- 26 Temmuz 2016
- 1.349
- 544
- 123
Bebekle keseyi gorsem o haftada ah bundan onceki bos gebelikti ya duyucaklarimdan sonra gunler geçmez diye korkuyorumEğer kalp atışını da duyayım dersen bir hafta daha bekle derim canım
Aaa super suan diyetisyen le devam ediyosun ayy cok iyi. İlk gebelimde 22 kg de ben aldim 74 le hamile kalmosdim sonra kilo verdim ama 80 ve 85 arasi sektim durdumBen iki doğumda da 25 kg civarında aldım haberim olmadığı için zaten diyetisyene başlatmıştım devam edeceğim diyetisyeni eşliğindeilk 3 ay kg verebilirmişim sonrasında denetimli bir şekilde kilo alacağız dedi diyetisyenim
Hayırlı olsun evet kese görünür ama kalp atisi için bi on gün daha beklersinn
Canım kendi dr ‘um yoktu bu gün sarın sabah gelecekmiş gidince muhakkak yazarımMerhaba, doktor çıkışı yazarmisniz buraya. 5+1 de kese var bebek yok dedi doktor. Çok tedirginim.
Ayy evet hemen yazdırayımPoncikimmmm artık listeye yazdırma vaktin gelmişte geçiyor
Bu msjdan sonra bende biraz daha beklesem mi diye düşünüyorumBen biraz sabırsızım kalp atışı duyarım umuduyla gittim bebeği bile göremedim
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi gün gün hamilelik takvimini, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-11-2025
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
ANNE ÜYE ADI YAŞ KAÇINCI ÇOCUK SAT KESE KALP ATIŞI TAHMİNİ CİNSİYET CİNSİYET TAHMİNİ DOĞUM TARİHİ BEBEĞİN İSMİ Topuzlu 34 2 22 ocak 5 mart Erkek 5 Kasım 2025 maviss_34 32 3. 29 ocak 3 Kasım 2025 Green girls 11 şubat Kız 18 Kasım ErabiaE 29 4. 2 şubat 19 Kasım P poncikobella @minikkminik 28 1. 13 şubat 20 Kasım @Nefertitiiii 28 1. 3 şubat Kız 10 Kasım @cilekcanavari 30 1. 1 şubat @MelinaTur 36 1. 3 şubat 9 Kasım @Nurse9535 29 1. 3 şubat 10 Kasım @simlumina 31 1. 29 Ocak 5 Kasım @zeydli 26 7 şubat 14 Kasım @selime6135 35 1. 27 şubat 17 Kasım @terapotikbiri 29 1 21 ocak 28 Ekim @it is time 36 1. 6 şubat 7 mart 13 kasım @Synonyms 36 2 26 ocak 2 Kasım @naz-nazz 30 1 26 ocak 2 Kasım
Bebeği biz de net göremedik tane kadar kalbini gördük pır pır atıyordu beyaz beyazBu msjdan sonra bende biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Olumsuz şeyleri getirme aklına sağlıkla ilerleyecek insallahBeb
Bebekle keseyi gorsem o haftada ah bundan onceki bos gebelikti ya duyucaklarimdan sonra gunler geçmez diye korkuyorum
Aslında az az sık sık yesek kg almayacağız belki deAaa super suan diyetisyen le devam ediyosun ayy cok iyi. İlk gebelimde 22 kg de ben aldim 74 le hamile kalmosdim sonra kilo verdim ama 80 ve 85 arasi sektim durdum
Ayy evet hemen yazdırayım
Hahahah çok kız tamamen yumurtlama ile alakalı benim regl dongum 35 falan o yüzden böyle sacmalik oldu bak diğer kızlarım çoğuyla sat tarihlerimiz aynı ama onlar duydu mesela kalp atışınıBu msjdan sonra bende biraz daha beklesem mi diye düşünüyorum
Çok üzüldüm canım geçmiş olsunKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Hayırlı olsun canımBebeği biz de net göremedik tane kadar kalbini gördük pır pır atıyordu beyaz beyazsonraki haftalarda anca belli olur heralde daha çok minnaklar
Hayırlı olsun canımBebeği biz de net göremedik tane kadar kalbini gördük pır pır atıyordu beyaz beyazsonraki haftalarda anca belli olur heralde daha çok minnaklar
yaa çok üzüldüm canımKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Kuzum çok geçmiş olsun biliyorum insanın elinde değil ama nasip değilmiş en kısa zaman da sağlıklı gebelik diliyorum Rabbim can sağlığı versin yeter kiKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Ben de diyetisyen kontrolünde devam ediyorum çünkü gebelikte açlık şekerim yükseliyor mecburen diyetle ilerliyorum sıfır şeker ve sıfır karbonhidrat besleniyorum bu dönemde ufak ufak yürüyüşlere de başlayacağım şimdilerde etkisi olur diye düşünüyorum önümüzdeki hafta endokrinolojiye de gideceğim takipli ilerleyeceğimAaa super suan diyetisyen le devam ediyosun ayy cok iyi. İlk gebelimde 22 kg de ben aldim 74 le hamile kalmosdim sonra kilo verdim ama 80 ve 85 arasi sektim durdum
Darısı başına canımHayırlı olsun canım
Canım kaçıncı haftadasın bir de bebeğin boyunu crl filan söyledi mi doktorunBebeği biz de net göremedik tane kadar kalbini gördük pır pır atıyordu beyaz beyazsonraki haftalarda anca belli olur heralde daha çok minnaklar
İstanbuldayım benOlumsuz şeyleri getirme aklına sağlıkla ilerleyecek insallahbol bol dua
Aslında az az sık sık yesek kg almayacağız belki de
şehir sormuş muydum sana şekerim
Hahahah çok kız tamamen yumurtlama ile alakalı benim regl dongum 35 falan o yüzden böyle sacmalik oldu bak diğer kızlarım çoğuyla sat tarihlerimiz aynı ama onlar duydu mesela kalp atışını
Heleee doğum zamanı yaklaşınca bide normal doğum bekleyince hiç geçmiyorTeşekkür ederim :) zaman yavaş akıyor bu dönemde :) sağlıkla alalım kucağımıza da hepimiz inşallah zamanda yavaş geçsin :)
Kilo konusunda bende çok endişeliyim umarım çok almam. Bu aralar hiç iştahım yok normalde daha iştahlı biriyimdir fakat canım hiç birşey istemiyor
Canım çok geçmiş olsun her dertleşmek istediğinde burdan veya özel mesajla yazabilirsinKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?