Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Canım çok fazla nabzını yükseltmeden hareket edersen nefes nefese kalmazsın belki yavaş hareket etmeye çalış huysuzluk oluyor ya bende de var aniden parlıyorum eşim ne yapacağını şaşırıyor yazık kıyamam

Tebrik ederim hayırlı olsun ikinci çocuğunuz olcak anladığım kadarı ile tecrübeli bir anne daha katıldı aramıza sağlıkla büyüsün bebişiniz

Çok hızlı sonuç çıkmış canım muhtemelen beklenen adet tarihin de geçmiş hemen git kan ver bence betan yüksek çıkar
Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldir bir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum

Son düzenleme:
Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldir bir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum
Dediğiniz zamanlarda ben de hep adet olacakmışım gibi karın ağrısı vs oluyordu. Şimdilerde yerini inceden bir mide bulantısına bıraktı. 6. haftadayım daha doktora gitmedim. Önümüzdeki hafta gideyim kese klp atışı vs ne varsa hepsine birden bakılsın. İnşallah hayal kırıklığına uğramam bazen acaba boş gebelik mi acaba kalp atacak mı..:) Bunlarda anksiyeteli hamilenin açmazları. Neyse ki bir yandan psikoterapi alıyorum. Umarım herşey güzel olur. Bir oğlum var bir de Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah.

günaydın kızlarr. ya aklıma takılan bişey var sanki hafiften ishal gibiyim yine acaba herşey yolunda gidiyor mudur. millet kabız olur hamilelikte ben niye böyle oldum

Merhaba bir kaç tane daha yap hepsi öyleyse Kasım anasısın hayırlı olsun

Günaydın kızlar kontrolden çıktım kese göründü bebek yok maalesef birde kalp atışı duyarım ümidiyle gitmıstım tahlil verdim 10 gün sonra tekrar gideceğim
Yaa vajinal mi baktı hcg kaçtı gittiğinde biliyor musun? Haftaya gideceğim bende de aynı umut vardı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…