıkamadığım için acillik oluyordum artık😅 ama erken haftalarda kullanılır mı bilmiyorum druna danışıp deneyebilirsin
doktora gideceyim bu gune yarina randevu alsam gitdiyimde sorarim gidene kadar evde biseyler yapmak istedim ki belki ilaca gerek kalmaz

Canım bu şurubu kullanabilirsin tabi yine önce doktoruna danış ama bana doktorum bunu vermişti

Eklentiler

• IMG_7859.webp
    IMG_7859.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 1
doktorum hep diyor ki 4-8-12 haftalarda ağrılar şiddetli olur korkma. adet dönemi civarlarında rahim senelerdir kasılmaya alışık olduğu için aynı davranışı sergilimeye devam edermiş
Anladım aslında bugünlerde adet dönemim ağrının ondan kaynaklı olucağını düşündüm fakat leke biraz korkuttu beni

Şu mesajı kimse görmedi buna bi dikkat edin bakalım ne göreceksiniz merak ediyorum 😂
Bir de ne kadar hareketlisiniz bilmiyorum ama yürüyüş çok etkili oturarak çalıştığım için ben çok fazla kabız oluyordum her gün yürüyüşe başlayınca düzene girmişti.
gunde toplam 40 dk yuruyorumdur oglumu okula goturup getiriyorum cok uzakda diyil ama toplam 40 dk olur gitmek gelmek hepsi. tabi ki duzenli yuruyus sayilmaz yapdigim ama haraketden de sayilir 😁

Back
X