- 11 Nisan 2024
- 62
- 23
- 3
Ahhh hersey yolunda kalbi atıyor desin de, duymamaya razıyım görmemeye razıyımBenımde yarın tam 6+0, bugün kalbini duydu doktor. Bana açmadı sesi ama kalbi atıyor görünüyor dedi, bilmiyorum kızlar sizde nasıl oldu, kalbi duyanlar bildiğiniz ses mi duydunuz doktor ses açtı mı yoksa sadece görüntüden mi anlaşıldı
Canım inşallah. Çok ağlamaklı hissediyorum ama eşime belli etmemek için oyalıyorum kendimi. Ne olur dua edin bana, bi acı daha yaşamayayımBence duyarsınn her şey yolunda olacak inşallah güzel haberlerini bekliyor oliciiz
Duyarsın beybiii sende derinden duyarsın bizim gibi daha minik ya ondan o daCanım inşallah. Çok ağlamaklı hissediyorum ama eşime belli etmemek için oyalıyorum kendimi. Ne olur dua edin bana, bi acı daha yaşamayayım
Olsunnnn yeter ki düzenli atıyor olsun da bana dinletmese de olurrDuyarsın beybiii sende derinden duyarsın bizim gibi daha minik ya ondan o da
Ben tam 6+0 da dinledimBenımde yarın tam 6+0, bugün kalbini duydu doktor. Bana açmadı sesi ama kalbi atıyor görünüyor dedi, bilmiyorum kızlar sizde nasıl oldu, kalbi duyanlar bildiğiniz ses mi duydunuz doktor ses açtı mı yoksa sadece görüntüden mi anlaşıldı
Benim de 25 martta valla evde felaket senaryosu kurmamı yasakladı eşim ağzımı açamıyorum şuram ağrıyor sence dediğim anda susar mısın diyoOlsunnnn yeter ki düzenli atıyor olsun da bana dinletmese de olurr
Herkesin süreci faklı kimisi de erkenden duyuyor ama seni de engellemek istemem yaniEe o zaman pazartesi gideyim
Benim de Bat 3 Şubat, yumurtlama 18 şubattı biz dün gördük keseyi. Doktor ultrasonu değdirir değdirmez kesen görünüyor dedi .Bence pazartesiye sende kesin görürsün.Kızlar sat 3 şubattı ona göre 5+4 ama geç yumurtlama benim o yüzden doğru değil galiba. Beta takibi de son ölçümden bu yana cömert yükselmişse yarın 3000’e dayanır. Normalde pzts devlet hastanesine gidecektim ama sabredemeyip yarın özele gideyim diyorum. Sizde kese görünür mü?
Benim de Sat 3 Şubat, yumurtlama 18 şubattı biz dün gördük keseyi. Doktor ultrasonu değdirir değdirmez kesen görünüyor dedi .Bence pazartesiye sende kesin görürsün.Kızlar sat 3 şubattı ona göre 5+4 ama geç yumurtlama benim o yüzden doğru değil galiba. Beta takibi de son ölçümden bu yana cömert yükselmişse yarın 3000’e dayanır. Normalde pzts devlet hastanesine gidecektim ama sabredemeyip yarın özele gideyim diyorum. Sizde kese görünür mü?
Kızlar sat 3 şubattı ona göre 5+4 ama geç yumurtlama benim o yüzden doğru değil galiba. Beta takibi de son ölçümden bu yana cömert yükselmişse yarın 3000’e dayanır. Normalde pzts devlet hastanesine gidecektim ama sabredemeyip yarın özele gideyim diyorum. Sizde kese görünür mü?
KaderdaslarimmmmBenim de Bat 3 Şubat, yumurtlama 18 şubattı biz dün gördük keseyi. Doktor ultrasonu değdirir değdirmez kesen görünüyor dedi .Bence pazartesiye sende kesin görürsün.
Ben sadece folik asit henuzArkadaslarrr çok önemli bir konuu hangi multivitamini kullaniyorsunuzz
Bide kalp atışlarını duyabilsek bide şu ilk üç ayı bitirebilsek belki rahatlıcaz. Bidaha ne zaman gidiyorsunuz kontrole ben 20 sinde gitcem daha zaman geçmiyor.Kaderdaslarimmmmaynı şeyleri yaşıyoruz sanırım aynısı tarihler de ilerleyeceğiz benim de geç yumurtlama
Bana DioFol L-Methylfolat yazdı doktorum takviye olarak. İçeriğinde Folik asit, İyot, D3 vitamini, B12 vitamini yazıyor.Arkadaslarrr çok önemli bir konuu hangi multivitamini kullaniyorsunuzz
Maviş adetinin gecikmesinin kaçıncı günü bugün bem sana hesaplıcam şimdi dur senHahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyor
Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyi
Ayy pazartesi demişim yarın görürsün dicektim.Benim de Bat 3 Şubat, yumurtlama 18 şubattı biz dün gördük keseyi. Doktor ultrasonu değdirir değdirmez kesen görünüyor dedi .Bence pazartesiye sende kesin görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?