• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Karından usg ile baktığında net görünmedi, doktorum kararı sana bırakıyorum ister vajinal bakalım ister 1 hafta bekleyelim dedi. Ben o an bi strese girdim bakalım hocam ne ise bileyim dedim. Susam tanemi minicik gördüm kalbi pıt pıttı 🥹🧿 4 mm susam tanem, 23 mm kese boyutu. Kalbi de dakikada 125 miş

Karından usg ile baktığında net görünmedi, doktorum kararı sana bırakıyorum ister vajinal bakalım ister 1 hafta bekleyelim dedi. Ben o an bi strese girdim bakalım hocam ne ise bileyim dedim. Susam tanemi minicik gördüm kalbi pıt pıttı 🥹🧿 4 mm susam tanem, 23 mm kese boyutu. Kalbi de dakikada 125 miş
canim gozun aydin tebrikler kac haftalik oldun

Bizim önceden kayıplarımız olduğu için bi süre her hafta devam edeceğiz, doktorla birlikte böyle karar verdik. 9-10 haftalık olunca düşücez yakasından😂
Bendensin🥰 ben de tup bebek oldugu icin her hafta cagirilicakmisim 10.haftaya dek 🐣 saglikla o gunleri de gorelim insallah. Carsamba bebisi gormemis gibi meraktayim yine bugun mesela, imkanim olsa her gun baktiririm hani usenmem 🤣🤣

Bu arada doktorum o kadar tatlı ki bütün travmalarımı sayesinde yeniyorum bugün cok dua ettim ona. Bir kere bile saçma sapan sorularıma surat yapmadı hep baba gibi yaklastı doktor cok önemli kızlar ya

Tam 6 hafta kuşum
Kızlar yaa benim adet günüm 9 uydu bu ayın yani yumurtlamaya göre . Ama son adet tarihime göre hesaplayınca 13 u oluyor . Şimdi ben yumurtlama gününü baz alirsam 4 hafta 6 günlüğüm . Hangisini baz almalıyım ? Ayın 7 sinde beta 27 filan çıkmıştı

Bendensin🥰 ben de tup bebek oldugu icin her hafta cagirilicakmisim 10.haftaya dek 🐣 saglikla o gunleri de gorelim insallah. Carsamba bebisi gormemis gibi meraktayim yine bugun mesela, imkanim olsa her gun baktiririm hani usenmem 🤣🤣
Ay vallahi cumartesi günü şenlik var deseler erken kalkamam ama konu susam tanem olunca uçarak kalkıyorum yataktan😂 bu arada sen beni de ayran bağımlısı yaptın. O gün serin serin ayran içiyorum dediğinden beri canım istedi durup durup ayran içiyorum😂

Ay vallahi cumartesi günü şenlik var deseler erken kalkamam ama konu susam tanem olunca uçarak kalkıyorum yataktan😂 bu arada sen beni de ayran bağımlısı yaptın. O gün serin serin ayran içiyorum dediğinden beri canım istedi durup durup ayran içiyorum😂
Ayran candir 🤣🤣🤣 yarasin hepimize ahahah. Ozerhisar bize sponsor ol 🤣🤰🏽

Oyyy maşallah 🧿🧿 7.hafta mı olmuş oldu şimdi 😍

Back
X