- 3 Nisan 2023
- 971
- 763
- 23
- 38
Ben de daha önce de olmamıştı şuanda da hiç mide bulantısı yaşamadım inşallah da olmazNe zaman başlar acaba bunlantılar
Canım çok fazla nabzını yükseltmeden hareket edersen nefes nefese kalmazsın belki yavaş hareket etmeye çalış huysuzluk oluyor ya bende de var aniden parlıyorum eşim ne yapacağını şaşırıyor yazık kıyamamKızlar bende bulantı vs yok hatta sadece nefes nefese kalma var şimdilik. Ama bugün çok huysuzum akşamdan berihatta eşim ne yapabilirim seni mutlu etmek için dedi alışkın olmadığı için sebepsiz bu halime. Böyle bir belirti var mı?
Tebrik ederim hayırlı olsun ikinci çocuğunuz olcak anladığım kadarı ile tecrübeli bir anne daha katıldı aramızaBende geldim yanınıza. 15 yıl aradan sonra yeni bir heyecan başladı içimde. Regli günün de beta 142, iki gün sonra 662 çıktı. Şuan 4+6 haftalık. Benimde cumartesi kontrolüm var. İnşallah keseyi göreceğim.
Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldirÇok hızlı sonuç çıkmış canım muhtemelen beklenen adet tarihin de geçmiş hemen git kan ver bence betan yüksek çıkar
Bu belirtiler hep normal vakit geçmeden kan ver için rahatlasın benceEvet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldirbir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum
Dediğiniz zamanlarda ben de hep adet olacakmışım gibi karın ağrısı vs oluyordu. Şimdilerde yerini inceden bir mide bulantısına bıraktı. 6. haftadayım daha doktora gitmedim. Önümüzdeki hafta gideyim kese klp atışı vs ne varsa hepsine birden bakılsın. İnşallah hayal kırıklığına uğramam bazen acaba boş gebelik mi acaba kalp atacak mı..:) Bunlarda anksiyeteli hamilenin açmazları. Neyse ki bir yandan psikoterapi alıyorum. Umarım herşey güzel olur. Bir oğlum var bir de Rabbim hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip eder inşallah.Evet gecikmenin 6. Günü bugün silik geldi gecikmeye göre bana çizgi inşallah herşey normaldirbir de adet olcak gibi çok ağrım oluyor kızlar bu durum normalimdir . Yaşıyormusunuz sizde korkuyorum
Geçmiş olsun grip için bal +limon bu şekilde içemezsen ikisini de ıhlamura koyabilirsinKizlar grip başlangıcındayım burnm akıyor. Duş aldm, nar greyfurt yedim. Ne yapabilirim başka ilerlemeden gribi ne keser acaba, bilginiz var mı
Merhaba bir kaç tane daha yap hepsi öyleyse Kasım anasısınMerhaba,
Aranıza yeni katılanlardanım. Bat a 1 gün kala awox erken gebelik test yaptım ve pozitif çıktı. Çok koyu değildi ama pozitif denebilir :) umarım awox sahte çizgi çıkarmıyordur
Velhasıl beni de ekleyebilir misiniz?
Topuzlu
Yaş 27
İlk çocuk
Sat 18 Şubat
bat 17 mart
YaaGünaydın kızlar kontrolden çıktım kese göründü bebek yok maalesef birde kalp atışı duyarım ümidiyle gitmıstımtahlil verdim 10 gün sonra tekrar gideceğim
Demir kullanıyor musun belki ondandır 3. Ayda geçiyordu sankiİnanılmaz bir kabizlik ve şişkinlik var bu durum hangi ayda geçer kızlar yaa sizde aynı durumda mısınız . Karnımda balon var adeta
Karından baktı hiç bilmiyorum hiç kaçtıYaavajinal mi baktı hcg kaçtı gittiğinde biliyor musun? Haftaya gideceğim bende de aynı umut vardı da
HoşgeldiiinBende geldim yanınıza. 15 yıl aradan sonra yeni bir heyecan başladı içimde. Regli günün de beta 142, iki gün sonra 662 çıktı. Şuan 4+6 haftalık. Benimde cumartesi kontrolüm var. İnşallah keseyi göreceğim.
tam kaç haftalıksın canım karından mı baktıGünaydın kızlar kontrolden çıktım kese göründü bebek yok maalesef birde kalp atışı duyarım ümidiyle gitmıstımtahlil verdim 10 gün sonra tekrar gideceğim
Benim böyleydi ertesi gün 250li bişiler çıktıKızlar merhaba bugün test yaptım ve sonuç hemen böyle çıktı yalancı pozitif değildir demi markasınıda attım . Eğer bebek varsa 4+4 bugün sat 13 şubattı .. beta kaç çıkar sizce lütfen yardım
Belki ondan görünmemiştir ben sıkıştıracağım vajinal baksınKarından baktı hiç bilmiyorum hiç kaçtı
6+1 canım karından baktıtam kaç haftalıksın canım karından mı baktı
Günaydın inşallah güzel haberler alırsın kaç haftalıkgünaydın kızlar kalp atışı için kontrolum cumartesiydi. Dayanamadım bugün devlete sıra aldım 11 .30 da gidecem .İnşallah herşey yolundadır. Bana dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?