- 26 Temmuz 2018
- 6.427
- 7.493
- 198
- 32
Doğrudur canım çok güzel hastaneValla evime çok yakın o yüzden medicanayı tercih edeceğim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğrudur canım çok güzel hastaneValla evime çok yakın o yüzden medicanayı tercih edeceğim
Bende bu sonuncu devlette olsun eşim doğum bağlatma parasını bana versin istiyorumHahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyor
Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyi
Liste dediğiniz nerede ben göremedim nasıl yazdırıyoruzlistede adimi bulanadim da benide eklersin canim 30 yas. 1 cocuk var sat 26 ocak tahmini dogum tarihi 2 kasim
Oranın odaları falan da şahane annem yattı tek kişilik odaydı tek sıkıntı randevu almak da zorlandığın için her ay farklı bi doktora muayene olmuyormuşsun bir de sezeryana kimin gireceği belli değilmişBende bu sonuncu devlette olsun eşim doğum bağlatma parasını bana versin istiyorumçam sakuradan çok memnuniyet duydum bakalım inşallah
1. Sayfaya don en başta canımListe dediğiniz nerede ben göremedim nasıl yazdırıyoruz![]()
Canım topiğin ilk başında listeListe dediğiniz nerede ben göremedim nasıl yazdırıyoruz![]()
Ama illaki uzman dr ‘lrdan biri girerOranın odaları falan da şahane annem yattı tek kişilik odaydı tek sıkıntı randevu almak da zorlandığın için her ay farklı bi doktora muayene olmuyormuşsun bir de sezeryana kimin gireceği belli değilmiş
En son ne zaman gittin canım doktora benim de sat 4 Şubat bugün gördüm keseyi kalp atışı için iki üç hafta sonra gel dediİyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama
![]()
Canım benim de 3 şubat, pazartesi günü keseyi gördük içinde yolk kesesini de gördük ama kalbini duymadık. Tabi aradan birkaç gün geçti belki duyabilirsin bana 2 hafta sonraya verdi randevu uzun uzun net duyalım diye :)İyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama
![]()
Merhaba canım, benımde sat 2 şubattı, kese geçen pazartesi göründü, bugünde bebek ve kalp atışı göründü. Aslında önümüzdeki pazartesiydi randevum ama bugün kanamam olunca gittik çok şükür her şey yolunda göründüİyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama
![]()
Keseyi görürsün de kalp atışını da 2-3 güne duyarsın benceAramızda 3 gün var benim 2 Şubat gidipte görememekten korkuyorum
Benımde yarın tam 6+0, bugün kalbini duydu doktor. Bana açmadı sesi ama kalbi atıyor görünüyor dedi, bilmiyorum kızlar sizde nasıl oldu, kalbi duyanlar bildiğiniz ses mi duydunuz doktor ses açtı mı yoksa sadece görüntüden mi anlaşıldıKızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam benHersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Bence duyarsınn her şey yolunda olacak inşallah güzel haberlerini bekliyor oliciizKızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam benHersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Doktor rahatsan tut demişti. Bi gün tutmadım daha kötü oldum oruç dokunmuyor. Ama bol su içiyorum iftar sahur arası.Bu arada oruç tutan var mı? Ben kesinleşince bıraktım ama içim rahat da değil ya. Doktorumla konuşmadım henüz
Ben daha gebelik testi zamanı gelmeden aşermiştimİlk aşermemi yaşamış bulunmaktayım ekşili patates salatası
170, 69 kilo. Öğrendiğimde 71’dim biraz yürüyüş biraz da sağlıklı beslenmeyle verdim sanırım. İlk üç ay verme imkanı oluyormuş.Kizlar kilo durumu ne ben 170 e 85 kg yim acikcasi asiri kilo almadankorkuyorum sizde kilo durumlari nedir
Ayy evet ya o az olayi cozebilsek cok iyi olurOlumsuz şeyleri getirme aklına sağlıkla ilerleyecek insallahbol bol dua
Aslında az az sık sık yesek kg almayacağız belki de
şehir sormuş muydum sana şekerim
Hahahah çok kız tamamen yumurtlama ile alakalı benim regl dongum 35 falan o yüzden böyle sacmalik oldu bak diğer kızlarım çoğuyla sat tarihlerimiz aynı ama onlar duydu mesela kalp atışını
Ee o zaman pazartesi gideyimKeseyi görürsün de kalp atışını da 2-3 güne duyarsın bence
Bende guzel yururumde porsiyon larada sikkat edeyimDoktor rahatsan tut demişti. Bi gün tutmadım daha kötü oldum oruç dokunmuyor. Ama bol su içiyorum iftar sahur arası.
Ben daha gebelik testi zamanı gelmeden aşermiştimve hamileyim kesin dedim
170, 69 kilo. Öğrendiğimde 71’dim biraz yürüyüş biraz da sağlıklı beslenmeyle verdim sanırım. İlk üç ay verme imkanı oluyormuş.