• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    2
Ben iki doğumda da 25 kg civarında aldım haberim olmadığı için zaten diyetisyene başlatmıştım devam edeceğim diyetisyeni eşliğinde😊 ilk 3 ay kg verebilirmişim sonrasında denetimli bir şekilde kilo alacağız dedi diyetisyenim

Hayırlı olsun evet kese görünür ama kalp atisi için bi on gün daha beklersinn😊
Aaa super suan diyetisyen le devam ediyosun ayy cok iyi. İlk gebelimde 22 kg de ben aldim 74 le hamile kalmosdim sonra kilo verdim ama 80 ve 85 arasi sektim durdum

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

ANNE ÜYE ADIYAŞKAÇINCI ÇOCUKSATKESEKALP ATIŞITAHMİNİ CİNSİYETCİNSİYETTAHMİNİ DOĞUM TARİHİBEBEĞİN İSMİ
Topuzlu Topuzlu 34222 ocak5 martErkek5 Kasım 2025
maviss_34 maviss_34 323.29 ocak3 Kasım 2025
Green girls Green girls 11 şubatKız18 Kasım
ErabiaE ErabiaE 294.2 şubat19 Kasım
P poncikobella
@minikkminik281.13 şubat20 Kasım
@Nefertitiiii281.3 şubatKız10 Kasım
@cilekcanavari301.1 şubat
@MelinaTur361.3 şubat9 Kasım
@Nurse9535291.3 şubat10 Kasım
@simlumina311.29 Ocak5 Kasım
@zeydli267 şubat14 Kasım
@selime6135351.27 şubat17 Kasım
@terapotikbiri29121 ocak28 Ekim
@it is time361.6 şubat7 mart13 kasım
@Synonyms36226 ocak2 Kasım
@naz-nazz30126 ocak2 Kasım
Topuzlu Topuzlu selam canım bilgilerimi listeye işleyebilirmisin 😍 yaş:39 1.çocuk SAT: 30 Ocak Kese-Kalp Atışı 14 Mart (6+2) tahmini cinsiyet kız ⭐️ Tahmini Doğum Tarihi 6 Kasım 🥰🥰🥰

Beb

Bebekle keseyi gorsem o haftada ah bundan onceki bos gebelikti ya duyucaklarimdan sonra gunler geçmez diye korkuyorum
Olumsuz şeyleri getirme aklına sağlıkla ilerleyecek insallah ❤️ bol bol dua 🤲
Aaa super suan diyetisyen le devam ediyosun ayy cok iyi. İlk gebelimde 22 kg de ben aldim 74 le hamile kalmosdim sonra kilo verdim ama 80 ve 85 arasi sektim durdum
Aslında az az sık sık yesek kg almayacağız belki de 😃
Ayy evet hemen yazdırayım 😀😀😀
😍😍 şehir sormuş muydum sana şekerim
Bu msjdan sonra bende biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum 🤨😅
Hahahah çok kız tamamen yumurtlama ile alakalı benim regl dongum 35 falan o yüzden böyle sacmalik oldu bak diğer kızlarım çoğuyla sat tarihlerimiz aynı ama onlar duydu mesela kalp atışını

Topuzlu Topuzlu asko senin dediğin şekilde hesapladım 5+6 görünüyorum bakalım doğru çıkacak mı hesaplamalar 15 şubattan bugüne🙈 benim iki oğlan da 4 5 ayda ancak oldu bu nasıl tek ilişki de tutuverdi Rabbimin bir hikmeti vallahi 🤔

Kızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki :(
Kuzum çok geçmiş olsun biliyorum insanın elinde değil ama nasip değilmiş en kısa zaman da sağlıklı gebelik diliyorum Rabbim can sağlığı versin yeter ki 🙏❤️

Ben de diyetisyen kontrolünde devam ediyorum çünkü gebelikte açlık şekerim yükseliyor mecburen diyetle ilerliyorum sıfır şeker ve sıfır karbonhidrat besleniyorum bu dönemde ufak ufak yürüyüşlere de başlayacağım şimdilerde etkisi olur diye düşünüyorum önümüzdeki hafta endokrinolojiye de gideceğim takipli ilerleyeceğim

Bebeği biz de net göremedik tane kadar kalbini gördük pır pır atıyordu beyaz beyaz 😍😍 sonraki haftalarda anca belli olur heralde daha çok minnaklar 😍😍
Canım kaçıncı haftadasın bir de bebeğin boyunu crl filan söyledi mi doktorun

Olumsuz şeyleri getirme aklına sağlıkla ilerleyecek insallah ❤️ bol bol dua 🤲

Aslında az az sık sık yesek kg almayacağız belki de 😃

😍😍 şehir sormuş muydum sana şekerim

Hahahah çok kız tamamen yumurtlama ile alakalı benim regl dongum 35 falan o yüzden böyle sacmalik oldu bak diğer kızlarım çoğuyla sat tarihlerimiz aynı ama onlar duydu mesela kalp atışını
İstanbuldayım ben ☺️ bunu not alıyormuyuz

Teşekkür ederim :) zaman yavaş akıyor bu dönemde :) sağlıkla alalım kucağımıza da hepimiz inşallah zamanda yavaş geçsin :)

Kilo konusunda bende çok endişeliyim umarım çok almam. Bu aralar hiç iştahım yok normalde daha iştahlı biriyimdir fakat canım hiç birşey istemiyor
Heleee doğum zamanı yaklaşınca bide normal doğum bekleyince hiç geçmiyor 😂 biraz dikkat edersek almayız insallh ya alırsak da gidiyor doğumdan sonra hiç korkma geçenlerde kızım olsun da kusmata razıyım diyordum eşim kızdı 😂

Back
X