- 1 Ağustos 2018
- 2.792
- 4.799
- 133
Hdjdhd bende bazen bebek oynadı sanıyorum ama daha çok erken tabii 8 9. Haftalarda hareket etmeye başlıyorlarmışBenim yemezsem bulanıyor ya çok değişik ağzıma Illa bişey atıcamyani kusmaktansa şu halimden çok memnunum açıkçası inşallah gelmez kusmalar vs benim de oluyor hatta az önce yazdım seyirme pıt pıt şeklinde çok nadir de olsa oluyor.
Sezeryanla alakalı olduğunu sanmıyorum benim de 6 yıl olacak ama acaba bebişerimi hissediyoruzzyok artık demeyin acaba mı dedim
Hdjdhd bende bazen bebek oynadı sanıyorum ama daha çok erken tabii 8 9. Haftalarda hareket etmeye başlıyorlarmış
Günaydın kızlar kontrolden çıktım kese göründü bebek yok maalesef birde kalp atışı duyarım ümidiyle gitmıstımtahlil verdim 10 gün sonra tekrar gideceğim
sanırım 6 haftadayım . Lucrin kulladığım için ( gecici menopoz iğnesi ) son regl tarihimi bilmiyorumGünaydın inşallah güzel haberler alırsın kaç haftalık
sanırım 6. hafta canım inş görürüm son 1 bucuk saatİnşallah bugün görürsün miniğinin bıtbıtını kaçıncı haftadasın? Bende 25ine almıştım randevu ama bu hafta devlete mi gitsem diye düşündüm bi
ağrısın ağrısın hep hamilelik belirtisi bunlarBaş ağrısı olan var mı ya progestan yapıyor bence baş ağrısını dün bişeyim yoktu bugün başladım yine başladı baş ağrım
ağrısın ağrısın hep hamilelik belirtisi bunlarBaş ağrısı olan var mı ya progestan yapıyor bence baş ağrısını dün bişeyim yoktu bugün başladım yine başladı baş ağrım
ayyy hadi bakalımmmm haber verrrrr :)sanırım 6. hafta canım inş görürüm son 1 bucuk saat
Yok canim boş kese oluyoryaa sendede mi ishal oluyor. çok ilginç geliyor bana ne bileyim tanıdığm bütün hamileler kabızım diyor. ben gözümü açar açmaz wcye koşuyorum sabah. yani normal zamanda da öyleydim cok sık büyük wc çıkıyordum ama hamilelikte de böyle olması garip geldi
kalp atışı duyulduktan sonra mı
Keşke gitmeden iyice sorsaydım sizlereaşkım karından bakıldığında benim de bebek görünmedi vajinal bakınca hem kalp duyuldu hem bebek görüldü
bence karından görülmemesi çok normal ya benim de karından bakılınca sadece ufacık kese göründü içindeki görünmedi. vajinalde cok net göründü herşeyYok canim boş kese oluyor
ben çok değil nerdeyse sayılı yiyorum karbonhidrat ve şeker sıfır bende insülin direncim olduğu için diyetle destekliyorum mecburen , benim yürüme amacım insülin direncimi dengeleyebilmek fazla kilom yok şükür henüz kilo da almadım veriyorum :)Evet sen de mi çok yiyorsun. Bende aşırı yiyorum ilk 3 ay da 1,2 kg alınması normalmiş ben 1 hafta da aldım o nasıl olacak şimdi
Bu benim 4. Çocugum olacak ilk duyduğumda kabullenemedim şimdi de boş olmasın diye dua ediyorumbence karından görülmemesi çok normal ya benim de karından bakılınca sadece ufacık kese göründü içindeki görünmedi. vajinalde cok net göründü herşey
insanın kayıpları olunca umudu az oluyor. ben de iyi şeyler yaşayabilme ihtimalimi hep düşük görüyorum. haftasonu kalp atışını duyduk ama ya yine durursa diye endişe ediyorum. olmuşla ölmüşe çare yok derler ne yaparsak yapalım allahın çizdiği yolda gideceğiz. gönlünü ferah tut, daha gebeliğin çok başındasın. 1 hafta sonra bebeği de göreceksin eminimBu benim 4. Çocugum olacak ilk duyduğumda kabullenemedim şimdi de boş olmasın diye dua ediyorumçok tuaf duygular içerisindeyim
Merhaba, benimde sat 3 şubat, cumartesi doktordaydım betaya baktı sadece yükselme var 24 ünde gel keseye bakalım dedi. Siz hastaneye gittiniz mi? Kese göründü mü?Kızlar sat 3 şubattı ona göre 5+4 ama geç yumurtlama benim o yüzden doğru değil galiba. Beta takibi de son ölçümden bu yana cömert yükselmişse yarın 3000’e dayanır. Normalde pzts devlet hastanesine gidecektim ama sabredemeyip yarın özele gideyim diyorum. Sizde kese görünür mü?
Bende ilk öğrendiğimde ağlamıştım istemşyordum düşer belki diye düşünmüştüm şimdi de sağlıklı olsun diye dua ediyorumBu benim 4. Çocugum olacak ilk duyduğumda kabullenemedim şimdi de boş olmasın diye dua ediyorumçok tuaf duygular içerisindeyim
Bizim satlar yakındı sanırım. Ben de sata göre 6 ama usgde 5+5 yazıyor. Bugün de devlet hastanesine geldim. Kese var ama yavrim görünmüyor. Özel hastanede doktor kesenin yerini beğenmeyip progestan vermişti ama bu gayet iyi dedi. Bilemedim kullansam mı şimdi. İkisi de iki hafta sonra gel dediler.Günaydın kızlar kontrolden çıktım kese göründü bebek yok maalesef birde kalp atışı duyarım ümidiyle gitmıstımtahlil verdim 10 gün sonra tekrar gideceğim
Merhaba evet kese göründü. Betanız kaçtı onun yüksekliğine göre görünüyor ondan bakmamış olabilir. Bana hesap yapıp ons göre çağırmıştı sizi de ona göre o tarihte çağırmıştır.Merhaba, benimde sat 3 şubat, cumartesi doktordaydım betaya baktı sadece yükselme var 24 ünde gel keseye bakalım dedi. Siz hastaneye gittiniz mi? Kese göründü mü?
Sadece kendinize değil bütün annelere tercüman olmuşsunuz Sanki . Hep bir endişe gerçekten .. çok zor bir canlıyı bedeninde sağ salim taşımak ..Dediğiniz zamanlarda ben de hep adet olacakmışım gibi karın ağrısı vs oluyordu. Şimdilerde yerini inceden bir mide bulantısına bıraktı. 6. haftadayım daha doktora gitmedim. Önümüzdeki hafta gideyim kese klp atışı vs ne varsa hepsine birden bakılsın. İnşallah hayal kırıklığına uğramam bazen acaba boş gebelik mi acaba kalp atacak mı..:) Bunlarda anksiyeteli hamilenin açmazları. Neyse ki bir yandan psikoterapi alıyorum. Umarım herşey güzel olur. Bir oğlum var bir de Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah.
İçime su serptiniz teşekkür ederimTebrikler sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim adete 1 kala adet günü ve sonra ki iki gün baya kasık ağrılarım oldu şuan geçti artık hafif batma seyirme gibi oluyor
Yok henüz folik disinda kullanmıyorum doktorum da yok zaten henüz keseyi de görmedim . Bugün onun için devlete geldim ama doktor çıktı yerine gelecek kimse ne zaman gelir bilmiyorum bekliyorum .Demir kullanıyor musun belki ondandır 3. Ayda geçiyordu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?