Hmm o zaman çok iyi isteyerek veriyorsan kiloben çok değil nerdeyse sayılı yiyorum karbonhidrat ve şeker sıfır bende insülin direncim olduğu için diyetle destekliyorum mecburen , benim yürüme amacım insülin direncimi dengeleyebilmek fazla kilom yok şükür henüz kilo da almadım veriyorum :)
kabızlığı gidermek için bol lifli gıdalar tüketmelisin canım yiyebiliyorsan sabah kahvaltında avokado ye hem sağlıklı bir yap kaynağı hem de bağırsakları yumuşatır bol su içmeyi ihmal etmeİnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta
Allahım sağlıkla kucağınıza, kucağımıza almayı nasip etsin inşallahİçime su serptiniz teşekkür ederim4 senelik hasret bu inşallah bu kez özlem bitmiştir kavuşma vaktidir . Dua edermisiniz bana bu mübarek ayda
gebelik belirtisi ile adet belirtisi benzerdir endişelenme kan verince rahatlarsın :)Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldirbir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum
onu henüz hissetmen mümkün değil kızHdjdhd bende bazen bebek oynadı sanıyorum ama daha çok erken tabii 8 9. Haftalarda hareket etmeye başlıyorlarmış
yani mecburen dikkat edince sağlıklı beslenince veriyorsun gebelikten önce başlamıştım diyete zaten şimdi de ufak ufak itmeye devam ediyorHmm o zaman çok iyi isteyerek veriyorsan kilo
canım benim doktorum benim hesabıma göre hesapladı sat ı bende biliyosun iğne olmuştum sat yoktu bende ama transfer gününden geriye 19 gün saydığımda 30 Ocak oluyordu doktor da öyle hesaplamış bana transfer için ilaçları 30 Ocakta yaptığı kontrol sonrasında başlamıştı o tarihi esas almış yani tam tuttu anlayacağın sana doktorun söylemedi mi böyle bir bilgisanırım 6 haftadayım . Lucrin kulladığım için ( gecici menopoz iğnesi ) son regl tarihimi bilmiyorum
Niye ya olamaz mı öyle bişey sankinim tekme atıyoronu henüz hissetmen mümkün değil kız
sen tecrübelisin daha iyi bilirsinNiye ya olamaz mı öyle bişey sankinim tekme atıyor
Günaydın canım. Bende ishal olmuşum neden acaba. Bizde tam tersi oluyor demek kigünaydın kızlarr. ya aklıma takılan bişey var sanki hafiften ishal gibiyim yine acaba herşey yolunda gidiyor mudur. millet kabız olur hamilelikte ben niye böyle oldum
Ben de yürümeye çalışıyorum. karbonhidrat ve şekeri de azalttım hamilelikle birlikte. Ama biraz kendiliğinden gelişti proteini artırınca canım istemedi galiba. Ve kilom tam üst sınırda başlamıştım iki buçuk kilo verdim baya motive ediyor bu beni. İnş böyle devam eder. Ne kadar yürüyorsun?ben çok değil nerdeyse sayılı yiyorum karbonhidrat ve şeker sıfır bende insülin direncim olduğu için diyetle destekliyorum mecburen , benim yürüme amacım insülin direncimi dengeleyebilmek fazla kilom yok şükür henüz kilo da almadım veriyorum :)
Bence de atıyor ya bshshshNiye ya olamaz mı öyle bişey sankinim tekme atıyor
Di mi kalp atışı bile olabilerBence de atıyor ya bshshsh
ay ne bileyim herkes kabız biz ishalGünaydın canım. Bende ishal olmuşum neden acaba. Bizde tam tersi oluyor demek ki
Mineral filtreli spf kullanmamiz gerekiyormus,oyleyse olur bence ama bu markanin urunleri cok temiz icerikli degil diye biliyorum canimKızlar bu güneş kremini kullanıyordum. Gebelikte sıkıntı olur mu acaba? Kullanmaya devam edeyim mi?
The Purest Solutions Leke Karşıtı ve Cilt Tonu Eşitleyici Renkli Güneş Koruyucu Krem SPF 50, 50 ml - Fiyatı, Yorumları
The Purest Solutions Leke Karşıtı ve Cilt Tonu Eşitleyici Renkli Güneş Koruyucu Krem SPF 50, 50 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
6+0 da duydum gecen hafta evetGünaydın herkese, çok takip edemedim ama kalp atışı duyanlar var mı, duyduysanız kaçta duymuştunuz? haftasonu kontrolüm var çok heyecanlıyım.
Ay ne güzel erkenden duymuşsunuz6+0 da duydum gecen hafta evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?