Yaaaaa cok sevindiiimmm maşallah sağlıkla gelsiiinnnCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
Kuzum nasıl rahatladım anlatamam ağrılarım azaldı resmenCanim gozun aydin hadiderin bir oh cek artik insallah
Aynı şekilde güzel haberlerle geleceksin canım gönlünü ferah tutGözün aydın canım inşallah bende haftaya duyucağım çok heyecanlıyım
5+4 te keseyi gördüm sizinde görünürHayırlı günler hanımlar. Aranıza yeni katıldım. Yarın ilk kontrolüm var . Yarın ilk kontrolüm var. 6 haftalık olmuş oluyor uygulamaya göre. Bu haftada keseyi gören var mı aranızda?
Ben de bi tek ikisini yiyebiliyorum sadeceBenim 30 ocak doktorumda onayladı daha bugün 6 oldu sizin sat daha sonra daha
Ben de aynı durumdayim canim cubuk kraker ve tuzlu salatalik en iyi gelen seyler bana
Canim 5+4 te keseyi gördük daha bebek yoktu içinde 10 gun sonra gel bebek ve kalp atışını duyucaz dedi doktorumBenim de 30ocak pazartesi doktora gitmiştim henüz bebeğimi göremedim.. Siz görebildiniz mi?
canim gozun aydin tebrikler kac haftalik oldunKarından usg ile baktığında net görünmedi, doktorum kararı sana bırakıyorum ister vajinal bakalım ister 1 hafta bekleyelim dedi. Ben o an bi strese girdim bakalım hocam ne ise bileyim dedim. Susam tanemi minicik gördüm kalbi pıt pıttı4 mm susam tanem, 23 mm kese boyutu. Kalbi de dakikada 125 miş
Super superKuzum nasıl rahatladım anlatamam ağrılarım azaldı resmen
Kalp atışımi , gözünüz aydınCanım duyduuukkkkk duydukkkk çok şükür allahımmmdarısı bu haberi bekleyen bütün kardeşlerimin başına inşallahh
Tam 6 hafta kuşumcanim gozun aydin tebrikler kac haftalik oldun
Bizim önceden kayıplarımız olduğu için bi süre her hafta devam edeceğiz, doktorla birlikte böyle karar verdik. 9-10 haftalık olunca düşücez yakasındanSuper superbir daha ne zaman cagirdi canim
BendensinBizim önceden kayıplarımız olduğu için bi süre her hafta devam edeceğiz, doktorla birlikte böyle karar verdik. 9-10 haftalık olunca düşücez yakasından
Kızlar yaa benim adet günüm 9 uydu bu ayın yani yumurtlamaya göre . Ama son adet tarihime göre hesaplayınca 13 u oluyor . Şimdi ben yumurtlama gününü baz alirsam 4 hafta 6 günlüğüm . Hangisini baz almalıyım ? Ayın 7 sinde beta 27 filan çıkmıştıTam 6 hafta kuşum
Ay vallahi cumartesi günü şenlik var deseler erken kalkamam ama konu susam tanem olunca uçarak kalkıyorum yataktanBendensinben de tup bebek oldugu icin her hafta cagirilicakmisim 10.haftaya dek saglikla o gunleri de gorelim insallah. Carsamba bebisi gormemis gibi meraktayim yine bugun mesela, imkanim olsa her gun baktiririm hani usenmem
Ayran candirAy vallahi cumartesi günü şenlik var deseler erken kalkamam ama konu susam tanem olunca uçarak kalkıyorum yataktanbu arada sen beni de ayran bağımlısı yaptın. O gün serin serin ayran içiyorum dediğinden beri canım istedi durup durup ayran içiyorum
Çok geçmiş olsun.Kızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Oyyy maşallahKarından usg ile baktığında net görünmedi, doktorum kararı sana bırakıyorum ister vajinal bakalım ister 1 hafta bekleyelim dedi. Ben o an bi strese girdim bakalım hocam ne ise bileyim dedim. Susam tanemi minicik gördüm kalbi pıt pıttı4 mm susam tanem, 23 mm kese boyutu. Kalbi de dakikada 125 miş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?