Ya ben o kadar fransizim ki bi konulara, doktorum bak kalbi diyor boyle segirme gibi gozukuyor ya beyaz, aaa bebek bu mu diyorum israrlaÇok mucizevi bisey değil mi ya. Zaten kendisi miniminnacık bisey ama içinde pıtır pıtır hareket eden bi kalp var. Ay kıyamammm dedim görür görmez
ben de simdi cikicam diye oyle yaptim canim mecburen, onu da imkanim olursa disarida yenileyecegim hatta sen de oyle yapAy benimde öyle ya şimdi dışarı çıkıcam mecbur günlük ped koycam
Benim de jeton biraz geç düştü doktorla eşim ayrıntılı açıklamak zorunda kaldılarYa ben o kadar fransizim ki bi konulara, doktorum bak kalbi diyor boyle segirme gibi gozukuyor ya beyaz, aaa bebek bu mu diyorum israrlahayir kalbi diyor eee bebek nerde diyorum esim diyor ki heyecandan iq un dustu anlamamakta israr ettin
Sormamisim biliyor musunBenim de jeton biraz geç düştü doktorla eşim ayrıntılı açıklamak zorunda kaldılarinsan heyecandan kafasını toparlayamıyor ki dkdjdk. Senin bebek ölçüsünü söyledi mi
Bence varKızlar reglime 5 gün var , bu ay korunmasız bir ilişki yaşadım. Erken gebelik testi yapıyim dedim, ilk dakikar da bişey yoktu ama 5 dalika sonra baktığımda 2. Çizgi varla yok arası hayalet gibi . Siz de bakar mısınızEki Görüntüle 3560369
İlk gebeliğimde de 5 gün kala yapmıştım 2. Çizgi şak diye çıkmıştı. Bunda biraz geç çıkınca bana mı öyle geldi acaba kuruma mı diye düşündüm. Yarın ya da sonra ki gün ilk idrarla deniyim en iyisiBence var
Bes gun kala baya erken oluyor aslinda tespit etmek icin, belki o yuzden gec cikmistir cizginizİlk gebeliğimde de 5 gün kala yapmıştım 2. Çizgi şak diye çıkmıştı. Bunda biraz geç çıkınca bana mı öyle geldi acaba kuruma mı diye düşündüm. Yarın ya da sonra ki gün ilk idrarla deniyim en iyisi
bence deBes gun kala baya erken oluyor aslinda tespit etmek icin, belki o yuzden gec cikmistir cizginiziki gun sonra bence kan verin en garantisi
Yaaaa canımmm süper tebrik ederimmmBende duydum kalp sesini az önceusm 6+6 gösterdi
Merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum silik çizgiden sonra regl oldum ama beta da çıktı sizde durum nedir gebelik var miReglime 4 gün önce kaset test yaptım 2ci çizgi silik çıktı adetimin geçmesini bekliyorum inşallah 8 yıllık hasretim biter ve bende kasım annesi olurum sizlerle birlikte inşallah
İstanbul anadolu yakasında bostancıdayım ben :)Kizlar bu arada hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Birbirine yakın olanlar vardır belki.
Ayy benimkisi de su gibi yani bildiğin. Doktora sormayı unuttum ama Progestan mı yapıyor acaba bu akıntılarıBenim de hep oyle bembeyaz yumurta aki gibi. Hala her gun geliyor. Artik tik oldu lavaboya gidip bakip duruyorumama normalmis yani. Gunde 3 kez camasir degisiyorum
İstanbul Avrupa yakası canim senKizlar bu arada hangi şehirlerde yaşıyorsunuz? Birbirine yakın olanlar vardır belki.
Silik de olsa pozitif oluyor mesela benim de 6 gün varken yapmıştım ilkten hiç bisey çıkmadı negatif dedim uyudum sabah bi baktım silik çizgi gene dikkate almadım ertesi sabah çıktı diye ama meğerse hamileymisimKızlar reglime 5 gün var , bu ay korunmasız bir ilişki yaşadım. Erken gebelik testi yapıyim dedim, ilk dakikar da bişey yoktu ama 5 dalika sonra baktığımda 2. Çizgi varla yok arası hayalet gibi . Siz de bakar mısınızEki Görüntüle 3560369
Ohhh ne güzel Rabbim daha nice güzel anilarini nasip etsinBende duydum kalp sesini az önceusm 6+6 gösterdi
Kuzum bende kilo verme arifesinde hamile olduğumu ogrendim sadece bitki çaylarını kesti devam ediyorum hala 72 den 66 ya düştüm bu üç ay daha verirsin sonrasında dikkatli kg almanı saglicaz dediKızlar daha geçen hafta 62 kg idim. Sabah tartıldım 63,7 çıktım şoklardayımbu hızla ben 100 kg ile doğum yapıcam herhalde
Bana akinti icin normal dendi, ama progestan mi yapiyor sebebini bilmiyorum hicAyy benimkisi de su gibi yani bildiğin. Doktora sormayı unuttum ama Progestan mı yapıyor acaba bu akıntıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?