Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Merhaba Kasım anneleri, bende aranıza yeni katılıyorumHerkezin mesajını okudum, ilk bu grubun mesajlarını okuduğumda hamile olduğumu bilmiyordum. Bir gece mesajları okudum uyudum, sabah kalktım bir test yapayım dedim, adetim genelde 35günden bir oluyorum. Ben erken yumurtladım ve ondan 14gün sonra yaptım testi bir baktım çift çizgiÇok mutluyum, bu günde betta hcg ölçdürdüm 491,2 çıktı değerim. Ben 8 yıldır bu bebeyimi bekliyorumdaha önce bir kimyasal, bir boş gebelik geçirdim. Rabbimin izniyle sizlerinde bebişlerinizi kucağınıza almağı nasip etsin, amin

Ay sağlıkla kucağınıza alın inşallah evet bir hesaplama yaptı betam 143tü cumartesi günü

Hayırlı olsunnn

Benim de bi kac gundur nazar etmiyim kasik agrim ve bulantim baya azaldi hos azalinca da belirti gitti diye siyiriyorum bu sefer
Ya biz hayırlısıyla şu ilk tremesterı bi atlatsak kurtulcaz benim de bu sabah midem bulanmıyodu kahroldum. ama az önce bulandı çok şükür rahatladı içim ahfkldkjg

Ya büyük sabır ve kolaylık diliyorum canım zor gerçekten
Sağol canım orucun sonuna gelmiş bulunmaktayız bu şekilde tutumam daha
Keşke gitmeden iyice sorsaydım sizlere 10 gune gorunur insaAllah
Kötü düşünme lütfen bak benim de görünmedi 3 hafta sonra gel dedi
Çünkü varlıklarında alışıyoruz elhamdulillah bende istemedim ilk başta ama sonra sıcak bakmaya başladım Rabbimin bir mucizesi hediyesi dedim
Niye ya olamaz mı öyle bişey sankinim tekme atıyor
Senin 16. Haftalarda olur ya ilk gebelikler 20den sonra
Merhaba hoşgeldiniz aranıza hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

Teşekkür ederim canım, en çokta senin mesajlarını gözüm aradıbaşka bir konudan bulmuşdum mesajlarını öyle araya araya buldum burayıin şe Allah bu defa Allah sana kız çocuk verir, 2 erkek çocuğun var diye okudum

Ya biz hayırlısıyla şu ilk tremesterı bi atlatsak kurtulcaz benim de bu sabah midem bulanmıyodu kahroldum. ama az önce bulandı çok şükür rahatladı içim ahfkldkjg
Hayir agri bulanti olunca da aglamakli geziyorum evin icinde, disari cikasim bile gelmiyor ya kusarsam bir yerlerde insan icinde diye

Yaaa teşekkür ederim Allah razı olsun evet iki erkek çocuğum var, sağlıkla alalım kucagimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…