Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
Hahahah oraya yakınım aslında ama Silivri Anadolu ya gidiyorum önceki doktorum orda çalışıyor

Yok kuzum cam sakura da güzel hastane ama bana çok ters kalıyor yoksa isterdi oraya gitmeyi
Bende bu sonuncu devlette olsun eşim doğum bağlatma parasını bana versin istiyorum çam sakuradan çok memnuniyet duydum bakalım inşallah

Bende bu sonuncu devlette olsun eşim doğum bağlatma parasını bana versin istiyorum çam sakuradan çok memnuniyet duydum bakalım inşallah
Oranın odaları falan da şahane annem yattı tek kişilik odaydı tek sıkıntı randevu almak da zorlandığın için her ay farklı bi doktora muayene olmuyormuşsun bir de sezeryana kimin gireceği belli değilmiş

İyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama

Ama illaki uzman dr ‘lrdan biri girer o kadar salmışım ki
Muayenelere kaydım olsun dıye iki üç sefer anca giderim oraya

İyi akşamlar herkesebenim yarın doktor kontrolüm var sat 2 şubat, acaba bana yakın olanlar kalp atışı duydumu? Duycakmıyım acaba merak ediyorum. Gerçi ben daha keseyi bile görmedm ama
En son ne zaman gittin canım doktora benim de sat 4 Şubat bugün gördüm keseyi kalp atışı için iki üç hafta sonra gel dedi

Canım benim de 3 şubat, pazartesi günü keseyi gördük içinde yolk kesesini de gördük ama kalbini duymadık. Tabi aradan birkaç gün geçti belki duyabilirsin bana 2 hafta sonraya verdi randevu uzun uzun net duyalım diye :)

Merhaba canım, benımde sat 2 şubattı, kese geçen pazartesi göründü, bugünde bebek ve kalp atışı göründü. Aslında önümüzdeki pazartesiydi randevum ama bugün kanamam olunca gittik çok şükür her şey yolunda göründü

Kızlar çok heyecanlıyım yaaaa bu gece nasıl uyucam ben Hersey yolunda gider mi kalbini duyar mıyız acaba. Tam 6+0 oluyor yarın
Benımde yarın tam 6+0, bugün kalbini duydu doktor. Bana açmadı sesi ama kalbi atıyor görünüyor dedi, bilmiyorum kızlar sizde nasıl oldu, kalbi duyanlar bildiğiniz ses mi duydunuz doktor ses açtı mı yoksa sadece görüntüden mi anlaşıldı

Bu arada oruç tutan var mı? Ben kesinleşince bıraktım ama içim rahat da değil ya. Doktorumla konuşmadım henüz
Doktor rahatsan tut demişti. Bi gün tutmadım daha kötü oldum oruç dokunmuyor. Ama bol su içiyorum iftar sahur arası.
İlk aşermemi yaşamış bulunmaktayım ekşili patates salatası
Ben daha gebelik testi zamanı gelmeden aşermiştim ve hamileyim kesin dedim
Kizlar kilo durumu ne ben 170 e 85 kg yim acikcasi asiri kilo almadankorkuyorum sizde kilo durumlari nedir
170, 69 kilo. Öğrendiğimde 71’dim biraz yürüyüş biraz da sağlıklı beslenmeyle verdim sanırım. İlk üç ay verme imkanı oluyormuş.

Ayy evet ya o az olayi cozebilsek cok iyi olur

Bende guzel yururumde porsiyon larada sikkat edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…