listede adimi bulanadim da benide eklersin canim 30 yas. 1 cocuk var sat 26 ocak tahmini dogum tarihi 2 kasimNormaldir canım şuan kaç haftalık
Akşamları yapıyorum ama hiç aynı saatte yapamıyorum bunu dr a sormak istiyorum önemli bi detay mıkizlar kan sulandirici iynelerinizi her gun ayni saatdemi vurursunuz ?
400 dü bir hafta sonra 2300 olmuşKacdan kaca yukselmis betan cnm
evet gerçekten de öyle 2 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı kan tahlili istedi onları yaptıracağımÇok sevindim canım gözün aydın seni epey beklettiler, randevun çok ileri tarihti. Ama beklediğine değdi
bende oyle duymustum ayni saatlerde olmasi iyi olurAkşamları yapıyorum ama hiç aynı saatte yapamıyorum bunu dr a sormak istiyorum önemli bi detay mıkızımda çalışıyordum her öğlen aynı saatte yapıyordum bunda pek öyle olmuyor
amin canım herkes yaşasın inşallah bu güzel duyguyuTebrik ederim canım artık derin bir ohh çekmişsindir darısıı daha duyamayanların başına
Bebek ile ilgili hediyelikler yapıyorum Instagram adresim ışıltılı dizaynnAyy bebek şekeri mi yapıyosun instagram adresi vs var mı
Eğer kalp atışını da duyayım dersen bir hafta daha bekle derim canımBende 5+3 ken randevum acaba ileri tarihemi atsam korktum acikcasi
Poncikimmmm artık listeye yazdırma vaktin gelmişte geçiyoramin canım herkes yaşasın inşallah bu güzel duyguyu
Ben iki doğumda da 25 kg civarında aldım haberim olmadığı için zaten diyetisyene başlatmıştım devam edeceğim diyetisyeni eşliğindeKizlar kilo durumu ne ben 170 e 85 kg yim acikcasi asiri kilo almadankorkuyorum sizde kilo durumlari nedir
Hayırlı olsun evet kese görünür ama kalp atisi için bi on gün daha beklersinnSelamlarrr bugün doktor kontrolüm vardı beta 490 olmuş salı günü keseyi göreceğiz dedi doktor :) kalp atışı daha sonra mı bakılıyor
Teşekkür ederim :) zaman yavaş akıyor bu dönemde :) sağlıkla alalım kucağımıza da hepimiz inşallah zamanda yavaş geçsin :)Ben iki doğumda da 25 kg civarında aldım haberim olmadığı için zaten diyetisyene başlatmıştım devam edeceğim diyetisyeni eşliğindeilk 3 ay kg verebilirmişim sonrasında denetimli bir şekilde kilo alacağız dedi diyetisyenim
Hayırlı olsun evet kese görünür ama kalp atisi için bi on gün daha beklersinn
34 38 olmuş gidecek meleğim
Çok üzüldüm canım hayrılısı olsunKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Çok geçmiş olsunKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Çok geçmiş olsun canımKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Cok gecmis olsun, umarim bundan sonra her sey cok daha guzel olur sizin icinKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Ne diyorsun yaaaaKızlar yatisim yapıldı dis gebelikmis benimki
Ozele mi gitmisdin cnmDuydum kuzum 6+0 dı derinden geliyor yeni oluşmuş çok bakmayalım dedi karından
Ozel farki. bende ilk muayenede devlete gidip son ra ozele gidesim vardi karar mi degistirsem acabaEvet canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?