- 3 Nisan 2023
- 938
- 733
- 23
- 38
Hahaha hiç zorlama canım akışına bırak inan hepimiz öyleyizdirKızlarr gazman gibiyim imdat diye bağırıcam çok fena gazım var
Yok canım tabloya eklettirmiyormuş yönetim o yüzden bende soruyorum herkese Avrupa mı Asya mıİstanbuldayım benbunu not alıyormuyuz
Beylikdüzündeyim benYok canım tabloya eklettirmiyormuş yönetim o yüzden bende soruyorum herkese Avrupa mı Asya mıbende İstanbul
Valla bıraktım zaten gidiyor yani tutamıyorum daHahaha hiç zorlama canım akışına bırak inan hepimiz öyleyizdir
Gebelikte utanma olmaz tutsan da yutulmuyor zaten miniklerimiz büyüdükçe sıkıştırıyor iç organlarımızı çok normalValla bıraktım zaten gidiyor yani tutamıyorum da
Hangi hastaneye gidiyorsun yoksa medicana mıBeylikdüzündeyim ben
2 mm lik bebiş neler neler yapıyor yaGebelikte utanma olmaz tutsan da yutulmuyor zaten miniklerimiz büyüdükçe sıkıştırıyor iç organlarımızı çok normal
Canım sen Avrupa yakasında hangi devlete gittin acaba?Topuzlu asko senin dediğin şekilde hesapladım 5+6 görünüyorum bakalım doğru çıkacak mı hesaplamalar 15 şubattan bugüne benim iki oğlan da 4 5 ayda ancak oldu bu nasıl tek ilişki de tutuverdi Rabbimin bir hikmeti vallahi
Bende bişey yemezsem midem bulanıyor sürekli bişeyler yiiyorum ağzımın tadı hemen değişiyorKızlar galiba bana da bulantılar geldicovid olmuşum gibi hem ağzımın tadı yok hem midem çok bulanıyor
Çatalca devlet canımCanım sen Avrupa yakasında hangi devlete gittin acaba?
Bende yersem bulanıyorBende bişey yemezsem midem bulanıyor sürekli bişeyler yiiyorum ağzımın tadı hemen değişiyor
Hahaha oraya gideceğim şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum Burak Demirdelen yada Mustafa üner Karacaoğluna gideceğim galiba sen de mi burdasınHangi hastaneye gidiyorsun yoksa medicana mı
Anladım canım dedim yoksa çam sakura mıÇatalca devlet canım
Kesinlikle hamileliktennBende yersem bulanıyorya bu tat alamama hamilelikten mi anlamadım sanki hasta olmuşumda ağzımın tadı yok gibi sadece şeker ve tuz tadı var
Senin sat kaçtı canımBebeği biz de net göremedik tane kadar kalbini gördük pır pır atıyordu beyaz beyazsonraki haftalarda anca belli olur heralde daha çok minnaklar
30 OcaktıSenin sat kaçtı canım
Hahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyorHahaha oraya gideceğim şuan tüp bebek doktoruma gidiyorum Burak Demirdelen yada Mustafa üner Karacaoğluna gideceğim galiba sen de mi burdasın
Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyiAnladım canım dedim yoksa çam sakura mı
Valla evime çok yakın o yüzden medicanayı tercih edeceğimHahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyor
Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyi
Aramızda 3 gün var benim 2 Şubat gidipte görememekten korkuyorum30 Ocaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?