- 22 Kasım 2022
- 507
- 361
- 33
- 30
Erken haftalarda yüksek ihtimal görünmeyeceğini bildikleri halde karından bakıyorlar, net birşey söylemiyorlar, görünmüyor bugün git yarın gel diyorlar, ki yarın deseler iyi bide tarihi atıyorlar, yazık orda en ufak bir bilgi bile bekleyen anne adayının stresini düşün sonra. Benım 5. Hafta çok net kese ve yolk kese göründü. 5+6 da da bebek ve kalp atışı göründü erkenden. Ve her hafta durum takibi var bir süre. Herşey yolunda ama görmek istiyorum dedi doktorumBenimde kızımda 12. Haftaya kadar alttan bakmıştı bi zararı olsa neden baksınlar
İş miş hak getireKızlar ben doğru düzgün ev işi yapamıyorum ya bi süreden sonra eğil kalk kasıklarım belim ağrıyor. Siz ev işlerinizi nasıl hallediyorsunuz allah aşkına. Düzeni sağlayamadıkça sıkılıyorum
Bende bu şekilde baş edemicem haftada iki gün birini almam lazım. Eşim asla düzen sağlayamıyor çığrından çıkıyor ev. Böyle oldukça da ben sinirden ağlamak istiyorum alışkın değilim hiç dağıklığaİş miş hak getirebide benım evim 3 kat yardımcım var haftada 2 gün geliyor zaten, robot süpürgede hergün çalışıyor ama yinede kendi elimle birşey yapamamak çok rahatsız ve huzursuz edici. Eğreti duruyorum evin içinde, tam yukadı çıkıp birşey yapmak istiyorum, sık çıkmıyım diye vazgeçiyorum falan, misafir gibi oturuyorum
evet bilirim baya zorlamıştı beni deceplerime pecete koyuyorum yatagin yanina da havlu koydum gece pecete yetmez diyerahatsiz edici bir sey yutmkada olmuyor bulanti veriyor
Amin inşallah canımYarın ilk idrarla başka marka denesen daha kesin olur, bence vardır canım, hiç kendini üzmeAllah hakkında hayırlısı etsin
Kendimi gördüm sende vallahi çocuklar uyurken bir tek toplu benim evim onun dışında hep dağınık maalesefev işi konusunda robot süpürgem var açıyorum her gün. Yemek bulaşık vs şükür halledebiliyorum kendimi yorgun hissettiğim de eşime paslıyorum zaten evde çocuk olunca yaklaşık 6 senedir tam toplu olmadı hiç bizim ev
Her yer sürekli temiz olacak kafasından çıkalı yıllar oldu
Çamaşır işi kurutma makinesi sağolsun zaten ütü de yapmıyorumben baya salmışım hshshss
Uzun süre ayakta kalınca yorulunca benim de kasık ağrım oluyor pek iş yapmıyorum çalışıyorum zaten okulda da kendimi yormamaya çalışıyorum dinlenmemiz gerek aslındaKızlar ben doğru düzgün ev işi yapamıyorum ya bi süreden sonra eğil kalk kasıklarım belim ağrıyor. Siz ev işlerinizi nasıl hallediyorsunuz allah aşkına. Düzeni sağlayamadıkça sıkılıyorum
Sağlıklı olsunlar da napalımKendimi gördüm sende vallahi çocuklar uyurken bir tek toplu benim evim onun dışında hep dağınık maalesef
Alttan bakarsa görür bence dinletemez belki ama kalp atışı gözükür en azından diye düşünüyorumKızlar ya ben yazdım ama kaynadı arada sanırım 25 martta kontrolüm var 5+6 oluyorum kese kalp atışı görür dimi alttan bakınca
Canim ben 6+0 da karindan ultrasonla dinledim kalp atisiKızlar ya ben yazdım ama kaynadı arada sanırım 25 martta kontrolüm var 5+6 oluyorum kese kalp atışı görür dimi alttan bakınca
Kese görünür ama kalp atışı görünmeyebilir canım ona da iki hafta sonra çağırır görünmezse. Endişelenme yani duyamazsanKızlar ya ben yazdım ama kaynadı arada sanırım 25 martta kontrolüm var 5+6 oluyorum kese kalp atışı görür dimi alttan bakınca
Alttan bakarsa görür bence dinletemez belki ama kalp atışı gözükür en azından diye düşünüyorum
Canim ben 6+0 da karindan ultrasonla dinledim kalp atisisen de duyarsin o tarihte bence, karin olmasa da vajinal de kesin duyulur
Anladın kızlar çok heyecanlıyım bi yandan da kendimi frenlemeye çalışıyorum inşallah en azından kese gözükür diyeyim o zaman sağolunKese görünür ama kalp atışı görünmeyebilir canım ona da iki hafta sonra çağırır görünmezse. Endişelenme yani duyamazsan
Normalde adet döngün nasıl canım? Benim ki de geç döllenme 31 Ocak sat ben ovülasyon testi yaptığım için biliyorum 26 Şubatta çatlama oldu.Kızlar ben bugün özel muayenehane gittim. son adet tarihim 23 Ocak kese 4 haftalık dedi hatta Dr da adet tarihin yalnismi diye bı sordu başta yok herşeyi not alıyorum diyince gec döllenme dedi bilemedim.kanamada yerlesmedir ulturasonda kanama alanı yok dedi. İlişki yasak dinlen 1 hafta sonra gel bakalim kese büyüyor mu kötü bişey demedi haftaya herşey daha net olur gelismeyi birakmista olabilir geç döllenme de olabilir
Yalnız akılıma şu takılıyor son adetime göre benim 7+4 olmam gerekiyor bu nasıl bir geç dollenme 4 haftalık görünüyor anlayamadım.3 buçuk haftalık bir gecikme çok değil mi gelişiminimi bıraktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?