Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Çok mucizevi bisey değil mi ya. Zaten kendisi miniminnacık bisey ama içinde pıtır pıtır hareket eden bi kalp var. Ay kıyamammm dedim görür görmez
Ya ben o kadar fransizim ki bi konulara, doktorum bak kalbi diyor boyle segirme gibi gozukuyor ya beyaz, aaa bebek bu mu diyorum israrla hayir kalbi diyor eee bebek nerde diyorum esim diyor ki heyecandan iq un dustu anlamamakta israr ettin

Ya ben o kadar fransizim ki bi konulara, doktorum bak kalbi diyor boyle segirme gibi gozukuyor ya beyaz, aaa bebek bu mu diyorum israrla hayir kalbi diyor eee bebek nerde diyorum esim diyor ki heyecandan iq un dustu anlamamakta israr ettin
Benim de jeton biraz geç düştü doktorla eşim ayrıntılı açıklamak zorunda kaldılar insan heyecandan kafasını toparlayamıyor ki dkdjdk. Senin bebek ölçüsünü söyledi mi

Benim de jeton biraz geç düştü doktorla eşim ayrıntılı açıklamak zorunda kaldılar insan heyecandan kafasını toparlayamıyor ki dkdjdk. Senin bebek ölçüsünü söyledi mi
Sormamisim biliyor musun boyle leyla oldum o gun ben, bunu sormamisim ama sucuk yiyebilir miyim diye sormusum mesela ultrason kagidina da baktim yanda bir cm li yazilar var ama o rahmin olcusu sanirim cm cinsinden oldugina gore diye dusundum

Kizlar bu arada hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Birbirine yakın olanlar vardır belki.

Kızlar reglime 5 gün var , bu ay korunmasız bir ilişki yaşadım. Erken gebelik testi yapıyim dedim, ilk dakikar da bişey yoktu ama 5 dalika sonra baktığımda 2. Çizgi varla yok arası hayalet gibi . Siz de bakar mısınız

Bes gun kala baya erken oluyor aslinda tespit etmek icin, belki o yuzden gec cikmistir cizginiz iki gun sonra bence kan verin en garantisi

Kızlar daha geçen hafta 62 kg idim. Sabah tartıldım 63,7 çıktım şoklardayım bu hızla ben 100 kg ile doğum yapıcam herhalde

Kızlar karnım çok ağrıdığından doktora gittim tahlilde enfeksiyon çıktı. Tek kullanımlık saşe birde sabah akşam antibiyotik verdi. Umarım bebeğime etki etmez. kullanmazsan bebeğin için sıkıntı dedi mecbur kullancam. Bol bol şu içmeye çalışıyorum. Sizde ihmal etmeyin su içmeyi ...

Reglime 4 gün önce kaset test yaptım 2ci çizgi silik çıktı adetimin geçmesini bekliyorum inşallah 8 yıllık hasretim biter ve bende kasım annesi olurum sizlerle birlikte inşallah
Merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum silik çizgiden sonra regl oldum ama beta da çıktı sizde durum nedir gebelik var mi

Benim de hep oyle bembeyaz yumurta aki gibi. Hala her gun geliyor. Artik tik oldu lavaboya gidip bakip duruyorum ama normalmis yani. Gunde 3 kez camasir degisiyorum
Ayy benimkisi de su gibi yani bildiğin. Doktora sormayı unuttum ama Progestan mı yapıyor acaba bu akıntıları

Kizlar bu arada hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Birbirine yakın olanlar vardır belki.
İstanbul Avrupa yakası canim sen
Silik de olsa pozitif oluyor mesela benim de 6 gün varken yapmıştım ilkten hiç bisey çıkmadı negatif dedim uyudum sabah bi baktım silik çizgi gene dikkate almadım ertesi sabah çıktı diye ama meğerse hamileymisim
Bende duydum kalp sesini az önce usm 6+6 gösterdi
Ohhh ne güzel Rabbim daha nice güzel anilarini nasip etsin
Kızlar daha geçen hafta 62 kg idim. Sabah tartıldım 63,7 çıktım şoklardayım bu hızla ben 100 kg ile doğum yapıcam herhalde
Kuzum bende kilo verme arifesinde hamile olduğumu ogrendim sadece bitki çaylarını kesti devam ediyorum hala 72 den 66 ya düştüm bu üç ay daha verirsin sonrasında dikkatli kg almanı saglicaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…