- 24 Haziran 2022
- 134
- 63
- 28
Maşallah Ramazan bizlere bereketiyle gelmiş, Allah nasip etsin hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alalımBeta takip edermişim bilmiyorum şuanlık . Çok stres yapıyorum takip edince daha önce düşüklerim olduğu için . Küçük ilçe de yaşıyorum burda devlet hastanesinde dr iyi değil kendiminki de baya uzakta onunla devam etmek istiyorum sürekli gelip gitmekte sıkıntı biraz eşim çalıştığı için kanamam ağrım olmadığı sürece kese ve kalp atışı için gitmeyi planlıyorum şimdilik . Geçen ay da geç yumurtlamıştım ben normalde 28 günü geçmez olurdum geçen ay 30. Günde oldum bu ay da 27 günde bir döngümü sayarsam gecikmenin yedinci gününde oluyorum. Geç yumurtladım galiba . Zemzem tükettim bol bol bu ay . Faydası mı oldu bilmiyorum ama 1,5 senedir kürtajdan sonra gebe kalamıyordum bende . Bayram süprizi oldu biraz bize
Merhaba ecospirin diye ilaç kullaniliyor kan sulandırıcı için bende şu anda kullanıyorum. Ama doktora danışın benceKızlar pıhtılaşma olduğu için folbiol kullanan biri vardı ayrıca içinde her şey olan takviyelerden de alıyor musunuz? Önceki hamileliğimde bana da folbiol verdiğini hatırlıyorum drumun ama ekstra bişi kullanıyor muydum hatırlamıyorum. Haftaya kontrolü beklemeden başlamak istiyorum.
Yaptım ve o da pozitif zaten reglim hiç gecikmez normalde, gecikti ve kendimde tuhaf kasılmalar bel ağrıları hissediyorum her zamankinden farklı olarak.. bakalım yarına randevum var hem de kan vermiş olacağımMerhaba bir kaç tane daha yap hepsi öyleyse Kasım anasısınhayırlı olsun
Bende de aynı durum söz konusu regl günüme 4 5 gün kala başladı 1 hafta sürdü bu ağrı. 2 gündür daha iyiyim, umarım normaldirKızlar merhaba daha kese görmedim bebek görmedim dün öğrendim ama ben gözümü açamıyorum sürekli uyumak istiyorum başıma ağrı girdi uyumaktan ikindim 5 den beri nerdeyse uyuyorum . Uykuyu sevmeyen ben yatağa yapıştım kaldım . Bir de heran Regl geliyormuş gibi ağrım oluyor saniyeler sürüyor ama korkutuyor normalmi bu durumlar özellikle karın ağrısı yaşayanlar oldu mu ilk haftalarda
Ben bugün 4+1 ile gidiyorum, asıl amacım beta HCG baktırmak ama vajinal baksa görünür mü acabaaşkım karından bakıldığında benim de bebek görünmedi vajinal bakınca hem kalp duyuldu hem bebek görüldü
Evet bende de reglden önce başladı ve hala devam ediyor . Bazen oldum sanip korkuyla bekliyorum. Doktorunun cevabını yazarmısın bana daBende de aynı durum söz konusu regl günüme 4 5 gün kala başladı 1 hafta sürdü bu ağrı. 2 gündür daha iyiyim, umarım normaldirsabah doktora soracağım
bende 4+5 de gordu. 4+1 cok kucuk ama belki gorur kucukte olsaBen bugün 4+1 ile gidiyorum, asıl amacım beta HCG baktırmak ama vajinal baksa görünür mü acabailk kaçta göründü vajinalde kızlar? Erkenden görünen var mı kesesi??
Selam canım benim geçtiğimiz hafta sağ tarafımda aynı şekilde oluyordu. Araştırdığım kadarıyla rahim içindeki doku bebeğe iyi bir yer hazırlamak için büyüyor esniyor ve genişliyormuş bunu basen şiddetli bazen de zayıf hissedermişizKızlar bugün sol tarafımda çamaşırını kestiği yer zonkluyor gibi anlatabildim mi sol kasıkta değil ama sizin de oluyor mu acaba
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim de 6 Şubat reglBen en son 7subatta adet oldum 1 hafta gecikince ayın 14unde kaset test yaptım pozitif çıktı sonra kan verdim beta 1263 çıktı :) pazartesi günü de keseyi gördük çok şükür
Bende de yanma vardı idrarda bi şey çıkmadı bence tahriş oluyor orasıTam azaldı bitiyor derken tekrar görmek çok kötü. İnşallah ikimizinki de biter artık çok yorucu bir süreç. Bende öyle oldu çok ileri itmemeye başladım. Akşamda yanmam başladı belki sabah gidip idrar tahlili
Kanama alanı en son görülmedi. Ama bir kez kanama oldı bende aspirin yapar mı bilmiyorum ama kestik. Belki de sonra kalan kalıntılar çıktı kahverengi. Cuma günü gidicem inşallah sağlıkla büyümüştüracaba neden o kadar sürdü, doktor ultrasyonla baktığında kanama alanı falan bir şey söyledi mi? İn şe Allah önemli bir şey değildir ama akıntı olması gayet normal canım
Kuru kayısı falan olabilir ya da kayısı çayı hemen rahatlatıyor diyorlarkizlar kabizlik icin en etkili ne olur ? kucuk cocuklara bebeklere kullanilan fitiller olur ya ondan kullansam acaba bi sorun olurmu? gliserin olan. internetden okumustum hamilelere olur diyor. ayipdir soylemesi 1 haftadir boyleyim 1 haftadan oncesinde de 10 gun olmusdu aslinda beni rahatsiz etmiyor ama zararli bisey oldugundan care ariyorum ceviz badem yiyorum su bol iciyorum corba iciyorum
Günaydın canım bende güne kusmakla başladım gozumuzaydin yeni seviyeler yükleniyorGünaydın kızlarr. Dün kasık sancısından gazdan bayılmak üzereydim. Bugün hiçbisey olmamıs gibi uyandımhamilelik galiba böyle bisey saatin saatini tutmuyor
denerim onlari da ama 1 gune cozmez onlar bence duzenli kullanmak gerekKuru kayısı falan olabilir ya da kayısı çayı hemen rahatlatıyor diyorlar
ya kusmak dedin de ben dün gece uykumdan öğürtüyle uyandım. kalkıp peynir ekmek yedim midemi bastırsın diye. ama sabah bi uyandım gayet iyiyimGünaydın canım bende güne kusmakla başladım gozumuzaydin yeni seviyeler yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?