Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• erkek

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    3
kizlar kan sulandirici iynelerinizi her gun ayni saatdemi vurursunuz ?
Akşamları yapıyorum ama hiç aynı saatte yapamıyorum bunu dr a sormak istiyorum önemli bi detay mı kızımda çalışıyordum her öğlen aynı saatte yapıyordum bunda pek öyle olmuyor

Kızlar selam, doğum kontrol hapı ile korunduktan sonra hamile kalan arkadaşlar var ise hapı ne kadar kullandınız ve bıraktıktan kaç ay sonra gebelik oldu? Özellikle qlairista

Kizlar kilo durumu ne ben 170 e 85 kg yim acikcasi asiri kilo almadankorkuyorum sizde kilo durumlari nedir
Ben iki doğumda da 25 kg civarında aldım haberim olmadığı için zaten diyetisyene başlatmıştım devam edeceğim diyetisyeni eşliğinde ilk 3 ay kg verebilirmişim sonrasında denetimli bir şekilde kilo alacağız dedi diyetisyenim
Selamlarrr bugün doktor kontrolüm vardı beta 490 olmuş salı günü keseyi göreceğiz dedi doktor :) kalp atışı daha sonra mı bakılıyor
Hayırlı olsun evet kese görünür ama kalp atisi için bi on gün daha beklersinn

Teşekkür ederim :) zaman yavaş akıyor bu dönemde :) sağlıkla alalım kucağımıza da hepimiz inşallah zamanda yavaş geçsin :)

Kilo konusunda bende çok endişeliyim umarım çok almam. Bu aralar hiç iştahım yok normalde daha iştahlı biriyimdir fakat canım hiç birşey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…