- 29 Haziran 2022
- 2.427
- 1.093
- 63
- 31
- Konu Sahibi mutlutablo
- #10.481
Kızlar bir de yaşayan var mı uyandığımdan beri sağ kasığımın en altında bıçak saplanması hibi bir ağrı var. Aksilik bugüm üst üste geliyor her şey .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
28 den sonra thy ve pegasus istiyor . Fakat sun express hiçbir hafta istemiyoruz dedi sadexe 36 dan sonra hinemezsiniz dedibol giyinirsen hamile olduğunu anlamazlarsa sormazlar bile çünkü beyan yapmadığın için kimse senin hamile olduğunu bilmiyor o yüzden direk bin uçağa sorun olmaz
sorarlarsa kaç haftalık diye söylersin 32 haftaya kadar sorun olmuyor genelde
siz her ihtimale karşı bol giyinin sorun olmaz :)28 den sonra thy ve pegasus istiyor . Fakat sun express hiçbir hafta istemiyoruz dedi sadexe 36 dan sonra hinemezsiniz dedi
28 haftaya girdiğimde oldu benim ama şuan yok 29 dayımKızlar bir de yaşayan var mı uyandığımdan beri sağ kasığımın en altında bıçak saplanması hibi bir ağrı var. Aksilik bugüm üst üste geliyor her şey .
Bende 28+6 dayım şuan. Sizin nasıl bi ağrıydı ve nasıl geçti28 haftaya girdiğimde oldu benim ama şuan yok 29 dayım
Ben pegasusa uçağa binerken montumu giyip bindimKızlarrr hamileyken sun express ile uçan oldu mu? Resmi sayfasında 36. Haftaua kadar raporsuz uçulabilir yazıyor bem ona istinaden müşteri hizmetlerini aradım onlarda aynı şeyi söylediler. Yine de bir sorun yaşar mıyım diye son dk tırstım ? Olur da bir sorun yaşarsam 24 haftalık hamileyim desem ne olur ki? Karnım pek büyük değil. fark edileceğini de zannetmiyorum. Ama olurda sorarlarsa 24 desem anlayacakları bi sistemleri var mı? Bunları şundan soruyorum, bi arkadaş forumda şey yazmış, sun express istemiyoruz diyor ama biletleme yerinde benden istediler demiş. Bi şey anlamadım valla
Sol kasigimin ordaydi ayağa kalktığımda oturduğumda bile ağrı giriyordu duş ve bol su ile geçti o haftadayken arkadaşımda tam tamına aynı şeyi yaşadıBende 28+6 dayım şuan. Sizin nasıl bi ağrıydı ve nasıl geçti
Benim de aynı şekilde erkek 28.haftanin içindeyim şu an ama yok durmuyo çocuğum işteyim şu an sürekli vurup duruyo sakinleştirmeye calisiyorum elimle sevip yokKızlar bir arkadaş daha hareketli bebekle alakalı konu açmıştı ama internetten bakıyorum bebekler günün %80 civarı uyuyormuç. Ama benim bebek neredeyse full hareket ediyor. Bu kadarı cidden normal mi? Erkek olmasıyla alakası var mı bu durumun acaba . Çünkü neredeyse hareket etmediği an yok.
Geçen hafta 3 gün üst üste özellikle uyandığımda hissediyordum. Ama yorulduğum çok ayakta durduğum günlerdi. 3 gündür bacaklarımı uzatıp oturuyorum sürekli ağrı geçti. Dün de muayenede doktor iyi olduğunu baş aşağı pozisyona geçtiğini söyledi. Ekstra sormadım ağrı geçtiği için. Belki yorgunluktan ya da oturma pozisyonundandır ama uzun süre devam ederse kontrole gitmekte fayda varKızlar bir de yaşayan var mı uyandığımdan beri sağ kasığımın en altında bıçak saplanması hibi bir ağrı var. Aksilik bugüm üst üste geliyor her şey .
Aynıya bende iş yerindeyim ay sonu çok yoğun ve durmadan ksrnımda bi şryler yapıyor miniğimBenim de aynı şekilde erkek 28.haftanin içindeyim şu an ama yok durmuyo çocuğum işteyim şu an sürekli vurup duruyo sakinleştirmeye calisiyorum elimle sevip yokgünde hareketsiz kaldığı toplam 2 saati yok gibi çok fazla içerde durmucak gibi geliyo bana da hissiyat olarak bu yüzden 36 yi görelim de hayirlisiyla
Çok teşekkür ederim sabaha kadar geçmezse sabah giderim doktora şimdi hafifledi gibi çok şikürGeçen hafta 3 gün üst üste özellikle uyandığımda hissediyordum. Ama yorulduğum çok ayakta durduğum günlerdi. 3 gündür bacaklarımı uzatıp oturuyorum sürekli ağrı geçti. Dün de muayenede doktor iyi olduğunu baş aşağı pozisyona geçtiğini söyledi. Ekstra sormadım ağrı geçtiği için. Belki yorgunluktan ya da oturma pozisyonundandır ama uzun süre devam ederse kontrole gitmekte fayda var
Gaz da olabiliyor bazen sebebi, kendinizi sıcak tutmanızı tavsiye ederim o ihtimale karşıÇok teşekkür ederim sabaha kadar geçmezse sabah giderim doktora şimdi hafifledi gibi çok şikür
Canım bugün kontrolün vardı senin de. Ben de gidicem birazdan. Güzel haberler alalım inşallah ta bayram Rabat geçsinDün yatarak oyun oynadık :) benim ki Allah'tan 5 bucuk yasinda sürecin çok bilincinde hiç yormuyor aksine hep yardım ediyor bulaşık mak. bile boşaltıyor :) o bana veriyor ben yerine koyuyorum eğilmeyeyim diyeama insan yine vicdan yapıyor yetemiyormuş duygusu kaplıyor
Neyse geçici süreç sağlıkla atlatalım da
Hadi bakalım inşallahdün okudum 34. haftaya kadar rahat hareket edip, rahat rahat dönerlermiş.
35 e kadar dönermiş sonrasında dönmez sanırım alan kısıtlı olduğu için artık benim geçen ay gittiğimde dönmüştü bu ay yine ters dönmüş kudurukHiç sormak aklıma gelmedi acaba ne zaman dönecekler ? Bir dahaki gittiğimizde sorarım![]()
Hanımlar ben ara ara kasık ağrısı çekiyorum. Üç gündür ağrıyor mesela. Genelde sağ kasıkta oluyor. Ayakta durunca zorluyor, yattığımda ve oturduğumda düzeliyor. Doktor bebek büyürken iç bağların gerildiğini, ağrının sebebinin bu olduğunu söyledi. Var mı aynı durumda olan? Bebeğin pozisyon değiştirmesiyle de ilgili olabilir mi acaba diye düşünüyorum ama bilemedim...
Kızlar bir de yaşayan var mı uyandığımdan beri sağ kasığımın en altında bıçak saplanması hibi bir ağrı var. Aksilik bugüm üst üste geliyor her şey .
Açlık güzel tokluk bir tık yüksek görüştün mü ne dedi doktor benim tam tersi açlık 100 111 civari arada 90 iniyor kontrol verdi ölçüyorum devamlı diyet verdi birdeKızlar şeker yüklemesi sonucu açlık 82 tokluk 50 lik şeker yüklemesi sonucu 202 çok mu yuksek